News

Kde se teenageři scházejí ve hře Sims 4?

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Teenager

The Sims 2 [ ]

623px-Sims2tsspcscrnskater1wm

Teenageři v The Sims 2 jsou vyšší než děti, ale nižší než dospělí a mladí dospělí. Dospívání trvá 15 dní, i když teenageři mohou dospívat dříve, pokud půjdou na univerzitu. Mohou žít sami. Toto je první fáze, ve které jsou možné romantické vztahy s jinými postavami. Většina teenagerů bude mít neustálou touhu dát si první polibek a „stát se párem“ s jinou postavou. Bez použití modů a hacků mohou teenageři provádět všechny romantické interakce kromě woohoo, vdávat se, navrhovat sňatek nebo se snažit počít dítě, ačkoli se stále mohou starat o stávající děti a batolata stejně jako starší postavy. Dospívající romantické vztahy jsou možné pouze s jiným teenagerem a budou automaticky zničeny, pokud jeden teenager přejde do jiného věku a druhý ne. Pokud zavoláte před 23:59 a pozvete muže/dívku, aby utekli, přijede muž/dívka v XNUMX:XNUMX v autě (ačkoli v původní verzi se žádná auta nepoužívají) a vyzvedne vás. Pak budete mít vzpomínku na úspěšný útěk. Teenageři mohou také řídit auto, pokud je nainstalován doplněk «Noční život«.

Zajímavé:  Jak vytvořit další materiály v The Sims 4.

U některých teenagerů se může objevit akné, pokud jejich hygienická úroveň klesne příliš nízko. Teenageři se ve vyšším věku vyděsí a při použití zrcadla se objeví možnost „použít krém na akné“. Je zajímavé, že pokud jeden z blízkých příbuzných vašeho dospívajícího dítěte (například rodič nebo sourozenec) má v anamnéze akné, je u dospívajícího také výrazně vyšší pravděpodobnost vzniku akné. Teenageři mohou také používat cvičební zařízení a to bude nezbytné pro udržení kondice.

Dospívající mohou začít přebírat nové povinnosti, jako je práce na částečný úvazek po škole nebo o víkendech, i když stále nemohou pracovat na plný úvazek. Stejně jako děti musí mít dobré známky a díky „Univerzita„Úspěch ve škole a pokročilý výcvik vám pomohou získat cenná stipendia, která můžete využít během studentských let vaší postavy. Teenageři mohou dokonce utéct, pokud je jejich vztah s rodinou příliš nízký. Aby se teenager mohl vrátit domů, musí dospělí zavolat a nahlásit útěk. Dospívající nemají žádný zákaz vycházení (a mohou zůstat v okrsku, jak dlouho chtějí). Mohou se však v noci vyplížit z domu nebo udělat úmyslný krok a požádat dospělého o povolení odejít z domu na procházku, než se vydají na výlet s přítelem/přítelkyní.

Teenageři v The Sims 2 jsou jedineční v tom, že mohou dospět do jedné ze dvou odlišných životních etap: mládí nebo dospělosti. Pokud je doplněk nainstalovánUniverzita“, pak může teenager jít na univerzitu, po příjezdu na univerzitu vstoupí do další etapy života, dostupné pouze v tomto doplňku – mládí. Po promoci bude mít postava další panel přání.

The Sims 3 [ ]

RobertooScreen67BY MIKE

Teenageři mají čtyři osobnostní rysy, mohou mít přítele nebo přítelkyni, ale nemohou mít děti ani mít sex. Jde o postavy od 11 do 14 let včetně. Zákaz vycházení pro náctileté je ve 23:00, tedy o hodinu později než pro děti, ale na rozdíl od dětí náctiletí nebudou automaticky následovat. “, nebo mohou zůstat na procházce, a pak budou mít pozitivní postoj „Je pozdě“, ale pokud budou teenageři dopadeni, budou posláni domů, kde už na ně čeká naštvaný otec nebo matka. Kromě toho»Všechny věkové kategorie“, teenageři za to mohou být potrestáni (objeví se i negativní postoj). Chcete-li vybrat pátou charakterovou vlastnost a celoživotní sen, když vyrostou, musí mít vysokou výkonnost ve škole, jinak je vlastnost vybrána automaticky.

Zajímavé:  Jak položit oblečení na pult v The Sims 4.

Také s dodatkem „Všechny věkové kategorie„Existuje mnoho nových interakcí s dětmi. Teenageři se mohou věnovat mimoškolním aktivitám, aby zlepšili své dovednosti. Mohou také jednat tak, že nastraží pasti po celém domě, což může mít za následek trest. Od tohoto věku můžete „vařit“.

Mladší i starší postavy mohou naučit teenagery řídit auto.

Teenageři mají také přístup k práci, ale pouze na částečný úvazek.

The Sims 4 [ ]

В The Sims 4 Teenageři mají 2 charakterové rysy, mohou si vybrat životní cíle. Mohou mít přítele nebo přítelkyni ve své věkové kategorii, ale ne starší; může chodit, ale nemůže mít děti a oženit se. Teenageři mohou získat práci, ale na rozdíl od dospělých nemají přístup k práci, jako je ta jejich. Teenageři vypadají téměř jako mladší postavy, s výjimkou některých rysů obličeje. Na rozdíl od předchozích her mají teenageři přístup ke stejnému oblečení a doplňkům jako dospělí. Na rozdíl od The Sims 2 nemají teenageři příležitost vstávat brzy a navštěvovat vysokou školu, ale místo toho vyrůstají v mladé dospělé. Dospívající postavy neumí woohoo, ale dokážou „blbnout“.

Rozšiřující balíček The Sims™ 4 pro střední školu: Vytáhněte své knihy!

Dobré ráno všem studentům a zaměstnancům střední školy Copperdale! Gratulujeme všem k zahájení dalšího skvělého školního roku! Pokud jste v našem městě a škole noví, vítejte! V minulosti bylo Copperdale důležitým těžebním centrem. Naše městečko leží na břehu jezera LaSuli a zde si může splnit své sny, najít se a otestovat pravidla síly úplně každý.

Mnohokrát děkujeme tvůrcům obsahu za sedm webů, které vyvinuli. Mezi další funkce patří Tea Party Reimagined, sekáč, kde se podává bubble tea od MsGryphi, knihovna od xfreezerbunnyx a Director’s Mansion od JOL1990.

Zajímavé:  Jak vyrobit bylinnou tinkturu The Sims 4.

Po poslední hodině bude prohlídka školy a města, všichni jsou zváni!

Nepochybuji, že nový školní rok ve vás zanechá mnoho krásných vzpomínek!

Jdi, Womp Womps z Copperdale!

Různorodý školní život

Celý život teenagerů se točí kolem školy. Zde na střední škole v Copperdale zažijí Simíci vše, co dělá střední školu tak důležitým obdobím v životě: úzká přátelství, výběr mimoškolních aktivit a vstup do dospělosti.

Během vyučování studenti chodí do tříd, scházejí se s přáteli, obědvají v jídelně, píší týdenní testy a snaží se nesvléknout se od ředitele, který osobně kontroluje pořádek na chodbách! Po škole si můžete zahrát americký fotbal nebo šachy, zajít na trénink cheerleadingu, do počítačového klubu nebo na vědecký veletrh – nebo jít dělat domácí úkoly obklopeni svými oblíbenými plakáty.

Pokud se připojíte ke klubu nebo týmu (řekněme fotbal nebo cheerleading) a trénujete, zdokonalujete své dovednosti a soutěžíte, budete sdílet radosti i smutky z vítězství a porážek.

A každý má někdy první pocit plný emocí a romantiky: zamilovanost vás naplní euforií, ale rozchod se stane skutečnou tragédií. Mimochodem malá rada. Plumbit Marina je ideálním místem pro rande! Najdete tam strašidelný dům, Tunel lásky, ruské kolo a fotobudku!

Poznávání sebe sama

Právě v období dospívání začínáme hledat a poznávat sami sebe. Abychom dali vašim Simíkům ještě více příležitostí k vyjádření, uvolníme bezplatnou aktualizaci základní hry s rozšířením High School, která přidá nové mechanismy, které dále posílí osobnosti vašich Simíků.

Ve stejné bezplatné aktualizaci se ve hře objeví chlupy na těle. A v rozšíření High School Simíci projdou pubertou a zastřihnou si své vznikající vlasy na zvolenou délku.

Všechny podrobnosti o budoucích aktualizacích základní hry sdělíme v pátek 15. července 2022 v 21:00 UTC na Twitchi a YouTube.

Zajímavé:  Jak hledat ve sklenici The Sims 4.

Žerty a sebevyjádření

Co je to škola bez nejrůznějších žertů? V rozšíření High School se teenageři nestydí předvést svou nerozvážnost. Natřeme desku? Nebo máme dát smradlavou kapsli do cizí skříňky? Nebo uděláme komické oznámení z reproduktoru? Hlavní je nenechat se chytit! Úspěšným žertováním svých spolužáků zvýšíte svou dovednost v hraní špinavých triků, ale pokud vás chytí, žerty ovlivní vaše vztahy s ostatními a bude pro ně těžké vám věřit.

Doma budou moci teenageři proměnit svůj pokoj v jedinečný prostor, který plně odráží jejich vkus a preference. Je to skvělé místo, kde můžete trávit čas v takové místnosti, sedět se zkříženýma nohama na posteli s přítelem nebo přítelkyní nebo se navzájem mlátit polštáři. Potřebujete naléhavě vypadnout z domu po zákazu vycházení? Vylezte oknem východu a slezte dolů, přičemž se držte lezecké podpory!

Móda je nejčistším vyjádřením sebe sama a vždy byla důležitou součástí The Sims. V The Sims™ 4 High School Expansion Pack se rozšíří módní obzory Simíků díky našemu partnerství s Depop, tržištěm, kde nová generace objevuje a kupuje jedinečné předměty. V obchodě Tea Party Reimagined Thrift Store, kde se také podává bublinkový čaj, vaši Simíci najdou předměty od pěti návrhářů Depop: Jeremyho Salazara, Sha’an D’Anthese, Lapoza McTriboye, Seleny Williamsové a Belly McFaddenové. Vytvořením rozruchu kolem oblečení a zvýšením jeho hodnoty můžete vydělávat Simoleony jeho prodejem v aplikaci Trendy ve hře a stát se symfluencerem.

Mimochodem, doporučujeme vyfotografovat nové snímky na pozadí obrazu od Moniky Ahanonu, který je vystaven přímo na stěně „Tea Party in a New Way“ – umělec našel inspiraci v naší spolupráci s Depop.

Quatterbacks, královna plesu, valedictorian

Střední škola vždy končí plesem a promocí.

Zajímavé:  Jak se vrátit domů z dětství v The Sims 4.

Promoce je možná nejočekávanějším a nejnervóznějším večerem v životě teenagera. Jak přípravu, tak i samotnou dovolenou si lze upravit podle své chuti. Někdo půjde na ples sám, někdo s přáteli a někdo nepůjde vůbec. Všichni jsou zváni, aby navrhli a představili plakát s pozvánkou na ples, vybrali si outfit, pozvali přátele na společné setkání a hlasovali pro krále a královnu plesu. Musíte si také naplánovat, jaký druh tance, jakou hudbu, občerstvení a tak dále. Mimochodem, příprava a účast vašeho Simíka na promoci ovlivní jeho vztahy s ostatními!

Oficiální promoce na Copperdale High School je Graduation Ceremony. Teenageři oslavují dokončení školy a přechod na novou etapu života s přáteli a rodinou. Tato událost také vyžaduje přípravu: musíte pozvat hosty, vybrat obrázek a koupit dárky pro přátele a učitele. To, jak Sim trávil čas na střední škole, přímo ovlivňuje jejich známky. Samozřejmě se vždy můžete rozhodnout, že na předávání cen nepůjdete, ale kdo nepřekročí určitou bodovou hranici, nebude ani pozván!

V The Sims™ 4 si každý projde střední školou svou vlastní cestu. U každého je to jiné. Samozřejmě kromě správných odpovědí v testech.

Všechny podrobnosti o rozšiřujícím balíčku pro střední školu The Sims™ 4 a budoucích aktualizacích základní hry budeme sdílet 15. července 2022 v 21:00 PT na Twitchi a YouTube.

Předobjednejte si* The Sims™ 4 High School Expansion Pack nyní a hrajte, až bude 28. července 2022 uveden na trh na Mac/PC na Originu a Steamu, Xbox One a Xbox Series X|S, PlayStation®4 a PlayStation® 5.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»