News

Jak otěhotnět s dvojčaty v The Sims 4

1. Nechte svou SIM kartu sledovat dětské kanály alespoň 2 hodiny denně. 2. Když vaše Simka začne porodit, neposílejte ji do nemocnice k porodu. Mít doma miminko výrazně zvyšuje vaše šance na dvojčata. 3. Před porodem kupte miminku ne jednu, ale hned dvě nebo tři postýlky, tím se také zvýší šance na dvojčata. 4. Kupte si odměnu — mít mnoho dětí a pak bude mít vaše rodina dvojnásobné nebo dokonce trojité štěstí!
http:// love-sims.ru/uroki/3651-kak-v-sims-4-rodit-dvoynyu. html (пробелы надо убрать)

Taťána ČernovováZnalec (255) před 4 lety
Nic takového jsem neudělal, ale narodila se trojčata
Jiné odpovědi
Náhodný
Matvey má pravdu
nic takového neexistuje. odkud jsi slyšel?
zlobivý?
Zdá se, že pokud splníte všechna přání těhotné ženy, zvyšuje se šance na 2 nebo 3 porody
existuje mod, náhodné nebo těhotenské touhy. Google to na internetu.

Pokud má vaše postava (nebo ještě lépe oba rodiče) 3000 bodů, můžete si koupit plodnost, zvyšuje to šance mít několik dětí najednou

Chcete-li porodit dvojčata nebo trojčata v Sims 4 (měl jsem 6 dětí najednou), musíte dodržovat pravidla:
1. Otevřete řádek pro zadání kódu Ctrl+Shift+C
2.Napište tam: Testingcheats true
3. Pak napište kód pro body štěstí Sims.give_satifaction_points 100000
4. Otěhotnět
5. Pro rychlý a okamžitý porod zadejte kód: sims.add_buff Buff_Pregnancy_InLabor
6. Opakujte tuto operaci také se svým otcem (manželem).
Přeji Vám hodně štěstí!

Incasso SAStudent (102) před 4 lety
Po tomto kódu můj muž porodil

Zajímavé:  Jak naklonovat jídlo v The Sims 4.

Kupte svému Simíkovi ocenění „Plodnost“ pomocí bodů štěstí. A pak si klidně pořiďte nábytek do dětského pokoje ve dvou (nebo i trojitých) kopiích.

Chcete-li zakoupit odměny, zadejte kód výrobce testingcheatsenabled true před vstupem do samotné rodiny Simů, stiskněte inter. No, spusťte to. Vyberete panel odměn a přesunete kurzor myši mezi Simíkovy body a truhlu, podržíte Shift + c a kliknete kurzorem na toto místo, takže příběhy rostou a vy kupujete odměny.

Nevěřila jsem, že se dá plodnost koupit za body, no, mým životním cílem byl sport, plnění úkolů je snadné a tak jsem rychle nasbírala body, postavila 2 postýlky a pak kontrakce šly nahoru do postýlky, zmáčkla porodit , zadal jméno, byla to dívka, pak to znovu olízl, vyber jméno, je to dívka, zadal jsem, byly tam 2 dívky

Pokud chcete dvojčata, nechte ho sledovat kreslené filmy. Jestli chce holku, ať sní meloun. Chlapecká jablka
Taťána GolubkováZnalec (405) před 5 lety
Pokud chce dívku, pak je lepší jíst jahody, ne meloun (poznámka pro vás)

1. Nechte svou SIM kartu sledovat dětské kanály alespoň 2 hodiny denně. 2. Když vaše Simka začne porodit, neposílejte ji do nemocnice k porodu. Mít doma miminko výrazně zvyšuje vaše šance na dvojčata. 3. Před porodem kupte miminku ne jednu, ale hned dvě nebo tři postýlky, tím se také zvýší šance na dvojčata. 4. Kupte si odměnu — mít mnoho dětí a pak bude mít vaše rodina dvojnásobné nebo dokonce trojité štěstí!
http:// love-sims.ru/uroki/3651-kak-v-sims-4-rodit-dvoynyu. html (пробелы надо убрать)

K narození dvojčat je potřeba mít dítě a až porodí, budou to určitě dvojčata. Ověřeno

Jak mít dvojčata v Sims 4

Jak mít dvojčata v Sims 4

Realismus v The Sims 4 je založen na mnoha faktorech, dokonce i na něčem tak jemném a přirozeném, jako je reprodukce. Pravděpodobnost, že jednoduše otěhotníte v The Sims, je poměrně vysoká, ale porod dvojčat je téměř nemožný. Velké potomstvo ve hře může poskytnout přístup k mnoha herním mechanismům, otevřít dveře do pekla technologického a delšího vývoje. Plození je přirozený a pravděpodobně i hlavní cíl v každé realitě. Samozřejmě můžete porodit jedno dítě najednou, ale v tomto článku se podíváme na případy, kdy můžete porodit dvě najednou.

Zajímavé:  Jak otevřít okno v The Sims 4 pro zadání propagačního kódu.

Nečestná metoda

Nečestnou možností je použít speciální cheat kód. Tvůrci The Sims předvídali všechny výsledky událostí a rozhodli se dát uživatelům přímou příležitost zasahovat do všech druhů herních procesů, aby se minimálně vyhnuli používání trenérů. Představená metoda je tedy co nejjednodušší a nejrychlejší, ale mějte na paměti, že zájem o hru se může také rychle „vypařit“.

Nejprve jednáme zcela standardně: vybereme Simíka, klikneme pravým tlačítkem a v nabídce, která se otevře, vybereme „Počít dítě“. Postavy (za určitých podmínek) spolu začnou interagovat. Když je stupnice vztahu poloviční, můžete otěhotnět. Další kroky jsou již založeny na použití cheatů.

Nejprve tedy otevřeme vývojářskou konzoli. V okně, které se otevře, získáme rozšířený přístup k nastavení serveru pomocí instrukce testingcheats true. Poté, co se zobrazí zpráva jako „Cheaty jsou povoleny“, můžete se radovat – přístup byl získán. Dále pomocí pokynů najdeme ID těhotné Simky sims.get_sim_id_by_name *jméno_postavy*. Pak už jen zbývá zařadit ho do týmu těhotenství.force_offspring_count *id* *požadovaný počet dětí*.

Poctivá metoda

Žádné další manipulace — výhradně přirozené možnosti. Teoreticky jsou šance mít dvě nebo tři přibližně stejné, ale ve srovnání s jedním dítětem jsou nízké. Pokud je Simík těhotná, šance na to, že bude mít jedno nebo druhé dítě, se vytvoří okamžitě. Dříve mohla být tato vlastnost ovlivněna některými potravinářskými produkty, ale ve čtvrté verzi oblíbené franšízy byla podobná vlastnost opravena. Nyní bez cheatů je téměř nemožné to ovlivnit. Dále vám řekneme o možných metodách, ale hned vás varujeme, že šance na přidání je malá.

Dovednosti

V The Sims 4 existuje pouze jedna dovednost související s těhotenstvím, nazvaná „Zdravý život“. Název samozřejmě neospravedlňuje všechny detaily, ale jak dovednost používáte, vše se vyjasní. Po napumpování na požadovanou úroveň budete mít přístup k masáži plodnosti, která zvýší šance na narození dvojčat. Mimochodem, pro tuto metodu musíte zakoupit osobní masážní stůl.

Zajímavé:  Jak přimět pár k hádce v The Sims 4.

Odměny za body štěstí

Body štěstí jsou specializovanou měnou v The Sims. Získává se splněním různých přání Simíků. Při dostatečném nahromadění můžete získat spoustu skvělých odměn, které značně zjednoduší herní proces. K zakoupení odměny, kterou potřebujeme („Mít mnoho dětí“), budete potřebovat přesně tři tisíce bodů štěstí. Po jeho zakoupení a používání se zvýší šance na dvě a více dětí.

Přijetí

Pravděpodobně nejjednodušší z legálních metod. Dva Simíci mohou adoptovat jedno dítě najednou. Pravděpodobnost, že se dvojčata objeví v dětském domově, je poměrně nízká. Můžete to ovlivnit malým podváděním: hrajeme za jinou rodinu, špatně se o děti staráme a posíláme je do příslušného ústavu. Pak je to otázka techniky – přejdeme k naší rodině a adoptujeme vybrané postavy ve dvou samostatných operacích.

Výběr pohlaví dítěte

Narození dvojčat je extrémně vzácná událost a dokonce i výběr správného pohlaví je téměř nemožný. Zde budete muset použít editor postav (metoda cheat). Zadejte instrukci cas.fulleditmode na do konzole, poté klikněte na sim a podržte Shift a vyberte „Upravit v editoru“. Dříve blokované parametry budou dostupné, protože jsme získali přístup k pokročilým nastavením serveru. Zde můžeme změnit pohlaví, jméno a další potřebné vlastnosti hrdinů. Pokud tyto metody nebudou použity, pak se Simíci narodí buď chlapci, nebo dívky s 50procentní pravděpodobností každého.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»