News

Jak získat Sims 4 zdarma v Orange

Zde je způsob, jak stáhnout Sims 4 v Ruské federaci nebo Bělorusku:

Komentáře
Zde je způsob, jak stáhnout Sims 4 v Ruské federaci nebo Bělorusku:

·kombinace kláves win + r „Run“
· Do řádku „Otevřít“ napište steam://install/1222670
· Okamžitě jste odesláni ke stažení, stačí stažení potvrdit a hra je již ve vašem profilu

Komentáře: 7
Serega7094 1. listopadu 2022 ve 12:09
Sám jsem na to myslel
Voipel 29. října 2022 v 15:42

Poté, když kliknete na tlačítko „Hrát“ ve službě Steam, zobrazí se tlačítko „Spuštěno“ a je to, poté se tlačítko „Hrát“ znovu rozsvítí, ale hra se nespustí. Nakonec jsem našel pouze jediné řešení spuštění. To znamená úplně zavřít Steam a otevřít hru prostřednictvím této zasrané hry EA (která je nyní místo Originu). To je jediný způsob, jak to začíná, ale ve Steamu není žádný pokrok, neukazuje se, že to vůbec hraji. Nefungují ani hodiny.

Voipel 29. října 2022 v 15:42

PC je v pohodě, hraju už dlouho, ale na pirátské verzi. Pro tuto hru více než pc. Nejprve došlo k chybě link2ea. Po prozkoumání internetu neexistuje žádné řešení tohoto problému, existuje mnoho fór, ale žádná z odpovědí nefungovala. Chyba není příliš častá. Ale přesto zmizela.

The Sims 4 je na Originu zdarma až do 28. května

Electronic Arts rozdává základní edici The Sims 4 zcela zdarma na Originu, která se prodala za 1999 XNUMX rublů bez akce. Chcete-li získat hru, přejděte na stránku Origin a klikněte na „Získat zdarma“.

Zajímavé:  Jak rozšířit ikony oblečení Sims 4.

Taková štědrost od vydavatele Electronic Arts je finančně zcela opodstatněná. Hra The Sims 4 vyšla v roce 2014 a během této doby k ní vyšlo mnoho přídavků, které výrazně rozšiřují původní verzi. EA podle všeho plánuje vydělávat na přídavcích a proto láká potenciální kupce tím, že základní edici rozdá zdarma.

Někteří uživatelé hlásí, že mohou pouze „Darovat hru příteli“, ale když se taková zpráva objeví, obnovte stránku několikrát na požadovaný výsledek nebo přidejte hru do svého seznamu přání a poté si ji odtud můžete vyzvednout. volný, uvolnit.

Distribuce potrvá týden, do 20. května do 00:28 moskevského času.

Další publikace k tématu

Vláda o myšlence vytvořit

Podle portálu „Caution Media“ vládní struktury pozitivně reagovaly na myšlenku vytvořit ruskou obdobu simulátoru života The Sims.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»