News

Jak získat fazole Sims 4

Ultimate Guide to Sims 4 Magic Beans: Jak je získat a co dělají

V tomto příspěvku odpovím na všechny vaše otázky o magických fazolích sims 4, jak je získat, jak je pěstovat a jakou mají magickou moc. Dokonce vás provedu celým procesem krok za krokem (obrázky jsou součástí!) Začněme.

Jak získáte kouzelné fazole v Sims 4?

Chcete-li získat kouzelné fazole v sims 4, musíte nejprve dosáhnout úrovně zahradničení 10. Tímto způsobem si můžete zakoupit vzácná semena rostlin buď z počítače, nebo výběrem „zakoupit semena“ na květináči. (Úroveň zahradnických dovedností svého simíka můžete podvádět pomocí a dovednostní cheat pokud se váš sim neblíží úrovni.)

Každý balíček semínek stojí 1,000 simoleonů a koupě jednoho nezaručuje, že uvnitř dostanete kouzelnou fazoli. Balíčky vzácných semen obsahují všechny druhy věcí, kromě kouzelných fazolí, jako jsou bobule krávy, rajské ptáky, květina smrti atd.

Existuje šest různých druhů kouzelných fazolí:

  • naštvaná kouzelná fazole
  • smutná kouzelná fazole
  • sebevědomá kouzelná fazole
  • koketní kouzelná fazole
  • hravé kouzelné fazole
  • nepohodlná kouzelná fazole

Budete muset získat jeden z nich. Jak jsem již řekl, je to docela drahý podnik!

Zajímavé:  Jak prodat knihu vydavateli v The Sims 4.

Při testování celého tohoto procesu jsem utratil 7,000 XNUMX simoleonů za semena vzácných rostlin, abych skončil pouze s jednou naštvanou magickou fazolí a třemi smutnými magickými fazolemi. Řekněme to takto: váš simík bude muset být bohatý, aby nasbíral všech šest druhů kouzelných fazolí.

Jak pěstujete kouzelné fazole v Sims 4?

K pěstování kouzelných fazolí budete potřebovat kouzelný pahýl. Před lety proběhla akce, kdy simík jménem Jasmine Holiday daroval vašemu simíkovi kouzelný pahýl. Tato událost je dávno za námi, takže abyste získali kouzelný pahýl, budete muset použít cheat bb. showhiddenobjects a najděte kouzelný pahýl v režimu nákupu. Obvykle je to v sekci outdoorových aktivit.

Umístěte kouzelný pahýl na svůj pozemek a až budete mít každou ze šesti různých kouzelných fazolí, přetáhněte je na pařez. Aby kouzelné fazole vyrostly, klikněte na pařez a požádejte svého simíka, aby fazole zaléval.

Co dělají Magic Beans ve hře Sims 4?

Jakmile se fazole položí na kouzelný pahýl, vyrostou z kouzelných fazolí magický portálový strom, který dá vašemu simíkovi zakázané ovoce.

Poté, co váš simík zalévá pařez, okamžitě vyroste strom portálu Mystical Magic Bean. (A já opravdu znamená okamžitě.) Objevilo se to tak rychle, že mě zvuk rostoucího stromu skutečně vyděsil.

Jakmile strom vyroste, požádejte svého simíka, aby prozkoumal mystický strom magických fazolí. Na okraj, tento strom je nádherný v noci. Ty blikající světýlka po celém to vypadají TAK dobře.

Jakmile váš simík dokončí průzkum, měl by se vrátit ze stromu se zakázaným ovocem v inventáři. Nechte svého simíka sníst zakázané ovoce.

A POW! Váš simík se promění v kouzelného zeleného PlantSima.

Zajímavé:  Jak přidat pihy do Sims 4.

Kromě toho, že je použijete k přeměně vašeho simíka na PlantSim, jsou magické fazole podle mých znalostí zcela k ničemu.

Je být PlantSim trvalé?

Být PlantSim je pouze dočasné. Váš simík zůstane PlantSim po dobu pěti dní a poté se vrátí ke svému normálnímu simíkovi.

Ale pokud byste chtěli, aby to bylo trvalé, existuje na to mod. Protože samozřejmě existuje! Zde je odkaz na Permanentní PlantSims mod. A jako vždy děkuji modderům za neustálé vylepšování sims 4!!

Co je Cheat The Sims 4 Magic Beans? nebo PlantSim Cheat?

Pokud tím nechcete projít velmi drahý proces, můžete se ošidit a stát se plantsim tak, že podržíte SHIFT, kliknete na svého simíka a poté vyberete možnost „ Make Into Plantsim ‘ Pokud se vám tato možnost nezobrazí, ujistěte se, že máte povoleny cheaty, podržte CTRL + SHIFT + C a napište ‘ testování cheatů na “ do cheatovací konzole.

Dalším způsobem, jak se ošidit, abyste se stali plantsim, je použít cheat ‘ bb. showhiddenobjects ‘ a tentokrát místo nákupu kouzelného pahýlu kupte ‘ Zakázané ovoce The PlantSim .’ Požádejte svého simíka, aby to snědl a stanou se z nich plantsim, stejně jako jste viděli v předchozím tutoriálu. Znovu, pokud to pro vás nefunguje, ujistěte se, že jsou povoleny cheaty.

Doufám, že tento příspěvek o magických fazolích sims 4 byl srozumitelný a užitečný. Zanechte mi komentář, pokud máte nějaké dotazy nebo se jen chcete podělit o své zkušenosti s kouzelnými fazolemi!

Tento příspěvek byl celý o hře Sims 4 Magic Beans.

Další příspěvky, které by se vám mohly líbit:

  • Seznam výzev 75+ Sims 4 (už se nikdy nebudete nudit)
  • Cheaty na dovednosti The Sims 4: Jak snadno zvýšit úroveň nebo maximalizovat dovednosti svého Simíka
  • 27 Sims 4 prázdninové nápady pro naplnění vašeho kalendáře (+ Sims 4 prázdninové mody)
Zajímavé:  Jak zakázat hře Sims 4 stěhování nových Simíků do domů.

The Sims 4: Kde najít rostliny sóji

The-Sims-4-Soy Plant

Divoké rostliny sóji můžete najít na různých místech v Evergreen Harbor. V oblasti Port Promise můžete najít dvě rostliny sóji. Jeden z nich se nachází poblíž popelnice.

Sóju můžete sklízet také ve stanici Grim’s Quarry a Conifer.

Zůstaňte v těchto oblastech jeden den a měli byste být schopni sklízet sójové boby.

Můžete také získat sójová semena z nákupu semenných balíčků. Šance na získání sójových semen je vyšší při nákupu semen pro vertikální sázecí stroje. Klikněte na vertikální květináč a kupte semena ovoce.

Pokud nemáte čas hledat divoké rostliny sóji nebo si nemůžete dovolit koupit sójová semena, můžete použít cheaty na získání rostlin sóji.

Zadejte Shift, Ctrl a C a zadejte testování cheatů na. Poté zadejte bb. showhiddenobjects, a bb. showliveeditobjects a po každém příkazu stiskněte Enter.

Vepište **ladit** ve vyhledávacím poli. Všechny rostliny jsou dostupné v cheatovém okně.

Vyberte svou rostlinu sóji, umístěte ji na svůj pozemek a použijte ji.

Sezónnost rostlin sóji

Pokud vlastníte Seasons, nebudete moci sklízet sójové boby po celý rok.

V sezóně vám Soy Plants poskytne sójové boby. Mimo sezónu vám dají vosk.

Roční období rostliny jsou léto a podzim. To znamená, že sójové boby můžete získat v létě a na podzim.

Vosk můžete sklízet na jaře a v zimě.

Na výrobu svíček můžete použít sójový vosk. Místo kupování voskových bloků pokaždé, když chcete vyrábět svíčky, můžete pěstovat několik rostlin sóji a sbírat vosk každých 24 hodin Sim.

Jak sbírat sojový vosk

Sojový vosk můžete sbírat každých 24 hodin Sim. Klikněte na rostlinu sóji a vyberte ji Sójový vosk volba. Pokud možnost sbírat vosk není k dispozici a vlastníte Seasons, znamená to, že rostlina je v sezóně.

Zajímavé:  Jak obnovit doplňky v Sims 4 po smazání hry.

Vosk můžete sbírat, když jsou sójové rostliny mimo sezónu.

⇒ Rychlý tip:

Sójové boby můžete vložit do Fizzing Station a připravit chutné ToFizz. ToFizz je šumivá šťáva vyrobená ze sójových bobů ve fizzeru.

Tato možnost je dostupná po dosažení úrovně 2 v šumění.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»