News

Jak zakázat hře Sims 4 stěhování nových Simíků do domů

Jak přimět Sims 4, aby přestali generovat NPC. Jak se vyhnout generování nových NPC v The Sims 4

Před pouze, po vytvoření postavy v CAS (Create Simík), měli byste stisknout na křížiaby se zabránilo generování nových postav. Další, budou tito Simíci k dispozici v editoru rodiny, v záložce „Další rodiny“. Doporučuje se tam minimálně přestěhovat 50 znaků, které již nejsou potřeba. To pomůže vyhnout se generování nových neherních rodin.

  1. 1. Správa rodiny
  2. 2. Použití modifikací
  3. 3. Změna nastavení
  4. Jak spárovat postavy v Sims 4
  5. Jak přestat být duchem ve hře Sims 4
  6. Proč postava v The Sims 4 nevyrůstá?
  7. Užitečné tipy a závěry

Pokud chcete zastavit generování NPC v The Sims 4, postupujte podle několika jednoduchých kroků. Nejprve po vytvoření postav klikněte na křížek, aby přešly na „Správa rodin“. Přejděte na kartu „Další rodiny“ a přidejte tam alespoň 50 znaků. Poté můžete odstranit všechny další rodiny, které již nejsou potřeba, abyste zastavili generování nových postav. Tímto způsobem můžete ovládat, kdo se objeví ve vaší hře, a vyhnout se přílišnému počtu NPC. Tento jednoduchý trik vám pomůže učinit váš herní zážitek uspokojivějším a umožní vám soustředit se na vývoj vlastních postav.

Советы

  1. Po vytvoření postavy v CAS klikněte na křížek, abyste zabránili generování nových nehráčských rodin.
  2. Přesuňte nepotřebné rodiny na kartu „Další rodiny“, abyste zabránili objevování nových postav.
Zajímavé:  Jak odstranit prádlo v CS Sims 4.

Jak úplně změnit postavu nehráče v The Sims 4

Pokud potřebujete úplně změnit nehráčskou postavu v The Sims 4, můžete použít následující kroky. Nejprve zadejte do konzole „cas.fulleditmode“, poté přejděte do editoru rodiny a změňte postavu postavy, jak si přejete.

Советы

  1. Zadejte „cas.fulleditmode“ do konzole pro přístup k úplné úpravě postavy.
  2. Změňte typ těla své postavy pomocí editoru rodiny.

Co dělat, když vaše postava Sims 4 nic nedělá

Někdy se Simíci v The Sims 4 mohou zaseknout nebo přestat reagovat na příkazy. V takových případech je lze restartovat pomocí příkazu „resetSim“ v okně pro zadání cheatu. To pomůže vrátit postavy do normální činnosti a pokračovat ve hře.

Советы

  1. Použijte příkaz «resetSim» v okně cheatů k resetování zaseknutých znaků.
  2. Pravidelně restartujte své postavy, abyste zabránili možným pádům ve hře.

Co dělat, když vaše postava ze Sims 4 nevyroste

Pokud váš Simík v The Sims 4 nevyrůstá, může to být způsobeno chybami nebo zakázáním automatického růstu. Je důležité si uvědomit, že při použití věkového dortu může postava stále stárnout, i když je automatické stárnutí vypnuté, to je funkce hry.

Советы

  1. Zkontrolujte chyby nebo deaktivujte automatické pěstování v nastavení hry.
  2. Věkový dort používejte opatrně a vezměte v úvahu vlastnosti vyrůstajících postav.

Závěr

Hraní The Sims 4 plechovka přítomné různé situacipříbuzný s postavami a jejich řízení. Je důležité znát účinné metody, jak nechtěnému předcházet situace, jako je generování nových znaky a postavy uvízlé ve hře. Následující doporučení a správně využívat příležitosti editace a řízení znaky, můžete si hru užít pohodlněji.

NPC ve vašem uložení The Sims 4: zákaz generování, práce s galerií a další tipy

Ukládání je váš svět Simíků. Bude přesně takový, jaký si ho vytvoříte, jak o něj pečujete a jak jej rozvíjíte. Myslím, že téměř každého hráče Sims někdy naštvaly ošklivé NPC. A v tomto článku se s vámi chci podělit o pár tipů na postavy, abyste si hru a její estetiku snadněji užili.

Zajímavé:  Jak změnit hudbu při spuštění The Sims 4.

Obraz

Kde mohu získat postavy k uložení?

Odpověď se zdá být zcela jasná: z galerie! Můžete také použít skupinu Galerie VK The Sims 4. V této skupině lidé sdílejí své postavy a budovy. Ano, zdroj je vzácnější než skutečná galerie, ale tato možnost je velmi dobrá. Kromě toho můžete najít některé autory, kteří zveřejňují postavy na Busti nebo jiných zdrojích.

Moje tipy a lifehacky

1. Vypněte stárnutí pro NPC, pokud chcete, aby vaše NPC stárly, tak se připravte na to, že budete muset upravovat dospělé děti.

2. Pokud si hrajete s dospíváním zcela vypnutým, pak nezapomeňte vyrůstat se svými přáteli a blízkými známými vaší rodiny. Například nechte někoho strávit celý život s vašimi Simíky. Několik mých školních přátel často zůstává s dynastikou až do vysokého věku.

3. Vést paralelní dynastie s jejich malou historií. Velmi zřídka se dostanu k přímému hraní za jiné rodiny, ale zároveň je v mém uložení asi 10 dynastií, se kterými jsou moji Simíci přátelé a komunikují.

4. Hraji s povoleným dospíváním pro hratelné postavy a kromě své hlavní dynastie mám v těch hratelných i paralelní dynastie nebo jiné důležité simíky, jako jsou moji rodinní přátelé.

Obraz

5. Věnujte více pozornosti příběhům svých sousedů. Raději zařazuji pouze určité Simíky a pouze narození dítěte, změnu kariéry a odchod do důchodu.

Obraz

6. Pokud nemáte mod pro blokování generování, odstraňte ošklivá NPC na začátku nebo na konci vaší hry. Chcete-li to provést, otevřete správu rodiny ve správě města, vyberte filtr „poslední změny“ a přejděte dolů, tam okamžitě najdete vygenerované NPC.

Obraz

7. Role si můžete přidělovat sami, pokud vidíte, že hra generuje své vlastní, například pro barmana (mod od Zero). Přestal jsem to používat.

Zajímavé:  Jak zobrazit nepotřebné příslušenství v The Sims 4.

8. Také když jsem nepoužíval mod na zákaz generování NPC, ne vždy jsem vygenerovaná NPC smazal, někdy jsem je upravoval, někdy dokonce hned během hry.

9. Chcete-li usnadnit vyhledávání Peršanů podle příjmení, použijte při správě rodin filtry.

10. Pokud stahujete skupinové postavy např. se společnou kariérou, školním klubem apod., přejděte do životního režimu a vytvořte kluby. To můžete ve hře potřebovat například k uspořádání koncertu oblíbené hudební skupiny vaší postavy.

Obraz

*rodina převzata z galerie

11. Stáhněte si postavy s příběhy a vložte je do popisu: vaše záchrana tak bude živější.

Obraz

*rodina převzata z galerie

12. Hra samotná odstraňuje Simíky bez domova ve městě, takže se nedivte, když některá NPC zmizí.

13. Stává se, že se postavy stanou nudnými, proto pravidelně měňte oblečení těch, s nimiž se nejčastěji stýkáte, a nudné postavy odstraňte.

14. Můžete také uchovat nějakou historii s NPC, vzít si je, přestěhovat je, porodit děti, takže vaše ochrana se bude rozvíjet spolu s vaší dynastií.

15. Věnujte pozornost postavám, které žijí ve městech. Rodiny sleduji pouze ve městech, ve kterých právě hraji. Ať jsou to rodiny s příběhy, bude zajímavější interagovat s prostředím. Vlastně jsem se zbláznil a převedl všechny sousedy do hraných rodin.

Obraz

A co je nejdůležitější: milujte svou ochranu, milujte své rodiny, nechte své Simíky žít, oblékejte je podle ročních období, neopouštějte je a dopřejte rozvoj nehratelným rodinám. Čím propracovanější je váš save, tím je pro vás hraní zábavnější.

Technické otázky

Jak používat galerii?

1. Používejte bloggerské hashtagy. S největší pravděpodobností sledujete práci některých simmerů a pravděpodobně jeden z nich navrhuje sdílení postav pomocí hashtagu. Například opravdu miluji Simíky, kteří jsou zveřejněni pro Anyu Letnaya pomocí hashtagu #summerannj.

Zajímavé:  Jak kombinovat doplňky Sims 4.

Obraz

2. Použijte hashtagy podle vašeho požadavku. Mohou to být oblíbené hashtagy jako #nocc, #base, #npc, #career, #family nebo hashtagy s konkrétním požadavkem, například #business, #spellcaster, #doctor atd.

Obraz

3. Sledujte zaškrtávací políčko „Zahrnuje mody“. Pokud má Sim zjevný obsah ss, jako je účes nebo oblečení, obvykle se to projeví. Ale někdy to může být nějaká výchozí hodnota, oči nebo kůže nebo další materiály, jako jsou řasy, nebo dokonce póza v galerii. Nejčastěji takové CC příliš neovlivňují vzhled, takže je můžete snadno rozhoupat, ale pro každý případ si projděte outfity a zkontrolujte, zda je vše na svém místě.

Obraz

4. Pokud nemáte vše zakoupeno, použijte třídění podle doplňků.

Jak přidat postavy stažené z internetu?

1. Stáhněte si rodinný archiv ze zdroje.

2. Rozbalte archiv.

3. Všechny soubory umístěte do složky C:/My Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Tray.

4. Přihlaste se do hry a otevřete galerii.

5. V něm otevřete svou knihovnu a tam byste měli vidět staženou rodinu

Jak přidat postavy z galerie?

1. Ve správě města klikněte na „Vytvořit novou rodinu a přestěhovat se“.

2. Otevřete galerii, vyberte Simíka a klikněte na „Umístit rodinu“.

3. Zkontrolujte CAS pro důležité podrobnosti. Například jeho orientace, zda vám sluší veškeré oblečení, zda jsou na těle přebytečné chlupy atp.

Obraz

*rodina převzata z galerie

4. Klikněte na „Play“ a v případě potřeby opravte příjmení na příjmení.

5. Nevyplňujte rodinu, ale jednoduše klikněte na křížek a tato rodina se objeví v „Správě rodiny“.

6. Pokud máte, nezapomeňte uvést popis.

Mody, které mohou pomoci

Momentálně mám CC a Generation Ban od Cerzida. Ale pozor, v KC jsem vypnula všechna nastavení populace, tedy nikdo se nestěhuje, nerodí a neroste.

Zajímavé:  Jak přidat balíček do hry Sims 4 Piráti.

Aby vaše hra fungovala správně při použití módu generování zákazu, musíte mít v uložení spoustu volných NPC, aby jim hra sama mohla přidělovat role.

  • Mod pro zákaz generování NPC a přidělování rolí od Zero
  • Žádná generace NPC od Cerzida — koliduje s modem od Zero

Šablony postav si můžete také přizpůsobit v Command Center. Upřímně, sám jsem to nedělal, zdálo se mi to docela zdlouhavé, ale můžete to zkusit a pak žádný zákaz generování není potřeba.

Děkuji za přečtení! Objetí všem!

sheva_varya:

Tým TheSimsTree

Nejnáruživější hráči Sims. Jejich první slovo bylo „Sul-Sul“. Píšeme o službě a jejích možnostech, o pracovním procesu a týmu a také sdílíme příběhy našich dynastií.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»