News

Jak kombinovat doplňky Sims 4

mám například Sims 4 s doplňkem „magic“ a další Sims 4 s doplňkem „kočky a psi“, jak je mohu spojit do jediné hry? Jen mi neříkejte, abych si stáhl luxusní edici, nechci všechno.

Hlasujte pro nejlepší odpověď
stejně budou spolu
Svou myslStudent (86) před 4 lety
opravdu? můj přítel má jen 2 různé hry

Automaticky se připojí, pokud nemáte pirátskou verzi Sims – můžete si ji koupit ze Steamu nebo z EA Play (Origin). Zde jsou všechny přírůstky čísel pro SIMS 4: https://coremission.net/igry/the-sims-4/dopolneniya/

Související dotazy
Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Jak kombinovat doplňky Sims 4

Krok 1: Stáhněte si Sims 4 Studio

Krok 2: Sloučení souborů CC podle kategorie

Krok 3: Co můžete vs. nelze sloučit

Testování rychlostí načítání v různých scénářích CC

Další způsoby, jak zrychlit svou hru

Komentáře
Krok 1: Stáhněte si Sims 4 Studio

Hráči z předchozích sims her pravděpodobně vědí, hře trvá déle, než načte jednotlivé soubory balíčku, než hře načte sloučený soubor balíčku . Tato příručka vás naučí, jak zkrátit dobu načítání pomocí sloučení souborů CC.

Chcete-li sloučit soubory CC, musíte si stáhnout Sims 4 Studios. Tento software lze stáhnout na adrese https://sims4studio.com/.

Jakmile si jej stáhnete, otevřete software a měl by vypadat nějak takto.

Krok 2: Sloučení souborů CC podle kategorie
1. Otevřete Sims 4 Studio
Otevřete Sims 4 Studio a přejděte do Sims 4 Studio -> Správa obsahu -> Sloučit balíčky

2. Přetáhněte balíčky, které chcete sloučit.

Zajímavé:  Jak změnit barvu doplňkových materiálů Sims 4.

Doporučuji slučovat CC podle kategorií (např. doplňky, vlasy, líčení, detaily pleti, oblečení). V tomto příkladu jsem byl přetažen do všech souborů balíčku příslušenství (celkem 117 souborů).

Program vás vyzve k pojmenování a uložení sloučeného souboru. V tomto případě jsem svůj soubor uložil na plochu a pojmenoval jej „Příslušenství“.

3. Počkejte na dokončení procesu slučování

Počkejte na dokončení procesu slučování. To může trvat déle, pokud máte mnoho souborů ke sloučení. Někdy může být také nutné rozdělit sloučení do několika balíčků. Mně se zdá limit do 500 balíčků a 2 GB.

4. Přesuňte sloučený soubor zpět do složky mods
Přesuňte sloučený soubor zpět do složky mods a odstraňte jednotlivé balíčky.

Opláchněte a opakujte pro ostatní kategorie.

Opakujte postup pro různé kategorie. U vlasů a oblečení jsem musel soubory sloučit do samostatných částí, protože jich bylo příliš mnoho na to, aby se daly sloučit do jednoho souboru.

Krok 3: Co můžete vs. nelze sloučit

1. Můžete sloučit všechny položky CAS a Build. Doporučuji rozdělit do kategorií a sloučit je samostatně. Pokud však nemáte mnoho CC, můžete také kombinovat kategorie a sloučit je všechny dohromady.

2. NEMŮŽETE sloučit herní mody nebo jakýkoli mod, který upravuje soubory XML. Například mám nainstalovaný mod rychleji jíst a sprchovat, ale nemohu je sloučit. To je také dobrý nápad, protože herní mody jsou často poškozeny novými záplatami, takže je dobré je ponechat odděleně, abyste je mohli podle potřeby aktualizovat a odstraňovat.

3. NELZE sloučit soubory skriptů TS4.

Testování rychlostí načítání v různých scénářích CC

V této části chci jen ukázat, jak může sloučení souborů CC skutečně zkrátit dobu načítání. Všimněte si, že následující časy načítání jsou s nainstalovaným modulem „No Intro“, o kterém budu hovořit podrobněji v další části.

Zajímavé:  Jak najít buggy mod v The Sims 4.

Scénář 1: Nejsou nainstalovány žádné mody

Bez nainstalovaných modů mi načítání hry trvalo v průměru 33 sekund (nainstalovaná všechna DLC kromě Eco Lifestyle). To zahrnuje čas potřebný k načtení zdroje.

Scénář 2: Nainstalované sloučené mody

Pro tento scénář jsem měl nainstalované sloučené soubory CC. Pro informaci, aktuálně mám nainstalovaných 5.97 GB modů.

V tomto scénáři mi načítání hry trvalo v průměru 34-35 sekund. V podstatě není téměř žádný rozdíl v době načítání mezi tím, že máte cc a nemáte cc ve hře, když máte soubory sloučené.

Scénář 3: Nainstalované samostatné mody

Pro tento scénář jsem vložil stejný CC kromě nesloučeného.

Načítání hry mi v průměru trvalo 48-50 sekund. Jak můžete vidět, oddělené CC výrazně prodloužily dobu načítání a tím více času bude trvat, čím více CC budete mít.

Další způsoby, jak zrychlit svou hru
1. Žádný Intro Mod

Tento mod při spuštění odstraní obrazovku Maxis & EA. Super užitečné, protože pokaždé zkracuje dobu načítání. Stáhnout si ho můžete zde: https://modthesims.info/d/532966/no-intro.html

Vypněte Zobrazit seznam CC

Ve výchozím nastavení vám Maxis při spuštění Sims 4 zobrazí seznam všech vašich CC. Tuto funkci můžete vypnout zrušením zaškrtnutí tlačítka „Zobrazit při spuštění“ v levém dolním rohu. Jen vám dávám vědět, pokud jste to ještě nevěděli.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»