News

Jak deaktivovat sezónnost v Sims 4

Cheaty na The Sims 4 Roční období: Jak přeskočit roční období, zaútočit bleskem a další

S rozšířením Sims 4 Roční období získá váš skromný svět novou perspektivu, když budete sledovat, jak se mění a vyvíjí s postupem času. Ale pokud matka příroda pracuje na váš vkus trochu pomalu, můžete vzít moc do svých rukou a manipulovat s různými aspekty pomocí následujících cheatů.

Vezměte na vědomí, že cheaty jako vždy musí hráč používat podle vlastního uvážení, protože mohou občas vést k problémům se stabilitou nebo kompatibilitou. Před pokusem o použití některé z těchto možností v The Sims 4 Seasons se doporučuje uložit si hru.

Aktualizace The Sims 4 Seasons navíc způsobila problémy se stávajícími cheaty na dovednosti, což je známý problém, na kterém vývojáři pracují. Proto nebudou v tuto chvíli zahrnuty do této příručky.

Nakonec, abyste mohli používat tyto cheaty, musíte nejprve otevřít příkazovou konzoli stisknutím Control + Shift + C a zadáním testy jsou pravdivé – to umožňuje hře přijmout jakékoli následné cheaty, které zadáte. Příkazovou konzoli můžete skrýt pomocí Escape, když se nepoužívá.

Cheaty na všechny The Sims 4 sezóny

  • seasons.advance_season – Přeskočí na další sezónu.
  • seasons.set_season (číslo) – Nahraďte (číslo) odpovídající sezónou, do které chcete skočit. 0 pro léto, 1 pro podzim, 2 pro zimu, 3 pro jaro.
  • weather.request_forecast (číslo) – Zobrazuje předpověď počasí v kalendáři na nastavený počet dní. Nahraďte (číslo) libovolnou hodnotou mezi 1 a 28, aby se zobrazil daný počet dní.
  • weather.summon_lightning_strike – Vyvolejte úder blesku na náhodný cíl na zemi.
  • weather.lightning_strike_object – Vyvolejte úder blesku do náhodného objektu.
  • weather.lightning_strike_here – Zadejte souřadnice xyz pro vyvolání úderu blesku v určitém místě.
  • traits.equip_trait Stormchaser – Aklimatizuje Simíka na bouřlivé počasí.
  • traits.equip_trait Vodotěsný — Dělá Simíka vodotěsného a nezmokne v dešti.
  • traits.equip_trait ColdAcclimation – Snižuje (ale nezabraňuje) vlivům způsobeným Simíkovi chladným počasím.
  • traits.equip_trait HeatAcclimation – Snižuje (ale nezabraňuje) efektům způsobeným Simíkovi horkým počasím.
Zajímavé:  Jak přepnout do režimu první osoby v The Sims 4.

Díky patří Fyre Mageovi za zachycení chyby, která byla původně v tomto seznamu provedena. Pro další tipy, triky a SimSecret sledujte tento prostor přímo zde na Twinfinite!

Twinfinite podporuje naše publikum. Když nakupujete prostřednictvím odkazů na našich stránkách, můžeme získat malou provizi pro partnery. Přečtěte si více

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»