News

Jak uvolnit spiknutí v The Sims 4

Sims 4 zdarma Real Estate Cheat | 100% funkční (květen 2024)

Sims 4 zdarma Real Estate Cheat | 100% funkční ([nmf] [cy])

Pokud jste nedávno začali hrát ikonickou hru Sims 4, mohli byste být v pokušení ostatními hráči s luxusními domy a rozhodnout se, že si jeden postavíte také pro sebe. Omezení zdrojů a peněz ve hře však může zničit všechny vaše nastavené milníky.

Naštěstí stále existuje několik způsobů, jak můžete ve hře Sims 4 získat nemovitosti zdarma a postavit si ve hře vlastní nemovitost. Populárně známý jako cheat na bezplatné nemovitosti pro The Sims 4 vám umožňuje získat ve hře jakýkoli z vámi požadovaných kousků země.

Po tomto se pojďme podívat na postupný proces použití bezplatného cheatu na nemovitosti v Sims 4 na vašem osobním počítači i na Xboxu One, abyste získali přístup k bezplatným nemovitostem ve hře a postavili si požadované budovy.

Sims 4 Free Real Estate Cheat (2024)

Sims 4 Free Real Estate Cheat (2024)

Jedním z nejzábavnějších aspektů hraní The Sims 4 je stavba domu. Od rozvržení až po výběr nábytku tam, kde jde o to, aby se váš Simík cítil jako doma. Co když nemáte zájem stavět? Bez obav! V The Sims 4 můžete podvádět a získat nemovitost zdarma, která bude vaše na celý život. Zde je návod, jak můžete použít bezplatný cheat na nemovitosti Sims 4:

Zajímavé:  Kde stahujete doplňky pro The Sims 4 –

1. Otevřete Cheat Panel (CTRL + Alt + C)

Než budete moci zadat cheat požadovaný pro bezplatné nemovitosti v Sims 4, musíte zapnout cheat menu, abyste mohli zadat požadovaný cheat. Postup, jak toho dosáhnout, se liší podle platformy. Pokud hru hrajete na svém osobním počítači, stačí stisknout CTRL + Alt + C celkem.

Otevřete Cheat Panel (CTRL + Alt + C)

Tím se ve vaší hře zobrazí příkazový řádek, který lze použít k zadávání cheatů do hry pro další funkce. V levém horním rohu obrazovky se objeví dialogové okno, které je třeba použít pro zadání cheatu na nemovitosti ve vaší hře.

Případně, pokud hru hrajete na konzoli Xbox One, musíte stisknout tlačítko LT + RT + LB + RB klávesy na ovladači vaší konzole dohromady, abyste otevřeli příkazový řádek ve vaší hře. V tomto okamžiku stačí kliknout na tlačítko „A“ na ovladači, aby se zobrazilo vstupní pole.

2. Zadejte cheatovací kód The Sims 4 Free Real Estate

Jakmile úspěšně otevřete cheatový terminál v Sims 4 na vašem požadovaném zařízení, musíte zadat cheat kód „testingcheats on“, s výjimkou uvozovek a stisknout klávesu Enter na klávesnici. To vám umožní připravit věci na další krok.

Zadejte cheatovací kód pro bezplatné nemovitosti pro The Sims 4

Po zadání výše uvedeného cheatu ve vaší hře musíte zadat „bezplatný odhad na“, bez použití uvozovek a znovu stiskněte klávesu Enter na klávesnici nebo tlačítko „X“ na ovladači.

Nyní, když jste úspěšně použili cheat ve své hře, můžete bez obav zavřít okno terminálu pouhým stisknutím tlačítka ESC na klávesnici a použitím stejných kombinací tlačítek, které jste použili k otevření terminálu ve vašem Xboxu. Jedna konzole k zavření.

Co je bezplatný realitní cheat ve hře Sims 4?

Co je bezplatný realitní cheat ve hře Sims 4?

Umírá váš Simík, aby mohl získat vlastní domov? Nebo vás možná nebaví platit nájem a chcete peníze z hypotéky na něco jiného. Ať tak či onak, existuje způsob, jak ošidit systém a zachránit některé Simoleony pomocí bezplatného cheatu na nemovitosti Sims 4.

Zajímavé:  Jak rychle vyrůst v The Sims 4.

The Free Real Estate Cheat In Sims 4 je cheat, který vám umožňuje zdarma zakoupit jakýkoli dům ve hře.

Často kladené otázky

1. Mohu v Sims 4 použít bezplatný cheat na nemovitosti?

V Sims můžete použít cheat zdarma na nemovitosti. Je to oblíbený cheat používaný mnoha hráči k rychlému získání vlastností.

2. Proč hráči používají bezplatný cheat na nemovitosti v Sims 4?

Hráči využívají cheat na nemovitosti zdarma v Sims 4 k získání jakéhokoli majetku zdarma. Jak název napovídá, tento cheat vám umožní získat jakýkoli majetek ve hře, aniž byste za něj museli platit. Je to skvělý způsob, jak ušetřit peníze a rychle se dostat k nemovitostem.

3. Je používání cheatu na nemovitosti zdarma v Sims 4 legální?

Ano, používání cheatu na nemovitosti zdarma v Sims 4 je legální. Pokud jej nepoužíváte k získání nespravedlivé výhody nad ostatními hráči, není na škodu ho používat.

4. Proč je Sims 4 tak populární?

The Sims 4 je tak populární, protože je to skvělá hra, která hráčům umožňuje vytvářet a ovládat své vlastní virtuální lidi. Existuje mnoho různých způsobů, jak hrát hru, a je snadné se ztratit v kreativních možnostech. Sims 4 má navíc silnou online komunitu, kde mohou hráči vzájemně komunikovat, sdílet výtvory a další.

Závěrečná slova

Nyní, když víte, jak můžete ve hře Sims 4 získat nemovitosti zdarma pomocí cheatových kódů, můžete se klidně pustit do nákupu požadované nemovitosti, abyste do své hry přidali jiskru. Ujistěte se, že postupujete správně, abyste zajistili, že věci fungují tak, jak mají.

Autor

Jsem technologický nadšenec a celoživotní hráč pocházející z krásného města Chandigarh. Moje vášně sahají od ponoření se do světů jako GTA V, COD, SIMS, Roblox a Minecraft až po zkoumání nejnovějších inovací v oblasti notebooků a technologií. Vyzbrojen bakalářským titulem v oboru počítačových aplikací a rád sdílím své postřehy prostřednictvím psaní a spolupráce s ostatními nadšenci. Připojte se ke mně na mé cestě neustále se vyvíjejícími sférami her a technologií! Zobrazit všechny příspěvky

Zajímavé:  Jak zaregistrovat cestu ke hře v The Sims 4 Studio.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»