News

Jak vyrazit do města v The Sims 4

Pomozte mi, prosím. Jsem vášnivý sběratel a Sims blbeček, mám všechny Simíky, které kdy byly vydány. Takže v The Sims 4 jsem vytvořil postavy, koupil jim dům atd. Ale poté jsem stále nechápal, jak jít do města. Pomozte mi, prosím

Nejlepší odpověď

Prostřednictvím nabídky v městském režimu vyberte park, bar, knihovnu, klikněte na přehrát atd. nebo v menu postavy půjde tam a znovu východem s načítáním úrovní do městského režimu, souhlasím, že ve 4. části na to byli příliš chytří, ve třetí to bylo jednodušší a pohodlnější.

Jiné odpovědi

Klikněte na telefon a na konci to tam bude a je to

Jak jít do města v The Sims 4? Okno do nového světa

průvodce sims 4

Čtvrtý díl simulátoru života z Electronic Arts se výrazně liší od svých předchůdců, protože obsahuje řadu nezřejmých bodů. Podívejme se, jak v sims xnumx vyjet do města, když klávesa M na klávesnici nefunguje?

V takovém případě otevřete svůj herní smartphone a vyberte „Go“ (alternativní překlad zní jako „Let’s go“). Poté se na obrazovce zobrazí obecná mapa města s dostupnými osadami a budovami. Označte svůj cíl, pak se mužíček přesune do požadovaného bodu.

co tam dělat? Můžete studovat denní rozvrh jiných rodin, jít někoho navštívit, podílet se na utváření (či ničení) rodin, sledovat interakci postav a další. V závislosti na nainstalovaném DLC pro hru se otevírají další možnosti. Můžete zařídit nábytek, navrhnout bazény, hrát si s domácími mazlíčky, relaxovat na večírcích.

Zajímavé:  Jak zkoumat rostlinu pomocí mikroskopu v The Sims 4.

Jak vyrazit v The Sims 4 do města a čím se ještě pobavit?

Pokud chcete někoho navštívit, přejděte k požadovanému Simíkovi pomocí podobného příkazu z kontextové nabídky. Můžete si s sebou vzít několik Simíků najednou, schopných mít se svými bratry pozitivní i negativní vztah.

Věnujte pozornost dostupným odemykatelným úspěchům. Například shromážděte rodinu osmi Simíků a nechte je vydělat 1 milion místních peněz. Výsledkem bude úspěch „Růžové poupě“.

Druhým příkladem je sbírání různých předmětů, kdy má hrdina osobní muzeum zaplněné náhodnými odpadky. Sbírky jsou poměrně rozsáhlé, je zajímavé si je prohlédnout, případně i vydělat pořádáním muzea. Jak se vám líbí čtvrtý díl? Projekt Sims, jaké druhy aktivit preferujete?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»