News

Jak splnit životní cíl v Sims 4

Předzahrádka. Simík píše na počítači. Na každé straně stolu jsou sloupy zdobené skřítky.

Děláme velké hry a přidáváme spoustu obsahu. Ve hře The Sims 4 Je plná materiálů, o kterých byste ani nevěděli, kdybychom o nich nemluvili. Na takové materiály poukazujeme mnoha způsoby, jedním z nich je systém cílů, který zahrnuje rozmary a životní cíle. Tyto cíle vytvářejí takzvanou „cestu“ k materiálům a po dokončení vám dávají možnost změnit strategii, možnosti a zápletku hry.

Udělal jsem pár obrázků ze hry, abych ukázal některé věci, které jste možná přehlédli.

Rozmary

Řekl jsem svému Simíkovi, aby si dal osvěžující sprchu. Což ji vzrušovalo. Simíci mají vždy pouze dva primární rozmary, které se objevují jako malé obláčky nad jejich portréty. Pokud však Simíci mají jakýkoli emocionální stav jiný než neutrální, získávají to, čemu se říká emocionální rozmar. Tento rozmar je vlevo a závisí na jejich aktuálním emočním stavu.

Emoční rozmary jsou navrženy tak, aby nasměrovaly hráče k materiálům, které jsou k dispozici POUZE pro daný emocionální stav nebo ke zlepšení aktuální nálady. Pokud jsou vaši Simíci smutní, mohou získat rozmar „Zalévejte rostlinu slzami“.

Pokud najedete myší na některý z rozmarů, zobrazí se vám podrobné informace o tomto rozmaru. Uvidíte obecný obsah, odkud se rozmar vzal (emocionální stav, povahový rys nebo životní cíl), kolik bodů spokojenosti za jeho splnění získáte (o tom za chvíli) a podrobný popis. Vidíš ten červený kříž? Pokud nechcete splnit rozmar nebo si chcete pořídit nový, stačí kliknout na křížek a zmizí.

Životní cíle

Pojďme se blíže podívat na životní cíle! Klikněte na velkou hvězdu vpravo dole. Zde uvidíte svůj aktuální životní cíl, úroveň spokojenosti a aktuální cíle pro dokončení etapy. Uvidíte také tlačítka pro změnu životního cíle a nákup odměn.

Zajímavé:  Jak přiřadit vlastnosti grafu v Sims 4.

Pokud najedete na velké zlaté tlačítko uvnitř šestiúhelníku, můžete si prohlédnout svou aktuální fázi a odměnu, kterou získáte za splnění tohoto životního cíle.

Pokud umístíte kurzor na cíle, zobrazí se podrobnosti o tom, jak je splnit a kolik bodů spokojenosti můžete za jejich splnění získat.

Změna životních cílů

Jste unaveni ze svého současného životního cíle? Chcete něco změnit? Svůj životní cíl můžete změnit, aniž byste ztratili pokrok. Nejprve klikněte na hvězdičku na pravé straně panelu, poté se vám zobrazí nové menu, kde si můžete vybrat různé životní cíle, podívat se, které cíle musíte splnit, nebo si jen udělat přehled.

Nezapomeňte: další charakterovou vlastnost získáte POUZE za životní cíl, který si vyberete na samém začátku v editoru tvorby postavy. To znamená, že pokud jste si nejprve vybrali životní cíl „Rybář“ a poté jej změnili na kreativní životní cíl, získáte za první cíl, který jste si vybrali, další charakterovou vlastnost. Stále ale můžete získat úžasné charakterové rysy za splnění všech svých životních cílů, takže experimentujte a vyzkoušejte to.

Pokrok

Když uděláte pokroky ke svému aktuálnímu životnímu cíli a přitom děláte různé věci, v pravém dolním rohu se vám zobrazí krátká výzva, která vás ujistí, že směřujete ke svému cíli.

Už jste začali plnit své rozmary a životní cíle a získali jste spoustu bodů spokojenosti, je čas je utratit!

Kliknutím na malý dárek na pravé straně panelu Životní cíle přejdete do obchodu s odměnami Životní cíle. Zde si můžete koupit lektvary, které změní váhu vašich Simíků nebo jejich aktuální emocionální stav. Nebo například to, co mám nejraději, si můžete koupit permanentní bonusové charakterové vlastnosti. Jsou VELMI významné a mohou otevřít přístup k novým a vzrušujícím věcem. S jejich pomocí můžete radikálně změnit děj nebo strategii vaší hry. Experimentujte – snažte se nasbírat co nejvíce bonusových vlastností před tím osudným dnem, kdy si pro vašeho Simíka přijde Smrt.

Zajímavé:  Jak se obejít bez aktivačního kódu Sims 4.

Pamatujte, že pokaždé, když chcete zobrazit své vlastnosti, stačí kliknout na tlačítko charakterové vlastnosti.

Myslím, že pro dnešek to stačí. Máte stále otázky ohledně svých vášní, životních cílů a cílů? Nezapomeňte se zeptat @SimGuruGrant na Twitteru. Nyní pokračujte a vraťte se k naplánovanému programování.

The Sims 4 — životní cíl, nelze dosáhnout.

Ahoj. Situace je taková: pro splnění životního cíle postavy je v první fázi zapotřebí:
1 napsat dvě knihy.
2 přečetl jednu knihu v knihovně.
Po napsání dvou knih vynikla první položka jako „hotovo“. Ale s druhým bodem to nefunguje. Zkoušel jsem to číst několikrát v knihovně i doma, ale druhý bod byl stále označen jako „nedokončeno“. Co dělám špatně? Děkuji.

Tagy
Komentáře jsou zakázány

Nejlepší komentáře

THE SIMS 4 — ŽIVOTNÍ CÍL, NELZE DOPLNIT.

The Sims je simulátor života a také v životě se jen málokdy někomu podaří naplnit svůj životní cíl 🙂
Pokud speciální podmínky nejsou napsány, pak neexistují.
Možná chyba. Nebo možná budete muset knihu dočíst až do konce

Tady. Přečtěte si to. Zkuste restartovat Simíka.

Podívejte se také na nabídku boxů. Existuje více funkcí, než je popsáno v článku

potřebují více výhod. Jako já úplně

Takže je to bug. Vypadalo to, jako bych to právě prožíval
Použijte vývojářskou konzoli
Děkuji. Jdu si to přečíst. Udržujte plus.
Žádný problém. Limit na jednoho nestačil.

Ale pořád je to hra. Píše to přečíst jednu knihu v knihovně, přečetl jsem ji, proč se nezobrazuje, že tato akce byla dokončena? Možná si potřebujete přečíst něco konkrétního nebo v určitou denní dobu, nebo je něco špatně s vaší náladou? Jaký je důvod?

Zajímavé:  Jak vyléčit Simíka ze závislosti na růstu Sims 4.

Kniha je dočtena do konce. Alespoň pokud na něj po přečtení znovu kliknete, možnost „přečíst“ bude nahrazena „přečíst znovu“

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»