News

Jak zkoumat rostlinu mikroskopem v The Sims 4

V rozšíření Roční období včelaření výrazně zlepšuje úroveň hnojení vašich rostlin. Mít stopu včel ve vzdálenosti 5 čtverečků od rostliny jim poskytne pasivní zlepšení, které se hromadí s použitím hnojiv. Pokud se rozhodnete sbírat sbírku rostlin ideální kvality, důrazně doporučujeme používat včely. Navíc kromě výhod pro rostliny budete za své úsilí odměněni medem, který může vašemu Simíkovi zlepšit náladu, zachránit ho před smrtí a navíc se prodává za dobré peníze.

Kvalita rostlin

V současnosti existuje 5 úrovní kvality rostlin: normální, dobrá, vynikající, velkolepá a ideální.

Bonsaje stromy

Bonsaje jsou jedinečným bytovým dekorem. U malého množství simoleonů na nich můžete dorůst listí. To je nezbytné pro změnu tvaru koruny stromu oříznutím podle potřeby. Tento proces lze opakovat několikrát, což vám v podstatě poskytuje nekonečný zdroj zkušeností pro zahradnické dovednosti. Ale zároveň je to dost pomalý zdroj ve srovnání s knihami nebo komunikací s rostlinami.

Schopnost dorůstat listí se odemyká na osmé úrovni dovednosti Zahradnictví. Dalším přizpůsobitelným prvkem je stojánek, který lze barevně měnit. Chcete-li to provést, musíte kliknout na samotný strom.

Výhonky rostlin

Řezání výhonků je akce, která se odemyká na úrovni 5 dovednosti Zahradnictví. Aby bylo možné vzít výhon, musí být rostlina alespoň o něco starší. Pokud se pokusíte odříznout výhonky stejné rostliny dvakrát za sebou, může zemřít, což má za následek, že budete muset utratit peníze za její oživení, nebo o ni úplně přijít. Do 1 inventáře se přidá několik výhonků z rostliny stejného typu. Výhonky se používají k roubování — křížení dvou různých druhů rostlin. Pokud se pokusíte vzít výhonek z hybridní rostliny, která již byla zkřížena, získáte výhonek z původní rostliny, nikoli hybrida. Pokud například naroubujete výhonek heřmánku na lilii a poté výhonek vezmete, získáte výhonek lilie.

Zajímavé:  Jak vycvičit psa, aby používal bednu v The Sims 4.

Roubování – křížení rostlin

První věc, kterou musíte vědět, je, že kvalita hybridní rostliny získané křížením bude záviset na kvalitě základní rostliny. Čili když k rostlině ideální kvality přidáte výhonky běžné kvality, pak budou obě rostliny na výsledném hybridu ideální kvality. Po úspěšném křížení bude muset rostlina trochu povyrůst, aby na ni mohla naroubovat další výhonky.

Celkem lze na 1 rostlinu naroubovat 17 výhonků. Je také důležité, že neobvyklí a vzácní kříženci na úrovni mají velmi nízkou šanci na úspěch, i když jste provedli správné křížení. Toto rozhodnutí učinili vývojáři. Z 600 pokusů je 500 pro běžné rostliny, 100 pro neobvyklé a pouze 1 pro vzácné. To znamená, že šance na získání vzácného hybrida je 1 ku 600.

Křížení je dobrou příležitostí, jak snížit úsilí o údržbu zahrady tím, že vám umožní odstranit některé rostliny podle libosti. Pokud chcete ze svého pozemku získat maximální zisk, pak by nejlepší možností bylo křížit nejvýnosnější rostliny, abyste snížili plochu, kterou budou zabírat, a tím snížili množství hnojiv, včel a postupů pro ně. Je také dobré křížit sezónní rostliny s nesezónními, abyste získali sezónní sklizeň po celý rok. K tomu stačí naroubovat výhonek ze sezónní rostliny na rostlinu mimo sezónu a ta bude plodit i po skončení sezóny.

Křížení rostlin se navíc bude hodit kuchařům, kteří připravují pokrmy z ideálně kvalitních surovin, protože tak snadno získáte ideální rostliny. Ale nezapomeňte, že z jedné rostliny můžete získat maximálně osm až deset plodů a tyto plody se objevují zcela náhodně, takže se může stát, že z jedné sklizně jednoduše nezískáte všechny potřebné ingredience, protože se bude skládat z plody jiného hybridu. Nejlepší možností je tedy hybrid maximálně dvou nebo tří rostlin. To vám umožní mít jistotu, že získáte plody každé z rostlin tohoto hybridu. Navíc doporučujeme nesbírat plody hned po naroubování, ale pár hodin počkat, aby stihly zaplodit i klíčky jiných rostlin.

Zajímavé:  Jak přidat batolata do Sims 4.

Sběr vzorků pro mikroskop

Dalším způsobem, jak vydělat peníze jako zahradník, je prostřednictvím rostlinných vzorků. K tomu ale budete muset nejprve investovat do mikroskopu, který stojí nemalých 1630 XNUMX Simoleonů. Chcete-li odebrat vzorek, klikněte na rostlinu a vyberte „Odebrat vzorek pro výzkum“. Po analýze vzorku pod mikroskopem můžete obrázek přeměnit na malbu a prodat ji. Náklady na takové obrazy lze odhadnout na stovky simoleonů.

Sbírka mikrofingerprintů v The Sims 4

Podíl na Tumblr

Tweet o tom na Twitteru

Podíl na VK

Sbírka mikrofingerprintů je jednou z prvních sbírek v The Sims 4, která je dostupná ze základní hry. K jeho sbírání nejsou potřeba žádné další sady nebo doplňky.

Jak sbírat sbírku mikrotisků

Kolekci lze sestavit pomocí speciálního předmětu — velmi velkého mikroskopu «Život pod mikroskopem» (lze zakoupit v režimu nákupu v kategorii «Hobby a dovednosti / Znalosti»).

Ve sbírce je celkem 12 unikátních mikrotisků. Lze je pověsit na zeď jako běžné obrazy, navíc mohou obsahovat emocionální auru, která dává pozorný náladový efekt. Síla aury se pohybuje od 3 do 9 bodů.

Většina sbírky se shromažďuje pomocí možnosti „Použít“ na mikroskopu. Existuje však několik případů, které vyžadují, abyste k získání sbírali vzorky z jiných sběratelských předmětů. Vzorky lze odebírat z rostlin, fosilií a krystalů kliknutím na požadovaný objekt a výběrem možnosti „Získat vzorek pro mikroskop“. K získání všech vzorků nezbytných pro analýzu budete potřebovat poměrně vysokou úroveň logických dovedností:

  • Získejte vzorek rostliny – úroveň logické dovednosti 2
  • Získejte fosilní vzorek — Logická dovednost úrovně 5
  • Získejte vzorek krystalu – úroveň logické dovednosti 8

Po obdržení vzorku se v Simíkově zavazadle objeví sklíčko a na mikroskopu se objeví další možnost v závislosti na typu vzorku:

  • Analyzujte vzorek rostliny
  • Analyzujte fosilní vzorek
  • Analyzujte vzorek krystalu
Zajímavé:  Jak získat materiály pro sérum v The Sims 4.

Po analýze snímek zmizí.

Postavy pracující v lomu Zahradník v oboru botanik (dod «roční období») mohou získat několik mikrotisků jako odměnu při povýšení ve své kariéře:

  • obraz „The Rogue“ (6. etapa)
  • obraz „Plankton s obručí“ (8. etapa)
  • obraz „Píseň rostlin“ (9. etapa)
  • obraz „Rozkvět defektů“ (10. úroveň)
  • Skromný peněžní bonus 100 Simoleonů
  • Pamětní deska «Mikrokosmos»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»