News

Jak vstoupit do režimu ladění v Sims 4

Sims 4 Debug Cheat (Zobrazit skryté objekty) – Buydebug – 2024

Cheat na ladění Sims 4

Cheat na ladění Sims 4

Nemůžete najít svůj dokonalý kus nepořádku nebo ozdobu, o které víme, že hra má, ale není k dispozici v tradičním režimu sestavení/nákupu. Zde přichází na řadu cheat Sims 4 Debug.

S použitím cheatů pro ladění v Sims 4 uvidíte všechny herní položky, které jste si původně nemohli koupit.

Pro ty, kteří neznají Sims 3, jsou tyto skryté objekty (které odemknete pomocí cheatu) známé jako Buydebug Objects.

Tento cheat na sestavení objektů může odemknout více než 1000 nových objektů prostředí v těchto simících, které obsahují všechny předměty, kterých jste každý den v životě svých Simíků svědky.

Od vidliček a lžic přes rostliny a květináče až po pouhou jedinou růži. Tento katalog Sims 4 pokrývá vše.

Mnoho objektů v Sims 4 není správně pojmenováno a jsou jen označovány jako Debug, což ztěžuje správné fungování cheatu na skryté objekty Sims 4.

Je zde možnost použít Debug ve vyhledávací liště sestavení k nalezení nejskrytějších věcí, které nemají správnou nomenklaturu.

To vše však může být pro začátečníky s tímto cheatem trochu vyčerpávající.

Dobrou zprávou pro nováčky je, že mnoho předmětů, které najdete prostřednictvím cheatu pro ladění sims 4, je zdarma – což znamená, že pokud váš simík hladoví po penězích, může mít také skvělou zahradu, aniž by utratil jediný desetník.

Sims 4 Debug Cheat (Zobrazit skryté objekty) - Buydebug

Jak ladíte Simíka? 2022

Chcete-li odladit Simíka, musíte pochopit princip Jak správně odladit Simíka.

Zajímavé:  Jak spustit živé vysílání v The Sims 4.

Abychom tomuto cíli pomohli, máme pro vás strukturované kroky, kterými byste se měli řídit.

Chcete-li zobrazit položky pod laděním, musíte provést tyto kroky -:

  • Stiskněte Ctrl+Shift+C, pokud používáte Windows, a Cmd+Shift+C, pokud používáte Mac. Poté stiskněte enter.
  • Tím se otevře cheatová konzole.
  • V okně konzoly zadejte příkaz testingcheats true, který vám pomůže povolit cheaty, které chcete použít, okno níže zobrazí něco jako jsou cheaty povoleny.
  • Pokud příkaz testingcheats true nefunguje, zkuste zadat jiné příkazy, jako je testingcheats on, testingcheats yes, atd. Všechny tyto příkazy musí sloužit stejnému účelu.
  • Po povolení cheatů zadejte do konzole box.showhiddenobjects a stiskněte Enter a poté do stejného prostoru zadejte bb.showliveditobjects a také stiskněte Enter.
  • Tento příkaz zviditelní položky Debug ve vašem katalogu sestavení a nákupu nebo povolí cheaty pro ladění. Z tohoto důvodu se tyto cheaty také nazývají cheaty Sims 4 ukazují skryté objekty.
  • Po stisknutí příkazů bb.showhiddenobjects a bb.showliveditobjects se nic konkrétního nestane. Budete muset skutečně přejít k nákupu sestavení, abyste zjistili, zda se položky objevily.
  • Chcete-li tyto položky seřadit podle pořadí, musíte zadat příkaz „debug“ do vyhledávacího pole nad obrázkem domu v levém dolním rohu, aby se v Sims 4 zobrazily skryté objekty.
  • Je třeba si povšimnout, že výše uvedené není totéž jako cheat, který odemyká všechny odemknutelné objekty v build/buy. Ten cheat je bb.ignoregameplayunlocksentitlement.

Deaktivace cheatu na ladění The Sims 4

Chcete-li ladit tento cheat, postupujte takto -:

  • Stiskněte ctrl+shift+c, pokud používáte Windows PC, a cmd místo ctrl, pokud používáte Mac PC. Poté stiskněte enter.
  • Zobrazí se okno konzoly.
  • V okně stačí napsat bb.showliveditobjects false.
  • Pokud chcete filtrovat položky pro jakýkoli konkrétní nebo konkrétní účel, najdete možnost Filtrovat položky v pravém dolním rohu.
Zajímavé:  Jak přidat pirátské doplňky do Sims 4.

Sims 4 Buydebug

Použití vynikajících dekoračních předmětů, které vašemu domovu dodají neuvěřitelný vzhled, je jedna věc a žít luxusním životním stylem v Sims 4 je věc druhá.

Ve své hře musíte udělat určité věci, abyste změnili svou postavu z chudé na luxusní a vytvořili ji přejít od hadrů k bohatství.

Pokud hledáte vodítko, jak se tam dostat, nestresujte se, my vám poradíme.

To je vše, co potřebujete vědět o tomto ladicím cheatu hry Sims 4, takže vyzkoušejte tyto nové cheaty na ladění sims 4 a navrhněte a ozdobte dům svých simíků podle svého. Také, pokud chcete, aby vaši simíci žili věčně, podívejte se na tento nesmrtelný cc.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»