News

Jak vařit ryby Sims 4

Rybolov je dovednost zavedená v základní hře The Sims 4. Každá část sousedství každé mapy má alespoň jedno rybářské místo označené dřevěným znakem poblíž vodní plochy. Simíci mohou začít rybařit interakcí s vodou nebo se znamením a více Simíků může lovit ve stejném těle současně. Ve skutečnosti, když tak učiní, mohou spolu konverzovat a získat vztahy a dovednost Charisma v tomto procesu.

Rybaření může být důležité pro Simíky, pro určité aspirace nebo jen obecně. Ryby jsou dobrým zdrojem bezplatných ingrediencí pro vaření nebo je lze prodat za malý příjem. Je nepravděpodobné, že by si Sim mohl vydělat na živobytí samotným rybařením, ale na vysoké úrovni může hodnota ryb jistě fungovat jako vedlejší práce. Rybářská místa mimo cesty, včetně těch na prázdninových pozemcích v Granite Falls a Selvadorada, mají tendenci chytat lepší ryby. Pokud nemáte příslušné rozšiřující balíčky, zvažte návštěvu tajných míst Forgotten Grotto nebo Sylvan Glade pro vaše rybářské výpravy na vysoké úrovni.

Zatímco Simíci mohou lovit bez návnady, jejich kvalita úlovků se zvýší, pokud budou mít návnadu, se kterou mohou pracovat. A ovoce nebo zelenina mohou fungovat a rybaření v The Sims 4 zřejmě nevyžaduje konkrétní návnadu pro konkrétní rybu. Rybaření tedy funguje nejlépe, když je spárováno také se zahradnictvím, ať už to znamená někdo ve stejné rodině, nebo jeden Simík obojí.

Zajímavé:  Kde je samostatný bleší trh v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»