News

Kde je samostatný bleší trh v The Sims 4

Zachraňte Simoleony s The Sims 4 City Living Bleší trh

Festivaly jsou jednou z našich oblíbených věcí, které v expanzi děláme.The Sims 4 Život ve městě“, který vyjde v listopadu. Z rušného nového města se Simíci vydají do ulic, aby se stýkali, objevovali nové věci a navazovali nové přátele! ts4_778_ep03_fot-3_lifts_09Na bleším trhu můžete vždy najít skvělé nabídky, což platí zejména v tak drahém městě, jako je San Myshuno! Je nepravděpodobné, že budete moci podruhé na bleším trhu najít skvělou zlevněnou položku, takže přijďte často a brzy, abyste nepřišli o dobrou nabídku! ts4_778_ep03_fot-3_lifts_11Vždy můžete smlouvat, abyste srazili pár dalších Simoleonů z ceny a odešli z blešího trhu jako skutečný vítěz. Nebo prodávejte, kupujte a obchodujte se sběratelskými předměty, včetně nových sněhových koulí, které přidáte do své sbírky. Pracujete rádi rukama? Nabídněte k prodeji své obrazy, čerstvou zeleninu a ovoce nebo jakékoli jiné předměty, které chcete prodat. Nevíte, kdy je festival? Hledejte nápisy v ulicích sousedství nebo si přečtěte zprávy na nástěnce na odpočívadle vedle vašeho bytu. Uvidíme se na bleším trhu!

Zachraňte Simoleony s The Sims 4 City Living Bleší trh

Zachraňte Simoleony s The Sims 4 City Living Bleší trh

Festivaly jsou jednou z našich nejoblíbenějších činností v The Sims 4 City Living, která přichází v listopadu. Z rušného nového města se Simíci vydají do ulic, aby se stýkali, objevovali nové věci a navazovali nové přátele!

Sim prodává na bleším trhu v Sims 4 City Living

Sim prodává na bleším trhu v Sims 4 City Living

Na bleším trhu můžete vždy najít skvělé nabídky, což platí zejména v tak drahém městě, jako je San Myshuno! Je nepravděpodobné, že budete moci podruhé na bleším trhu najít skvělou zlevněnou položku, takže přijďte často a brzy, abyste nepřišli o dobrou nabídku!

Zajímavé:  Jak najít Jasmine Holiday v The Sims 4.

bleší trh v sims 4 city living

bleší trh v sims 4 city living

Vždy můžete smlouvat, abyste srazili pár dalších Simoleonů z ceny a odešli z blešího trhu jako skutečný vítěz. Nebo prodávejte, kupujte a obchodujte se sběratelskými předměty, včetně nových sněhových koulí, které přidáte do své sbírky. Pracujete rádi rukama? Nabídněte k prodeji své obrazy, čerstvou zeleninu a ovoce nebo jakékoli jiné předměty, které chcete prodat.

Nevíte, kdy je festival? Hledejte nápisy v ulicích sousedství nebo si přečtěte zprávy na nástěnce na odpočívadle vedle vašeho bytu. Uvidíme se na bleším trhu!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»