News

Jak ukončit The Sims 4 na PS4

K vašemu systému PS4™ mohou být současně přihlášeni až čtyři uživatelé. Když je přihlášeno více uživatelů a jeden z nich stiskne tlačítko PS na ovladači, zobrazí se domovská obrazovka daného uživatele.

Přihlaste se do systému

Když zapnete systém PS4™ nebo připojíte ovladač, musíte vybrat uživatele. Chcete-li se přihlásit, vyberte uživatele a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Vyberte [Nový uživatel], chcete-li zaregistrovat nového uživatele a přihlásit se, nebo se přihlásit jako host.

  • Když je ovladač připojen, světelný panel ovladače svítí určitou barvou. Barva závisí na pořadí, ve kterém jsou ovladače připojeny. První uživatel dostane modrou, druhý červenou, třetí zelenou a čtvrtý růžovou.
  • Když zapnete svůj systém PS4™, můžete být přihlášeni automaticky. Můžete také nastavit tajný kód, který bude vyžadován při přihlášení. Další informace o tomto naleznete v části „Nastavení přihlášení“.
  • Systém PS4™ vás může automaticky přihlásit tak, že rozpozná váš obličej v porovnání s dříve uloženými údaji o obličeji.
    Pokud zaškrtnete (Nastavení) > [Nastavení přihlášení] > [Povolit rozpoznávání tváře], systém vás rozpozná prostřednictvím fotoaparátu a automaticky vás přihlásí.
    Pokud se chcete přihlásit jako uživatel, který nepřidal údaje o obličeji, nebo se chcete přihlásit jako nový uživatel, opusťte obrazovku rozpoznávání obličeje a vyberte příslušného uživatele.
  • Chcete-li se přihlásit do sítě se stavem indikujícím, že jste offline, stiskněte tlačítko MOŽNOSTI a vyberte [Přihlásit se stavem online [Offline]]. Přátelé a ostatní hráči si budou myslet, že jste offline, nebudete v seznamech událostí a [Now Playing].

Odhlásit se

Existuje několik způsobů, jak se odhlásit ze systému PS4™. Chcete-li se odhlásit, použijte ovladač.

Zajímavé:  Jak přidat body schopností v The Sims 4.

  • Vyberte (Napájení) na obrazovce funkcí a poté vyberte [Odhlásit PS4].
  • Z rychlé nabídky vyberte [Power] > [Log off PS4].
  • Když se systém vypne nebo přejde do klidového režimu, všichni uživatelé jsou odhlášeni ze systému.
  • Chcete-li přiřadit jiného uživatele zařízení bez odhlášení, vyberte [Změnit uživatele].

Související témata

  • Zapnutí nebo vypnutí systému PS4™
  • Zpět na začátek
  • Zpět
  • Vpřed

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»