News

Jak udělat kliniku krásnou pro návštěvníky v The Sims 4

The Sims 4 Kočky a psi: Průvodce vytvořením veterinární kliniky

Datum vydání The Sims 5

Pokud chce váš Simík pomáhat zvířatům, pak jsou kočky a psi to, co potřebujete. Čtvrté rozšíření pro The Sims 4, Kočky a psi, nyní Simíkům umožní nejen vlastnit domácí mazlíčky, ale také si koupit a spravovat vlastní veterinární kliniku. V Brindleton Bay je hotová klinika a samozřejmě si můžete postavit vlastní nebo si ji stáhnout z galerie.

Zde se podíváme na základy vlastnictví a vedení úspěšné veterinární kliniky. Ti, kteří vedli restauraci nebo měli aktivní lékařskou kariéru, si zde všimnou některých vzorců v mechanice. Naštěstí je dosažení pětihvězdičkové veterinární praxe mnohem snazší než dosažení tohoto nepolapitelného milníku v restauraci.

Jak začít

Jednou z výhod veterinární kliniky je nízká počáteční investice ve srovnání s podobnými možnostmi. Další výhodou veterinární kliniky oproti restauraci je, že můžete otevřít bez najímání personálu, čímž se vyhnete dodatečným provozním nákladům. Ve skutečnosti může váš Simík provádět všechny potřebné úkoly sám, takže je mnohem snazší začít vydělávat.

Vše, co potřebujete, abyste mohli začít, je pozemek pro stavbu kliniky a pár jednoduchých věcí. Nezbytným minimem je veterinární stánek, kde se mohou pacienti odbavit, vyšetřovací stůl, kde lze provádět testy a ošetření, a odvoz odpadu. Můžete si dokonce koupit levné verze těchto položek, které vypadají drsně, ale jsou velmi levné a přesto odvedou svou práci.

Na obrázku výše je moje počáteční klinika, která zahrnuje vysoce kvalitní verzi veterinárního pódia, vyšetřovací stůl, stolek na výrobu léků a automat na léky. K dispozici je soukromá čekárna, klinika a koupelna, stejně jako některé další detaily, jako jsou židle, kávovar, misky na jídlo a výzdoba. Všechno bylo stále pod 12 XNUMX $.

Zajímavé:  Jak se dostat na trh v džungli Sims 4.

Jakmile si postavíte nebo stáhnete vhodnou kliniku k nákupu, jednoduše klikněte na ikonu pokladny v pravém dolním rohu a vyberte „Koupit kliniku“. Můžete si také koupit pozemek a po koupi na něm stavět, pokud si to přejete.

Jakmile si zakoupíte kliniku, výchozí nastavení je naprosto v pořádku, ale můžete změnit označení, formu a kvalitu léčby kliknutím na ikonu úprav (ikona klíče a obchodu). Tato menu fungují stejně jako v restauracích, ale vyžadují méně nastavení.

Jakmile máte kliniku, stačí ji otevřít a pacienti se začnou objevovat. Jakmile začnete, prosáknou dovnitř, ale to je ideální, protože vám to dává šanci zvyknout si na mechaniku. Pokud začnou přicházet příliš rychle, můžete kliknout na pódium a vybrat „Zakázat nové zákazníky“, abyste zastavili tok a umožnili vám dohnat je. Je také užitečné použít tuto funkci předtím, než hodláte zavřít, abyste měli jistotu, že budou vidět všichni pacienti a nebudete se snažit čekat, až se mezera uzavře.

Pomoc pro pacienty

Chcete-li zvíře ošetřit, nejprve počkejte, až majitel interaguje s veterinárním stojanem. Jakmile to udělají, můžete kliknout na Simíka nebo jeho mazlíčka a zobrazit možnost „pozdravit pacienta“. Když je pozdravíte, mělo by se objevit vyskakovací okno, které vám řekne, že se zvíře necítí dobře. Kliknutím na zaškrtnutí v tomto vyskakovacím okně by se měl spustit proces ověření. Pokud zjistíte, že prověřené zvíře není ve vaší frontě, můžete kliknout na kontrolní stůl a zahájit proces ručně. Pokud se něco pokazí, zkuste použít testy a resetovat svého Simíka nebo jeho mazlíčka.

Další díl bude znát každý, kdo se aktivně věnoval lékařské kariéře. Budete si muset vybrat z řady vyšetřovacích postupů, včetně měření teploty, kontroly uší a kontroly srsti. Po dokončení kontroly školení se symptomy objeví v seznamu a možnosti léčby budou zúženy.

Zajímavé:  Kde stáhnu doplňky pro The Sims 4.

Nejlepší způsob, jak se vyhnout chybám, je zkoumat svého mazlíčka, dokud se diagnóza neobjeví na seznamu příznaků. V tomto okamžiku můžete kliknout na léčbu a poté uvidíte zelené palce vedle nejvhodnější možnosti.

Cítí se ve stresu, když prohlížíte domácího mazlíčka, a někteří ano, když vstoupí. Sledujte pruh úrovně stresu v levém horním rohu vedle fotografie zvířete a ujistěte se, že používáte možnost klidného mazlíčka, abyste to udrželi na co nejnižší úrovni. V ideálním případě uklidníte svého mazlíčka, když je bar napůl plný, abyste se vyhnuli syčení nebo kousání.

Jakmile poskytnete správnou léčbu, bude váš mazlíček vyléčen. Poté můžete kliknout na domácího mazlíčka nebo majitele, abyste provedli fakturaci, a to by mělo zastavit interakci pacientů s vámi, což vám umožní pozdravit další osobu v řadě.

Jakmile se vaše diagnostické a léčebné dovednosti zlepší, můžete si také zakoupit operační sál, který vám pomůže diagnostikovat a léčit stavy, které nemůžete tradičním způsobem identifikovat. Budete jej muset použít až poté, co zlepšíte své dovednosti a proces bude stejný jako u písemky. Pokud testy neposkytnou žádné informace, přejděte na chirurgický skener a pomocí diagnostických nástrojů se pokuste získat výsledek.

Najímání personálu

Stejně jako u restaurací si můžete najmout veterináře, aby vám pomohli na klinice. Získají dovednosti v zacházení s domácími mazlíčky a navíc je můžete podpořit povzbuzováním a výcvikem. Pokud se chystáte zřídit kliniku pro OSVČ, musíte se postarat o to, aby vše probíhalo co nejhlaději.

Zajistit toalety a toalety pro personál a také toalety pro pacienty. Je také dobré zajistit, aby byly všechny cesty ke zkouškovým stolům přehledné. Veterináři sice umí uklízet, ale mají často plné ruce práce, ale nebojte se, v hejnu jsou robotické vakcíny. Robotický vysavač navržený tak, aby zvládnul mokrý nepořádek a pomohl mu uklidit.

Zajímavé:  Jak přidat The Sims 4 do Origin.

Veterinární kliniky také používají systém výhod podobný aspiračním bodům a můžete si zakoupit výhody, abyste najímali další veterináře, snížili náklady na školení, zvýšili trpělivost pacientů a změnili kvalitu léčby. To vše vám pomůže upravit kvalitu služeb a přirážek, abyste z vaší kliniky získali maximální zisk.

Jak zvýšit své hodnocení hvězdičkami

Základy jsou tak jednoduché; pozdravit pacienta, vyšetřit domácího mazlíčka, předepsat léčbu. Nicméně, pokud jde o pověst a hvězdy, existuje několik věcí, které vám pomohou získat tato solidní hodnocení. Možnosti růstu, které se zobrazují po každém dni, by vám měly pomoci identifikovat mezery, ale existují také určité kategorie, na kterých je třeba stavět. Zde je to, co potřebujete vědět.

Nízká čekací doba je žádoucí. Chcete-li je zachovat, kupte si výhodu Častí klienti a poté přidávejte veterináře, až bude vaše klinika populárnější. Budete potřebovat dostatek personálu, aby nikdo nemusel dlouho čekat.

Simíci milují být vítáni v krásném prostředí. Umístěte krásné dekorace a kvalitní nábytek, který zvýší environmentální skóre kliniky. Pomáhá také přehrávání hudby na spolehlivém a kvalitním stereo systému.

Pokud stále potřebujete podporu a máte peníze, vezměte si nějaké drahé předměty s vysokou environmentální hodnotou a použijte cheat pro pohyb objektů k jejich zmenšení a umístění do jakýchkoli předmětů, se kterými Simíci nebudou muset přímo interagovat.

Poslední věc, která opravdu pomáhá, je robotický vysavač. Získejte aktualizovaný (nebo jej aktualizujte sami) a ujistěte se, že jej nastavíte na časté cyklování. Pokud se zastaví, vyprázdněte ji nebo ji odešlete zpět do dokovací stanice, aby se mezi pacienty nabila, než ji znovu spustíte.

Na velké klinice možná budete potřebovat několik vakcín, abyste se vypořádali s nepořádkem, který za sebou zanechali zvracení pacientů, což má velmi negativní dopad na hodnocení vašeho prostředí.

Zajímavé:  Jak se dostat k poustevníkovi v The Sims 4.

Přátelsky pozdravte lidi, udržujte veterináře v dobré náladě a snažte se začlenit alespoň jednu pozitivní interakci navíc s každým pacientem. Rychlá a snadná komunikace, která skutečně pomáhá zvýšit počet hvězdiček, je použít interakci se zvířetem „zavolejte dobrému mazlíčkovi“ po zkoušce a před vyúčtováním majiteli.

Jak již bylo zmíněno dříve, udržujte míru stresu tohoto mazlíčka na nízké úrovni, ideálně pod 50 %. Pokud máte domácího mazlíčka, který je velmi vystresovaný, můžete také ušetřit čas tím, že použijete výstřel ke snížení úrovně stresu na nulu a udržíte jej tak.

Tyto snímky mohou být pořízeny v lékařské laboratoři a jsou užitečné pro velmi nervózní zvířata, která jsou v červené ještě dříve, než se jich vůbec dotknete. Podobné procedury můžete provádět i u mazlíčků podstupujících operaci.

To byste měli být schopni udržet na vysoké úrovni, ale nekvalifikovaní zaměstnanci mohou vše zkazit. Ujistěte se, že ostatní veterináři mají přístup ke všemu, co potřebují, aby zůstali v dobré náladě. Měli byste jim také nabídnout podporu a školení, které jim pomohou učinit správná rozhodnutí.

Sledujte své značení. Pokud jej zvýšíte příliš rychle, poškodíte svou pověst a skončíte s méně klienty. Cílem je postupně zvyšovat, jak budete ovládat další oblasti, které mají vliv na recenze.

Přidávání doplňků

Jakmile zvládnete základy, existuje několik dalších způsobů, jak vydělat nějaké peníze. Pokud si koupíte lékařskou laboratoř, zjistíte, že můžete vytvářet nejrůznější pamlsky a léčby.

Postupy, které pomáhají snížit stres domácích mazlíčků na vyšetření nebo operačním stole, vám přinesou trochu zisku navíc a pomohou vám pracovat rychleji. Můžete si však také pasivně vydělat nějaké peníze tím, že vyrobíte různé pochoutky pro domácí mazlíčky a přidáte je do ledničky s léky. Funguje jako prodejní automat a zákazníci nakoupí přímo u něj, bez vašeho zásahu.

Zajímavé:  Jak vytvořit veřejné místo v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»