News

Kde získat raketu v The Sims 4

Raketová věda v The Sims 4

V The Sims 4 máte možnost stát se astronautem, postavit raketu a letět do vesmíru. Toto je vzrušující proces, kde musíte zlepšit své dovednosti v oblasti raketové vědy a dokončit vesmírné mise.

Raketová věda v The Sims 4

Raketovou vědu můžete studovat pomocí knih nebo stavbou rakety vlastníma rukama.
Chcete-li koupit knihy, přejděte do knihovny a klikněte na ni myší. Najdete zde tři svazky příruček raketové vědy: „Úvod“, „Základy designu“ a „Odpočítávání do startu“.

Raketová věda v The Sims 4

Jak postavit raketu v Sims 4

Chcete-li postavit raketu, zapněte konstrukční režim a do vyhledávacího řádku níže zadejte „raketa“. Dostanete tři typy vesmírných lodí: „Magic ship“, „Apollo“, „Antique“. Ten úplně první bude možné zakoupit. Zbytek můžete získat dosažením určité úrovně ve své astronautské kariéře.

Raketová věda v The Sims 4

Po zakoupení umístěte na své místo staveniště. Dále na něj klikněte a vyberte — sestavit. Nezapomeňte vyhovět potřebám vašeho Simíka. Proces stavby rakety bude poměrně dlouhý.

Raketová věda v The Sims 4

Jakmile bude vesmírná loď připravena, můžete ji vylepšit a přidat nové díly. To také zabere čas. Jak se budete zlepšovat, budete moci zvýšit svou úroveň raketové vědy.

Raketová věda v The Sims 4

Pozornost! Pokud jsou vylepšení pro raketu neaktivní, jděte do vesmíru a dokončete úkoly.

Jak se dostat do vesmíru Sims 4

Chcete-li se dostat do vesmíru, postavte raketu a klikněte na její tělo. Vyberte možnost prozkoumat prostor.

Raketová věda v The Sims 4

Poté vaše startovací rampa spustí motory a vesmírná loď odstartuje, aby dobyla vesmír. Po chvíli vám budou zaslány úkoly nebo položena otázka, kde je třeba vybrat akci.

Zajímavé:  Jak podvádět peníze v The Sims 4.

Raketová věda v The Sims 4

Plněním úkolů ve vesmíru získáte odměny v podobě peněz nebo mimozemských zdrojů. Vylepšete svou raketu a nainstalujte „generátor červí díry“. Poté budete mít k dispozici možnost „Cestovat červí dírou“.

Raketová věda v The Sims 4

Toto je příležitost navštívit tajné místo ve vesmíru. Stiskněte tlačítko a váš Simík se vydá na cestu.

Raketová věda v The Sims 4

Rocket Science Skills v The Sims 4

Chcete-li rozvíjet dovednosti v oblasti raketové vědy, postavte si raketu nebo použijte knihy. V The Sims 4 je celkem deset úrovní raketových dovedností.

  1. Schopnost prozkoumat vesmír a zlepšit přistávací stabilizátory. Pro zlepšení nainstalujte stabilizátory.
  2. Sim pracuje rychleji.
  3. Možnost zvětšení palivové nádrže.
  4. Rychlost práce se zvýšila.
  5. Zlepšení systémů manévrování na vesmírných lodích.
  6. Možnost zvětšení nákladového prostoru.
  7. Instalace obranných děl a zlepšení rychlosti výstavby.
  8. Zvýšená rychlost výstavby.
  9. Instalace přistávacích počítačů na palubě lodi.
  10. Specialista na raketovou vědu.

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

Jednou ze zcela nových dovedností, se kterou se hráč v předchozí sérii The Sims ještě nesetkal, je dovednost Rocket Science. Nyní budou vaše postavy moci létat do vesmíru, zapojit se do vzrušujících výprav s mimozemšťany a nacházet zajímavé sběratelské předměty. Dnes se v recenzi dozvíte, jak sestavit vlastní raketu, vydat se na vesmírnou cestu a důvody, proč doporučujeme začít se tuto dovednost učit. Připravte motory na start!

Jak rozvíjet dovednosti raketové vědy

Stejně jako většinu ostatních dovedností v The Sims 4 můžete čtením knih o úroveň výš. Knihy pro dovednost si můžete zakoupit prostřednictvím libovolné police a možnosti „Koupit knihy“:

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

  • Raketová věda. Svazek 1. Úvod do raketové vědy (75 §)
  • Raketová věda. Svazek 2. Základy konstrukce kosmických lodí (150 §)
  • Raketová věda. Svazek 3. Odpočítávání do spuštění (250 §)
Zajímavé:  Jak naučit Simíka ovládat své emoce v The Sims 4.

Typy raket a jak je sestavit

V režimu Buy and Build vám budou nabídnuty tři typy raket: Neo-Victorian Magic Ship stojí 5000 8750 §, vesmírná loď Apollo stojí 10000 XNUMX § a stará vesmírná loď stojí XNUMX XNUMX §. Nicméně stojí za zmínku, že poslední dvě lodě se otevřou až po dosažení vrcholu kariéry astronautů, Apollo v kategorii Space Ranger a Vintage v kategorii Space Smuggler.

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

Ale neměli byste si myslet, že po zakoupení rakety budete mít hotovou, musíte si ji sami sestavit.

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

Kroky k vybudování neoviktoriánské magické lodi

Během sestavení se pětkrát změní a celý proces zabere Simíkovi přibližně 13,5 hodiny bez přestávek na jídlo a spánek, a pokud jste nejprve začali ovládat dovednost raketové vědy, na konci stvoření se zvýší na úroveň 4, což není tak a špatný výsledek. Raketu však může sestavit nejen jeden Simík, ale tři, za předpokladu, že se jedná o mladé postavy nebo starší. To vám ušetří spoustu času, protože v tomto případě bude složení rakety trvat přibližně 4,5 hodiny, ale Simíci zvýší svou dovednost pouze o dvě úrovně.

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

Interakce s raketou

Takže, když už máte hotovou raketu, každá mladá a starší postava by s ní měla mít k dispozici alespoň dvě akce: „Prozkoumat vesmír“ a „Vylepšit“. V případě, že má postava pár, raketa se stává místem pro woohoo.

Vesmírný let

Už z názvu je jasné, že když kliknete na akci „Prozkoumat vesmír“, váš Simík nasedne do rakety, mávne rukou na rozloučenou (ale doufáme, že se ještě vrátí živý a nezraněný!) a vyrazí do dobýt bezvzduchový prostor. To vše bude doprovázeno krásnou animací, dokud raketa nezmizí na obloze z dohledu. Hráč sám svého svěřence neuvidí, dostane pouze náhodné karty o dobrodružstvích své postavy. To je však také velmi zajímavé, protože mnoho z těchto karet má vtipný styl The Sims a ve většině případů Sim určitě přinese nějaké jedinečné mimozemské předměty, o kterých bude řeč níže.

Zajímavé:  Jak odstranit všechna svá čísla v The Sims 4.

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4 Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

Modernizace raket a jejich oprava

Druhá akce, o které si povíme, je modernizace raket. Pokud nemáte plně zvládnutou dovednost raketové vědy, nebudete moci svou raketu zdokonalit hned, jak se samotná dovednost zvýší. Mimochodem, tato aktivita není v žádném případě levná; dohromady to nebude stát méně než samotná raketa, nebo dokonce více. Níže je uveden seznam toho, jaké akce, kdy a za kolik budete mít k dispozici, a také proč jsou potřeba.

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

Úroveň dovedností účinek popis Stát dostupný z
Nainstalujte stabilizátory pro přistání Pomáhá úspěšně přistát na kosmické lodi Sekce 500
3 Zvětšete velikost palivové nádrže Čím více paliva, tím hlouběji do hlubin vesmíru můžeme proniknout (tím delší cesta, což znamená více karet šancí) Sekce 700
5 Vylepšete systém manévrování Nezbytný upgrade pro průzkum a navigaci (vyšší šance na nalezení něčeho cenného při plnění určitých úkolů) Sekce 1000
6 Zvětšete nákladový prostor Více prostoru pro cenné zboží, které lze přivézt zpět na Zemi Sekce 1300
7 Nainstalujte obranný systém s iontovým dělem Upgrade, který musíte mít pro ty, kteří se bojí nepřátelských přestřelek ve vesmíru (je vysoká šance, že při volbě útoků na karty šancí vyhrajete) Sekce 1750
9 Nainstalujte přistávací počítač Další pomoc pro úspěšné přistání lodi (s největší pravděpodobností se vám loď již nevrátí ve formě trosek) Sekce 2500
10 Nainstalujte generátor červích děr Vytváří červí díry pro cestování bez hranic (schopnost cestovat na planetu Sixim) Sekce 1000

Jak je vidět, každé vylepšení má svou roli, například pokud chcete z vesmíru přivézt více co do velikosti a počtu věcí, pak byste si rozhodně měli zvětšit nákladový prostor. A pokud chcete častěji vyhrávat v šarvátkách s vesmírnými piráty, ujistěte se, že vaše loď má obranný systém s iontovým kanónem. A nakonec, pokud je vám vaše postava drahá, pak udělejte vše pro to, abyste zlepšili přistání lodi, protože kdo ví, jaká je pravděpodobnost, že vaše loď neztroskotá a váš Simík se vrátí živý ze své cesty?

Zajímavé:  Jak přidat pohlaví do The Sims 4.

Pokud však na své raketě včas neprovedete potřebná vylepšení, pak je velká šance, že před sebou takový obrázek uvidíte. Ale hlavní je, že jsou všichni živí a zdraví, ne? Pokud tedy touha dobýt vesmír zůstane, můžete svého starého favorita opravit. Bude to stát 1000 § a zabere to mnohem méně času než sestavení rakety, což je překvapivé, protože znovu vytvořit něco z takových trosek by mělo být mnohem obtížnější než z nových dílů.

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

Co můžete získat ve vesmíru?

V podstatě ve vesmíru můžete získat různé sběratelské předměty: vesmírné chobotnice, dikobrazy, meteority atd. — které lze v budoucnu prodat. Navíc si postava může přinést různé druhy mechanických součástek pro vylepšení instalatérství, elektroniky, peněz, semínek rostlin a také speciální semeno Přežvýkavce, známé také jako Cannibal Proglotis! Nemusíte tedy šetřit a klidně si kupte vesmírnou loď, všechny vynaložené peníze se vám vrátí i s úroky.

Raketové dovednosti, rakety a cestování vesmírem ve hře Sims 4

Tímto recenze končí a přeje vám a vaší postavě nezapomenutelná dobrodružství a cenné nálezy mimo vaši domovskou planetu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»