News

Jak si vytvořit svůj vlastní kanál na internetu v The Sims 4

Pokud jste si jisti, že vaše postava je schopna zvládnout trendová témata a zajímavé hype novinky, v neomezeném množství. Pak si s touto záležitostí poradí rychlý psací stroj ve formě vaší postavy.

Rychlý informační kanál, nejlepší způsob pro nového bloggera. Hlavní je být trendy!

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jednoduché Ein [224K]
4 года назад

Ano, nyní se i Simíci mohou stát blogery. K tomu si postava musí vybrat kariéru na sociálních sítích.

Aktualizujte svůj online stav častěji, publikujte videa, vtipy, fotografie. Získejte předplatitele. Nepoužívejte nadměrně reklamu. Lidé se začnou odhlašovat.

Chcete-li postoupit ve své kariéře, plňte úkoly. Nezapomeňte se ukázat v práci a aktualizovat svůj stav.

Postupem času si vyberte odnož internetové celebrity.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Virid i [158K]
3 года назад

Být blogerkou je nyní velmi módní nejen v reálném světě, ale i ve virtuálním. Tvůrci hry Sims se rozhodli držet krok s módními trendy a dali hráčům možnost vyzkoušet si roli internetové hvězdy přímo ve hře. Chcete-li oslavit svou postavu, musíte pro ni zakoupit potřebné vybavení, aby mohl realizovat svůj sen. Nejprve samozřejmě potřebuje videosystém, jinak jak bude natáčet videa pro své odběratele. Aby byla videa zajímavější, bylo by dobré si pořídit kvadrokoptéru. Nezapomeňte si vybrat kariéru „Sociální sítě“ právě v této oblasti byste měli důkladně upgradovat svou postavu, abyste vydělali co nejvíce peněz.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Sametové tlapky [430K]
3 года назад

Taková možnost skutečně existuje.

Musíte si ale pamatovat, že váš Simík musí mít: videosystém, abyste mohli nahrávat různá videa, a také kvadrokoptéru pro natáčení různých míst.

Zajímavé:  Kde ve městě můžete hrát na klavír v The Sims 4.

Abychom se stali bloggery, musíme si vybrat „Sociální sítě“ a rozvíjet Simíka všemi možnými způsoby. Čím je Simík oblíbenější, tím větší je finanční odměna.

Můžete si také stáhnout „Path to Glory“ a rozvíjet svého Simíka tímto směrem.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Marin a Volog ano [325K]
3 года назад

V The Sims 4 mají Simíci poměrně hodně příležitostí, včetně té, která vám umožní stát se bloggerem.

K tomu je ale potřeba být na sociálních sítích aktivnější.

Můžete si tedy nainstalovat mod „Path to Fame“ a stát se bloggerem prostřednictvím Simstagramu. (nejprve fotit, pak fotit s odběrateli-fanoušky).

Nebo můžete využít sociální sítě, kde potřebujete publikovat něco zajímavého, zveřejňovat fotky, videa.

Postupně budou vaši odběratelé přibývat. Jen nezačínejte, ale často plňte úkoly, pak se stanete bloggerem a můžete na tom i vydělávat peníze, stanete se celebritou, budou vás poznávat na ulici.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ilta [391 tis.]
3 года назад

Pokud chcete takovou kariéru, je docela možné stát se bloggerem v Sims 4. Váš Simík bude pokročilý a moderní. Vybereme sociální sítě, vytvoříme simstagram a začneme rozvíjet postavu správným směrem. Stojí za to připomenout, že budete potřebovat také kvadrokoptéru a speciální videosystém. Zkontrolujte, zda máte mod s názvem „cesta ke slávě“. Postava se vyvíjí pomocí videí, fotek, lajků stejně jako ve skutečnosti. Nejdůležitější je být aktivní, pak budou další body, sláva, vývoj. Chcete-li zvýšit úroveň svého Simíka, můžete také zveřejňovat selfie. Videa také Simíkovi přinášejí denní příjem. Vše je tedy velmi zajímavé.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
kelly milen a [248K]
3 года назад

Simíci v tomto simulátoru života mohou být docela moderní a stát se bloggery. Simík si může vytvořit účet na Instagramu a používat jeho funkce.

  1. Klikněte na Sim, poté — Cesta ke slávě — klikněte na Simstagram — a poté Vytvořte profil v Simstagramu.
  2. Nyní se pojďme ponořit do tohoto světa. Po vytvoření profilu postavy přejděte na Nové funkce. Nejprve uděláme selfie Simíka na fotku a poté na video. To už tady něco mění na příležitostech.
  3. Okamžitě zveřejňujeme fotografie z našeho telefonu. S 1 milionem odběratelů se objevují nové příležitosti – první úroveň celebrit. Chcete-li to provést, musíte tančit před zrcadlem a zveřejnit toto video. Abychom vaši postavu vylepšili, pořídíme více selfie z našeho telefonu a zveřejníme je. Objeví se druhá dovednost. Díky tomu se zlepšuje vaše fotografická dovednost.
Zajímavé:  Jak přidat hráče k hráči, který již vytvořil The Sims 4.

Nyní bude váš Simík rozpoznán na ulici a požádán o autogram. Později si můžete udělat focení s paparazzi. Nyní může náš Simík poskytovat kvalitní obsah veřejnosti. Postavě přivede ještě více předplatitelů. Nyní můžete vydělávat peníze na Simstagramu odpovídáním na komentáře. S jedním milionem odběratelů se Simík stává slavným Nyní se Simík může setkávat se svými fanoušky na ulici a přitahovat paparazzi.

Co by měl Simík dělat:

  1. Své chování můžete upgradovat na přátelské nebo nechutné, normální.
  2. Propagujte značku.
  3. Odpovědět na komentáře.
  4. Zveřejněte fotku.
  5. Zkontrolujte kvalitu předplatitelů.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»