News

Jak si vytvořit vlastní síť v The Sims 4

Tento tutoriál vám ukáže, jak vytvořit klon objektu EA a poté nahradit původní síť vlastní sítí. Výukový program používá namapovanou síť Formát .obj ale stejná základní metoda bude fungovat, ať už použijete existující .obj, vytvoříte/mapujete novou síť v Blenderu nebo importujete namapovanou síť pomocí nějakého jiného formátu, pro který má Blender doplňky.

.obj použitý v tomto tutoriálu je konverzní síť Sims 3 —>4, která byla dříve propojena v Blenderu a namapována v Milkshape, ale k vytvoření a mapování položky můžete použít jakýkoli 3D editor. To umožňuje lidem, kteří preferují editory jako 3DS, Milkshape nebo Maya, snadno vytvářet nové objekty mesh.packages pro Sims 4 pomocí Sims 4 Studio.

Dokončovací kroky v Blenderu jsou velmi snadné a každý, kdo dokáže vytvořit novou síť v libovolném editoru, je zvládne bez problémů. Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky, napište je do tutoriálu 🙂

  1. Shineycometovi se to líbilo

Podívejte se na více podobných příspěvků na Tumblr

Něco jiného zajímavého

Výukový program Sims 4 Studio: Snazší rohové stěny

Sims 4 Studio dokázalo vyrobit rohové stěny od té doby, co vůbec dokázalo přebarvit stěny. Ale nyní, nově ve verzi Flora, jsou na kartu Studio přidány jedinečné obrazy rohových stěn. To znamená, že již nemusíte importovat a exportovat nejasně pojmenované obrázky z karty Sklad.

Zajímavé:  Jak povolit klávesnici na obrazovce v Sims 4.

Rohové stěny vytvořené pomocí Sims 4 Studio fungují přesně jako stěna EA, ze které byly naklonovány, a nevykazují švy mezi stěnovými panely.

Naučte se používat tuto novou funkci v Sims 4 Studio pomocí nového ilustrovaného tutoriálu.

Nové návody ve studiu Sims 4!

Ať už máte zájem o vytvoření úžasného nového přebarvení, převedení položky Sims 2 pro Sims 4 nebo o to, aby váš objekt nezmizel hned, když jste dostatečně blízko, abyste ho skutečně viděli, Studio má toto téma pokryté v sekci Výukové programy na fóru. Zde jsou některé z nejnovějších přírůstků k tomu, co s oblibou nazýváme naším online manuál:

Jak rozbalit druhou UV mapu (uv_1) na vlasy — nový CAS tutoriál od aaill, který ukazuje, jak vytvořit druhý UV pro vaši vlastní vlasovou síťku. Zatímco o CAS je třeba ještě více porozumět, druhé UV aaill udělal obrovský skok vpřed na cestě k tomu, aby byl schopen vytvořit plně vlastní vlasy, které se správně pohybují pomocí posuvníků.

Jak zajistit, aby předmět nevybledl — Andrew napsal tutoriál ukazující rychlý a snadný způsob, jak opravit ty blednoucí objekty, aby přestaly mizet. Je to opravdu snadné jako 1,2,3.

Jak zajistit, aby objekt měl průhlednost (povolit alfa) — orangemittens ukázal, jak konečně přimět ty tvrdohlavé objekty, aby věnovaly pozornost alfa obrázkům, které jste pro ně vytvořili. I když to není 1,2,3, není to těžké. jen zdlouhavé. Doufáme, že jednoho dne tuto funkci zahrneme na kartu Studio s účinnějším uživatelským rozhraním.

Jak převést objekt Sims 2 na Sims 4 — Mnoho lidí se na tento proces ptalo a nyní je shrnuto ve snadno sledovatelném, ilustrovaném tutoriálu.

Zajímavé:  Jak pracovat s postavami Sims 4.

Odkud pocházejí, včetně toho, jak snížit počet poly pletiva, jak odstranit světelný efekt ze světla, jak vytvořit šablonu pro přebarvování objektů s větší přesností a jak změnit texturu vlasů Sims 4 ( díky laracroftfan1 za tohle!). Tým doufá, že vám budou tyto návody užitečné, a jako vždy jsou v příslušných vláknech vítány dotazy na ně.

Další oprava další dávka (oprava)

Dnešní patch od EA nám všem přinesl užitečnou myčku nádobí, která bohužel nebude fungovat s vlastními počítadly obsahu. není tak užitečná. studio sims 4 se dnes večer aktualizuje, aby přidal dávkovou opravu, která se o tento problém postará. Slovo: myčky nádobí pro všechny:

obraz

Ve Studiu je výukový program Vlastní výukové programy pro správu obsahu fórum ukazující, jak tuto funkci používat. Když už tam budete, dejte nám prosím vědět, jaké další typy funkcí správy vlastního obsahu byste rádi viděli v Seznam přání pro správu vlastního obsahu.

Dávková oprava jako obvykle vytvoří záložní složku obsahující původní kopii všeho, co bylo opraveno, takže budete mít originál, pokud by se něco pokazilo. Testování zde bylo z nutnosti krátké, ale nic nenasvědčuje tomu, že by se něco pokazilo.

Testy v našem Studiu neodhalily žádné další problémy s novou myčkou ani jinými prvky záplaty. Pokud se vaše kilometry liší, dejte nám prosím vědět.

Tato aktualizace má několik dalších věcí:

— Můžete vytvořit nové síta pro myčky nádobí (prosím, udělejte to někdo. myčky EA vypadají jako trouby EA).

— Další optimalizace ladění, aby Studio zvládlo další zátěž ladění tohoto patche.

— Obrázky .png se importují správně, i když nejsou nastaveny na 32 bitů.

Zajímavé:  Jak darovat dítě v The Sims 4.

— Další podpora pro přebarvování poškozených balíčků .package vytvořených pomocí jiných nástrojů pro vlastní obsah, které neodpovídají standardům EA.

— Názvy slotů ve zdroji slotů mají nyní skutečná jména místo hexadecimálních čísel, protože nikdo se ve skutečnosti nechce dívat na hexadecimální čísla v nástroji pro vytváření vlastního obsahu.

Jo. a nezapomeňte se zastavit a podívat se na aktuální Studiová výzva. Jsou tam skvělé ceny za účast (fotky si schovám do nového příspěvku, protože tento je dlouhý) a téma dává velký prostor pro vyprávění příběhů a/nebo fotografování. Rádi vás tam uvidíme. přidejte se a bavte se.

Veselé modování všem.

Sloty, sloty a další sloty (a jak si můžete vytvořit svůj vlastní)

Slotů na předmětu není nikdy dost, ale tyto nové položky ve studiu Sims 4 vám hodně pomohou. Přečtěte si až do konce výukový program, který ukazuje, jak vytvořit vlastní štěrbinové objekty pomocí Sims 4 Studio.

Kabinet EA Mod — přidává sloty do všech kuchyňských skříněk EA od Andrewa a orangemittens. Skříňky se budou stále posouvat nahoru a dolů a dělat obklady s plnými otvory.

obraz

Murphy Postel s 5 sloty od SerenaGarith a orangemittens. Stáhněte si více od Sereny u ní Tumblr Simíci budou spát a. e dělají vše, co obvykle dělají, když jsou sloty používány.

obraz

Lednice EA Mod — přidává sloty do všech chladniček EA. Od Andrewa a orangemittens. Simíci budou používat ledničku jako obvykle, když jsou použity sloty.

obraz

Postel No Frills Mission se 14 sloty Simíci používají postel jako obvykle, když jsou sloty použity.

obraz

Užitečné Squarely There Loveseat — Loveseat EA se sloty. Simíci budou sedět na sedačce, když se budou používat sloty.

Zajímavé:  Jak zvýšit kalony v The Sims 4.

obraz

A pokud byste si chtěli vytvořit své vlastní objekty se sloty, je zde návod na studio sims 4 to vám ukáže jak!

Veselé modování všem 🙂

Cukr navrch: Studio přidává střechy

Jsme opravdu rádi, že dnes večer aktualizujeme a studio sims 4 které mohou provést přebarvení střechy.

obraz

K dispozici je návod, jak novou funkci používat ZDE.

Stejně zajímavé a užitečné je cheat na opravu kostí, který může mít síť CAS s přiřazením kostí, které nejsou zcela správné, a provést úkoly tak, aby fungovaly ve hře. Toto je docela úžasná funkce, která ještě nebyla plně prozkoumána, i když zatím opravila mnoho nefunkčních testovacích položek. Chcete-li jej použít, musí mít váš předmět přiřazené kosti a měly by být poněkud v blízkosti toho, co hra očekává. Pokud se váš předmět zobrazuje nad Simíkem v CAS, neviditelný v CAS nebo z vašeho předmětu v CAS vystřelují podivné věci, vyzkoušejte tento fixátor kostí a zjistěte, zda dokáže problém vyřešit. Kód pro to je bonefixer.

Vlastní správa obsahu funkce byly aktualizovány, takže nyní můžete změnit název katalogu, popis a cenu, pokud chcete:

obraz

Poděkování JulieJ za proutěná sedačka zobrazeno na obrázku.

Byly opraveny další chyby chronických problémů s miniaturami, některé aktualizace, které se vypořádají s poškozeným vlastním obsahem, který bude fungovat ve hře, ale nefungoval se Studiem, a několik menších vylepšení ve Warehouse.

Zaměření na funkce: Vlastní miniatury katalogu

Vytváření vlastní miniatury katalogu je nyní jednodušší. mnohem jednodušší. Tady je nový tutoriál na fórech Sims 4 Studio ukazujících, jak využít tuto zcela novou funkci Studia.

obrazobraz

Správa vlastního obsahu 101

Díky vlastnímu obsahu je hraní Sims 4 lepším zážitkem, ale jeho používání může někdy vést k nemalému obtěžování, když se objeví věci, jako je zobrazení ve špatném katalogu, zobrazení na nesprávném Simíkovi nebo zobrazení vzorníku ložisek, které právě vy nestarat se. Všichni jsme to potkali a je dobré, že můžeme tento typ problému vyřešit.

Zajímavé:  Jak otočit Sims 4 v konstrukčním režimu.

Sims 4 Studio usnadňuje hráčům i tvůrcům ovládání těchto aspektů hraní s vlastním obsahem a otevřeli jsme novou sekci s návody, které jdou krok za krokem ilustrovaným krokem a ukazují, jak na to. Jedná se o základní návody napsané pro lidi, kteří milují vlastní obsah, ale nemají rádi složité počítačové programy nebo miliony kroků, které zaberou hodiny psaní do ošklivé černobílé podoby. Jsou cílené, rychlé a budou fungovat, ať už máte jen jeden kus obsahu s nechtěným vzorkem, nebo stovky kusů oblečení, které se na vaší Simce neustále objevují, když se sprchuje.

obraz

Pokud jste někdy chtěli opravit nějakou otravnou chybu v katalogu nebo značce v milovaném obsahu, přijďte se podívat. Studio ti to pomůže opravit 🙂

Fotografický kredit: Díky Brujah236 pro krásný vzhled uživatelského prohlížeče.

Představujeme vám radost a vyrovnání se s láskou

Po několika opravách a rozšíření Studio Sims 4 (Láska) je připravena konečně se přesunout do komunity Testováno díky pomoci skvělé komunity Studio. Díky vaší zpětné vazbě a hlášením o chybách nástroj opět funguje hladce a spolehlivě po všech nedávných změnách, které společnost EA provedla v kódu hry. Dodatků je příliš mnoho, než aby je bylo možné zde projít, ale můžete si prohlédnout kompletní protokol změn v příspěvku ke stažení.

Teď, když je láska přitulená, prosím seznamte se Sims 4 Studio (Joy)…nejnovější inkarnace Studia. Tato beta verze přidala nové funkce ladění, takže vytvoření ladícího modu je snazší než kdy předtím a poprvé v Sims 4 se ovládá v plně podporovaném a rychle aktualizovaném nástroji. Zde je seznam ladicích funkcí nových v Joy:

— Přidáno skládání kódu (rozbalit/sbalit prvky) do editoru xml ve Warehouse
— Přidána optimalizace výkonu při extrahování kombinovaného ladění
— Přidána možnost extrahovat ladění do složky, balíčku nebo aktuálně otevřeného balíčku
— Přidána možnost změnit název/instanci ladění (z karty Warehouse Data)
— Přidána funkce automatického hašování a aktualizace instance z názvu (pouze ve formátu creator_name:tuning_name)

Zajímavé:  Jak spravovat okresy v The Sims 4.

Na stránce ke stažení je praktický mini návod, který ukazuje, jak používat nové funkce.

Díky novým funkcím Warehouse jsou možnosti správy balíčků a zdrojů aplikace Studio výkonnější než kdykoli předtím:

— Přidána možnost vytvořit prázdný balíček
— Přidána možnost exportovat více než jeden zdroj najednou do složky nebo balíčku
— Přidána možnost importovat více než jeden zdroj najednou
— Přidána jména zdrojů do definic objektů, ladění xmls, CASParts

Tým plánuje více, než doufáme, že přinesou Joy komunitě Studia. Fóra Studia jsou vítaným, přátelským a podpůrným místem pro tvůrce Sims 4 – připojte se prosím ke konverzaci!

Učit se! Přebarvování kojeneckého oblečení, zářící oblečení a další nové výukové programy pro Studio

Sims 4 Studio je o tom, aby byl život tvůrcům a hráčům jednodušší a zábavnější, takže z tohoto důvodu stále přidáváme nové návody.

Mnoho lidí se ptalo, jak vytvořit výchozí náhradní přebarvování kojeneckého oděvu, a protože Studio to dokázalo více než rok, zdálo se, že nadešel čas přidat návod na toto téma. Koukni na to ZDE.

obraz

Věděli jste, že se Sims 4 Studio můžete vyrobit zářící (a dokonce i třpytivé) oblečení a doplňky? No můžete a Untradicionalnerd napsal skvělý tutoriál, který vám ukáže, jak na to. Najdi to ZDE. Pro sledování tohoto výukového programu nevyžaduje žádné propojení, takže vše, co potřebujete, je Sims 4 Studio a 2D editor. Výsledky jsou velkolepé!

obraz

Poděkování patří Untraditonalnerdovi za obrázek jeho zářících křídel. Prohlédněte si je v akci (světla se rozsvěcují a zhasínají) na jeho Tumblru ZDE a stáhněte si je z jeho Studia pro autory na fórech Studia ZDE.

Funkce My CC ve Studiu dělá věci lepší pro hráče i tvůrce. Znáte ty položky, které si stahujete a které mají vzorek nebo dva (nebo 50), které vás nezajímají a nikdy je nepoužijete? Nyní s tím můžete snadno něco udělat a existuje návod ZDE to vám ukáže jak.

Zajímavé:  Jak rozdávat body v Sims 4.

obraz

V sekcích Tutoriály na adrese je spousta dalších ilustrovaných a snadno sledovatelných výukových programů Fórum Sims 4 Studio. Ať už chcete spravovat své vlastní složky obsahu nebo vytvářet vlastní nové výtvory, Studio vám pomůže.

Hodně štěstí při modování a správě!

The Sims 4: Průvodce vytvářením jiných než výchozích položek pomocí Sims 4 Studio

1. Otevřete Studio a zadejte svou přezdívku do pole „creator name“ (jméno tvůrce), pokud jste tak již neučinili. Vyberte „Vytvořit 3D síť“ a klikněte na tlačítko „Objekt“.

bandicam 2015-05-20 08-53-10-118

2. Vyberte položku z požadované kategorie ze seznamu. Tito. pokud chcete vytvořit síť na židle, vyberte si židli, pokud je to nějaká dekorace na zeď, vyberte obrazy atd. Také je možné nevyhledávat položky ručně, ale jednoduše zadat název položky nahoře do vyhledávání v ruštině. Když jste se rozhodli, jednoduše klikněte na ikonu požadované položky a klikněte na tlačítko „Další“. Pojmenujte si balíček podle libosti a zapamatujte si, kam byl uložen, nebo si cestu uložení určete sami, abyste později nemuseli prohledávat všechny složky.

bandicam 2015-05-20 09-40-03-663

3. Do pole „Název“ zadejte, jak chcete objekt pojmenovat. Lze jej zadat v ruštině i angličtině, ale pokud budete svůj výtvor někam publikovat, je lepší svůj výtvor pojmenovat v angličtině, aby nebyly problémy se zobrazením postav pro uživatele používající hru v jiném jazyce. Dále vyplníme „Popis“ a do pole „Cena“ zadáme cenu.

bandicam 2015-05-20 09-43-16-581

4. Přejděte na kartu „Mesh“ vpravo. Ve výchozím nastavení budete mít vybráno „LOD 0 (High)“, aniž byste cokoliv změnili, stiskněte tlačítko „Export Mesh“. Soubor se sítí pojmenujete a pod daným názvem se uloží ve formátu .blend.

bandicam 2015-05-20 09-43-24-907

B) Pracovat Mixér.

Otevřete náš soubor .blend v Blenderu a klikněte na malý obrácený trojúhelník.

  • V sekci „Skupina vrcholů“ se podíváme na to, jaké vazby jsou pro tento objekt potřeba. Pokud je v seznamu pouze „transformBone“, pak do tohoto pole nemůžete zadat vůbec nic, protože Studio samo přiřadí tento vrchol.
  • V sekci «UV Maps» (hned pod «Vertex Groups») budou pravděpodobně dvě UV mapy. Pokud jsou totožné, můžete druhý ignorovat. Samotné studio to zduplikuje.
  • Sekce «Barvy vrcholů» nebo «Barvy vrcholů» (podle toho, jaký jazyk Blenderu používáte) je obvykle prázdná, ale některé objekty, jako jsou lustry, používají barevné vrcholy. Pokud horní část objektu není obarvená, nechte ji tak, jak je. Samotné studio jej vymaluje na bílo. Vybarvování vrcholů bude probráno v jiné lekci.
Zajímavé:  Jak se připojit k práci v The Sims 4.

bandicam 2015-05-20 10-00-32-458

Nyní klikněte na záložku „Scene“ (Kruh a Válec). Úplně dole najdeme sekci „S4Studio CAS Tools“. Typ by měl mít hodnotu „NONE“ a Cut bude mít číslo (u různých objektů se liší) Ten pak zadáme do sekce „S4Studio CAS Tools“ a NONE pro naši síť, kterou chceme nahradit. standardní.

Totéž musí být provedeno pro všechny sítě. V tomto případě jsou v zrcadle tři a každá bude mít svůj význam.

bandicam 2015-05-20 16-47-18-962

C) Výměna standardní sítě za vlastní.

5. Přejděte na kartu Soubor vpravo nahoře. A vyberte Import/Import-> „Wavefront (.obj)“. Náš soubor zatížíme předem připraveným pletivem. Také můžete něco vytvořit přímo v Blenderu, to vás ušetří importu a exportu, za předpokladu, že začnete tvořit přímo v tomto souboru.

bandicam 2015-05-20 17-13-46-336

6. Klikněte pravým tlačítkem, měla by být vaše síť vybrána, podržte Shift a vyberte síť „stínů“.

7. Stisknutím tlačítka «g» na klávesnici «Uchopte» své sítě (Jak pohybujete myší, vybrané sítě se budou pohybovat) Pokud stisknete «g» a poté «x», sítě se budou pohybovat pouze podél X. osa, podobně a s osami Y, Z naši síť umístíme přesně na místo standardní. Přiřazujeme skupiny vertexů, mapy, barvy vertexů a mažeme staré sítě EA.

8. Odstraňte síť stínů.

9. Klikněte na ikonu listu s obrázkem západu slunce a tam vyberte „DIFFUSE“ toto je „textura“ možných stínů ve hře, vyberte rovinu za mřížkou a přesuňte ji na požadovaný stín z navrhovaných. List obsahuje stíny jak na stěnu, tak na podlahu.

bandicam 2015-05-20 17-58-09-879

10. V případě potřeby upravte difuzní mapu (DIFFUSE.001) Toto je textura vašeho objektu, později ji samozřejmě změníte. Nic by nemělo vyčnívat za okraje karty.

D) Poslední část a poté Uložit/Importovat.

11. Klikněte znovu na obrácený trojúhelník a ujistěte se, že všechny UV mapy, vrcholy atd. jsou nahrazeny. Odstraňte nepotřebné staré mapy a ponechte pouze texturu objektu a stín.

Zajímavé:  Jak přidat oblečení do Sims 4 pomocí kódu.

Soubor->Uložit jako. nebo Uložit.

12. Vracíme se do studia. Pojďme importovat náš právě uložený soubor mixéru do «LOD 0 (High)».

F) Importujte svou síť stínů LOD 0.

13. EA používá tuto síť ve hře, je neviditelná, ale je zodpovědná za vrhání stínů na ni jinými objekty. Nyní importujeme náš .obj do Blenderu a odstraníme vše kromě sítě stínů (stín) a nastavíme hodnoty ​​podobné standardní síti stínů.

14. Uložte jej pod názvem odlišným od hlavní sítě a importujte jej do mixéru, přičemž místo „LOD 0 (High)“ zvolte hodnotu „Shadow LOD 0 (High)“.

bandicam 2015-05-20 18-23-10-483

15. Vyberte „LOD 1 (střední)“. Opakujte stejné kroky jako pro LOD 0 a importujte do aplikace Studio. Také zmenšete polygony, protože. hráči uvidí tuto mřížku, když se kamera vzdálí od objektu, zde není potřeba přílišných detailů. Proveďte podobné kroky pro „LOD 1 shadow“ a LOD Replace textury a uložte svou práci.

16. Také v záložce „Sklad“ nahraďte nerovnosti (normální) nebo zrcadlové mapy.

bandicam 2015-05-20 18-37-41-036

17. Nyní znovu uložte a zkontrolujte balíček ve hře.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»