News

Jak přimět Simíka zhubnout v The Sims 4

Pokud čtete tento článek, pak s největší pravděpodobností máte velké problémy. Váš Simík nějak přibral nadváhu a teď se jí musíte zbavit (mluvím o váze).

Jste na správném místě a myslím, že naše rady budou 100% účinné. Hubnutí ale nikdy nebylo snadné, takže to může nějakou dobu trvat.

Sport v The Sims 4

Chcete-li zhubnout, musíte neustále cvičit. Chcete-li to provést, můžete poslat svého Simíka do posilovny nebo si koupit stroj domů. Jediné, co ale potřebujete, je běžecký pás na hubnutí. Všechny ostatní cvičební stroje pouze posílí vaše svaly a posílí vašeho Simíka, ale nepomohou s hubnutím.

Cíle a charakterové vlastnosti:

V The Sims hrají důležitou roli sporty na hubnutí. Je velmi dobré, pokud je cílem vašeho avatara „Kulturista“ ze sekce „Sport“, protože to dává další charakterový rys „Vysoký metabolismus“, který vám pomůže zůstat ve formě. Dobrá vlastnost je také „Active“, která někdy přivádí postavu do stavu vzrušení, který je optimální pro hraní sportu. Stejná nálada

Cvičení na hubnutí postavy hraje v The Sims 4 zřejmě hlavní roli. Proto je skvělé, když je cílem života vašeho svěřence „Kulturista“ ze sekce „Sport“. Poskytuje dodatečnou vlastnost „Vysoký metabolismus“, která vám pomáhá udržovat se ve formě. Stejné nálady lze dosáhnout povzbuzující sprchou. Pokud nemáte ani jedno, ani druhé, nebojte se, můžete resetovat i bez všech.

Dieta v Sims:

Jak už tušíte, samotný sport k dosažení vašeho cíle nestačí. Nechte svého avatara zavázat mu žaludek do uzlu a nechte ho držet dietu asi tři dny. Můžete svačit pouze ovesné vločky, jogurt nebo džus.

Zajímavé:  Jak zabránit neaktivním Simíkům nosit další obsah Sims 4.

Rychlý způsob, jak zhubnout:

Můžete také zhubnout jedním kliknutím, bez jakéhokoli úsilí. Vše je docela jednoduché: Děje se tak díky elixíru, který je k dispozici v sekci odměn. Jak jste si již měli všimnout ze snímku obrazovky, jmenuje se „Instant Slimness“ a stojí 750 bodů. Takže bez ohledu na to, jak tlustý je váš Simík, pouhým pitím tohoto lektvaru zhubnete a zeštíhlíte.

Jak vidíte, není to až tak složité. Postupujte podle výše uvedených tipů a vaše postavy budou vždy štíhlé.

Nejnovější video z kanálu Virus

Nejnovější video z kanálu ChooseFox

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»