News

Jak se zbavit speciálních vlastností v The Sims 4

Nyní můžete změnit svou postavu pomocí nasbíraných bodů. Zakoupením „Změny charakterových vlastností“ můžete zcela odstranit všechny charakterové vlastnosti nebo jednu nebo dvě. kolik chcete. Takže sbírejte body plněním životních cílů a měňte svého Simíka, jak chcete.

Postavu Simíka můžete také změnit pomocí kódů: testy jsou pravdivé — vývojářský kód a další kód — cas.fulleditmode. To umožní úplné úpravy. Klikněte na postavu a zároveň držte klávesu směna, pak změňte SP. Otevře se editor a vy můžete změnit charakterové vlastnosti svého Simíka. Obě možnosti jsou účinné a mohou být pro vás užitečné. Změnil jsem charakterové vlastnosti jednoho ze Simíků za body. Kódy používám velmi zřídka.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jednoduché Ein [224K]
4 года назад

Každý Sim ve hře má sadu charakterových vlastností, které usnadňují nebo ztěžují interakci s ostatními postavami. Vlastnosti dodávají hře jedinečné akce.

Možné charakterové vlastnosti ve hře Sims 4:

Pro děti existují určité charakterové rysy. Ve hře jsou také získané, dočasné vlastnosti získané jako odměna. Pokud nejste spokojeni s určitým charakterovým rysem, můžete ho během hry změnit.

  1. Zadejte vývojářský kód testingcheats true.
  2. Zadejte kód cas. fulleditmode.
  3. Vyberte postavu, jejíž osobnostní rysy chcete změnit, klikněte na zrcadlo a vyberte „Změnit vzhled“
Zajímavé:  Jak požádat o proměnu Sims 4 v upíra.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jsem Černá Luna [300K]
2 měsíci

V The Sims 4 je možné měnit charakterové vlastnosti, a to jak pomocí kódů, tak pomocí přímých herních mechanismů. Ve druhém případě si budete muset v obchodě koupit lektvar charakterových vlastností za 8000 bodů štěstí.

Pomocí tohoto lektvaru může váš Simík změnit všechny základní charakterové vlastnosti, které jste si vybrali při jeho vytváření. Ale jsou zde také další osobnostní rysy, které vaše postava získává v důsledku toho, jak je hrajete. Pokud se například často zbytečně zabíjíte v domě, může vaše postava získat vlastnost „čistý“. Tyto povahové rysy nelze legálně odstranit. K tomu budete muset použít kódy.

Chcete-li zadat kód ve hře, podržte kombinaci kláves Ctrl+Shift+C a poté zadejte kód cas.fulleditmode do řádku, který se zobrazí nahoře. Poté musíte podržet Shift a kliknout na Simíka, kterého chcete změnit.

Zde můžete upravit libovolné možnosti, včetně charakterových vlastností. Chcete-li však odstranit další rysy, musíte změnit věk své postavy, například pokud je mladý, udělejte z něj dospělého a poté znovu mladého. Tím zmizí všechny vybrané funkce navíc. Pokud vím, nelze je přidat.

Jak odstranit antidětskou vlastnost v Sims 4

Simíci 4 — toto je jeden z nejvíce oblíbený a vzrušující Игр, kde hráči mohou ovládat životy virtuální znaky a vytvořte si své vlastní ideální světy. Ale, někdy hráči narazí na nepříjemné situacekdyž postavy mají rysy charakter, které neodpovídají jejich přáním. V takové situaci různé týmyto pomůže změnit nebo tyto funkce odstraňte.

Chcete-li zobrazit požadovanou sekci, vyberte odkaz:

1. Použijte příkaz „traits.remove_trait“

2. Změňte charakterový rys pomocí MS CAS

3. Změňte charakterový rys prostřednictvím MCCC

4. Odstraňte speciální funkce

5. Jak odstranit omezení v Sims 4

Užitečné tipy a závěry

Podělte se o svůj názor na obsah

Pokud se chcete zbavit nechtěné vlastnosti z postavy v The Sims 4, musíte použít příkaz traits.remove_trait s názvem nežádoucí vlastnosti v závorce. Pokud je například charakterový rys „svůdnost“, příkaz k jeho odstranění by vypadal takto: traits.remove_trait Seductiveness. Tato metoda pomůže zbavit se nežádoucí vlastnosti a změnit chování herní postavy. Mějte však na paměti, že změna charakterových vlastností může ovlivnit jedinečné vlastnosti vaší postavy a interakce s ostatními postavami ve hře. Proto se doporučuje pečlivě zvážit změny v charakteru postavy, aby byla zachována rovnováha a zajímavá herní dynamika.

Jak odstranit charakterový rys z postavy v The Sims 4

Pokud chcete odstranit jednu konkrétní vlastnost z vybrané postavy, musíte použít příkaz traits.remove_trait (Název vlastnosti). Chcete-li například odstranit vlastnost Alluring, musíte napsat traits.remove_trait Alluring. Pokud chcete odstranit všechny vlastnosti pro postavu, musíte použít příkaz traits.clear_traits.

Zajímavé:  Jak neustále zadávat kódy do The Sims 4.

Jak změnit charakterovou vlastnost v The Sims 4

Změna charakterových vlastností je možná pomocí příkazového řádku. Chcete-li to provést, musíte otevřít příkazový řádek kombinací kláves ctrl+shift+c a zadat do konzole příkaz testcheats true. Poté musíte do příkazového řádku zadat následující kód: cas.fulleditmode. Poté můžete vstoupit do CAS přes zrcadlo nebo šatník a změnit požadované charakterové vlastnosti.

Jak odstranit speciální charakterové vlastnosti v Sims 4

Speciální charakterové vlastnosti jsou součástí herních mechanismů a lze je odstranit dvěma způsoby:

  1. Kupte si lektvar „Do háje“ za 250 bodů štěstí v obchodě s odměnami. Po vypití lektvaru můžete odstranit jednu ze speciálních vlastností postavy.
  2. Použijte speciální předmět — Božskou korunu s krystalem. Korunu lze získat, pokud se vaše postava stane vůdcem náboženské organizace.

Jak odstranit mnoho charakterových rysů v Sims 4

Některé oblasti mají své vlastní charakteristiky, jako jsou hromady koček nebo problémy s vodou. Tyto vlastnosti však nelze změnit ani odebrat, stejně jako je nelze vybrat pro jiné oblasti.

Užitečné tipy pro změnu a odstranění charakterových vlastností v The Sims 4

  • Chcete-li změnit a odstranit charakterové vlastnosti, musíte otevřít příkazový řádek, zadat potřebné příkazy a zajistit, aby byly kódy zadány správně.
  • Chcete-li změnit charakterové vlastnosti prostřednictvím CAS, musíte aktivovat skutečný cheat kód testcheatů.
  • Zkuste si zapamatovat, že odstranění vlastností může ovlivnit i další aspekty hry, jako jsou vztahy s jinými postavami a jejich reakce na vaše činy.
  • Před změnou charakterových vlastností použijte funkci uložení hry, abyste se v případě neúspěšných změn mohli vrátit do předchozího stavu.
  • Snažte se neodstraňovat povahové rysy příliš často, abyste předešli negativnímu dopadu na virtuální život postav.

Závěry

Ve hře Sims 4, možnost změny a odstranění povahových rysů je velmi užitečná funkce pro hráčekteří chtějí vytvořit ideální svět. Ale, by měl zapamatovat siže změny povahových vlastností mohou ovlivnit hraní proces a vztahy s ostatními znaky, takže je třeba provést změny vědomě a se správným přístupem.

Zajímavé:  Jak se můžete stát slavným v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»