News

Jak se jmenuje panel ve hře Sims 4

Vytvořili jsme Christine National v Create a Sim a přestěhovali ji do jejího prvního startovacího domova. Pro mladou dospělou Simku je to nová a vzrušující doba, a aby se mohla pohybovat po matoucí cestě, kterou je (virtuální) život, potřebuje pochopit, jak ve světě fungovat.

Rozhraní pro The Sims 4 se dost liší od předchozích iterací této série. Větší důraz je kladen na kteréhokoli Simíka, kterého aktivně ovládáte, s úměrně větším důrazem na to, co Simík cítí, zatímco zbytek rozhraní bagatelizujete. Pokud jste veteránem řady, všechny funkce jsou stále na dosah, ale mohou vypadat trochu jinak, než jste zvyklí. Naštěstí je téměř celé rozhraní zobrazeno podél spodního okraje obrazovky.

Budeme se zabývat každou částí rozhraní zleva doprava, začneme od spodní části a poté přejdeme na pravý horní panel.

VAROVÁNÍ.

The Sims 4 ano ne funkce automatického ukládání! Až se nastěhujete, měli byste ihned stiskněte Escape a uložte si hru a pravidelně ukládejte vždy! The Sims 4 je mnohem stabilnější než některé předchozí iterace, ale včasné ukládání a časté ukládání zabrání hrozným výsledkům.

Seznam akcí

Základním způsobem, jak se dostat po světě, je interakce s předměty a ostatními Simíky. Když je Simík aktivní, stačí kliknout na libovolný objekt a objeví se koláčové menu, které ukazuje všechny možné akce, které Simík může provést.

Pokud má akce na levé straně barevný hrot, je tato akce založena na momentálním emočním stavu Simíka nebo náladách. Pokud má akce ikonu na levé straně, je tato akce založena na vlastnostech Simíka. Na níže uvedeném snímku obrazovky vidíme, že Christine komunikuje se svou televizí. Její emoce jsou „Fajn“ (což je emocionálně neutrální nebo žádné emoce), takže v nabídce koláčů nezískáme žádné barevné tipy. Může sledovat kanál nebo surfovat po kanálu, ale může také obdivovat televizi, protože je to nový majetek. Ta akce má malou hromádku peněz, což naznačuje, že akce existuje, protože jsme jí dali materialistickou vlastnost.

Zajímavé:  Jak rychle najít manžela v The Sims 4.

Nejpřímější změnou je, že aktuální akce Simíka a fronta akcí jsou uvedeny svisle v levém dolním rohu. Současné akce Simíka jsou v bělejší oblasti rozhraní (úplný roh), zatímco fronta Simíků je nad ním proti průhlednějšímu šedému pruhu, který se podle potřeby zvětšuje a zmenšuje. Na níže uvedeném snímku obrazovky vidíme, že Christininou aktuální akcí je upéct dort, který představuje ikona s kuchařskou čepicí.

Modrá barva ikony je důležitá. Pokud Simík cítí nějaké emoce, může mít přístup k příkazům, které by jinak nebyly možné. V tomto případě se Christine cítí Inspirována, proto světle modré pozadí jejího portrétu; je schopna upéct dort na své současné úrovni pouze proto, že se k tomu cítí inspirována. (Další podrobnosti o emocích najdete na stránce Emoce.) Normální příkazy budou mít na ikoně bílé pozadí bez ohledu na emoce Simíka.

Akce lze zrušit kliknutím na jejich ikony. Simíci se je okamžitě pokusí zrušit, když zadáte příkaz, ale možná budou muset nejprve dokončit svůj animační cyklus. Také nebudou čekat na dokončení akce, pokud je to možné, což může vést k problémům. Když Christine řekneme, aby přestala péct, když už je koláč v troubě, nechá ho tam se zapnutou troubou, možná spálí dům! Pokud zrušíme ikonu poté, co vytáhne ingredience, může nechat ingredience na pultu. Některé akce lze obnovit; můžeme jí říct, aby pokračovala ve vaření, pokud dojdou ingredience. Jinak bychom jí museli říct, ať to vyhodí.

The Sims 4 také zavádí multitasking, když to dává smysl. Na snímku obrazovky níže vidíme, že Christine kontroluje svůj smartphone při sledování televize. Obě akce jsou v plném bílém pruhu, takže obě akce probíhají současně. Všimněte si také malé ikony ve spodní části, která označuje, že sedí. Tímto způsobem můžeme na první pohled přesně říct, co se s ní děje, i když se na ni aktivně nedíváme na obrazovce.

Zajímavé:  Jak jít na potrat v nemocnici v The Sims 4.

Simíci mohou obecně provádět až tři akce najednou. To obvykle znamená interakci s jedním objektem, prohlížení jiného objektu (jako je umělecké dílo) a mluvení s jiným Simíkem. Ve skutečnosti mohou Simíci mluvit s ostatními Simíky a přitom dělat téměř jakoukoli akci, což umožňuje, aby sociální potřeba zůstala pěkná a vysoká, pokud Simík není samotář. O šesti potřebách budeme diskutovat dále na této stránce.

žádný ovládací panel

Schválené rozhodnutí

Hrdina

@imsofsbby dobré odpoledne. Zkuste hru obnovit (klikněte pravým tlačítkem na herní destičku v Knihovně her – Obnovit).
Zkuste také vygenerovat novou složku The Sims 4 v Dokumentech. Stačí přesunout tuto složku na jiné místo a spustit hru. Poté zkontrolujte, zda problém stále přetrvává

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»