News

Jak jít na potrat v nemocnici v The Sims 4

Jak jít na potrat v The Sims 4? Mody pro The Sims 4

Kultovní hračka «Sims» je známá mnoha lidem. Duchovní dítě Electronic Arts si dokázalo získat lásku uživatelů i přes bezohlednou politiku vydavatelské společnosti. Filozofie společnosti je jednoduchá: musíte vydělat co nejvíce peněz. Vydavatelé proto fanouškům účtují peníze nejen za hračku samotnou, ale i za všechny chystané doplňky (kterých je již poměrně dost). Ale tohle všechno je mimo mísu. Mnoho nových hráčů si není vědomo všech funkcí hračky a netuší, jak to či ono udělat. V tomto materiálu se podíváme na otázku, jak jít na potrat v The Sims 4. Toto téma bude zajímat mnoho lidí.

jak jít na potrat v sims 4

Co je The Sims 4?

Nejprve se podíváme na to, co jsou The Sims a teprve poté přejdeme k otázce, jak v The Sims 4 jít na potrat. The Sims je tedy oblíbený simulátor reálného života od Electronic Arts. První díly hračky neposkytovaly uživateli příliš velkou svobodu jednání. Hráči se museli spokojit s monotónními a velmi nudnými akcemi. S vydáním čtvrtého dílu se ale situace dramaticky změnila a díky četným doplňkům a úpravám se hra velmi podobala skutečnému životu. Pouze postavy mluví smyšleným jazykem. Ale to jsou drobnosti.

V tomto simulátoru můžete dělat téměř vše: mít děti, budovat vztahy, začít podnikat, mít domácí mazlíčky, jet na dovolenou, upgradovat speciální schopnosti postav a dělat mnohem víc. Dokonce je možné vytvářet i okultní postavy (upíři, mimozemšťané atd.). To je důvod, proč se hra stala tak populární. Nyní přejděme k hlavní problematice materiálu.

Zajímavé:  Jak propojit pirátské Sims 4 s původem.

mody pro sims 4

Metody provedení potratu ve hře

Zde je potřeba příběh ze zákulisí. Ihned po vydání čtvrtého dílu hračky se uživatelé ptali, zda je možné v The Sims 4 podstoupit potrat, a vývojáři vždy odpověděli, že je to nemožné. Říkají, že to není správné. Proto se objevily speciální mody, aby bylo možné tento proces nějak provést. S vydáním další aktualizace však byla tato funkce do hry přidána. Jakými způsoby můžete ve hře podstoupit potrat:

  • Jít do nemocnice. Pravděpodobně nejjednodušší a nejdostupnější metoda pro většinu hráčů. Objevilo se s vydáním aktualizace hraček v roce 2015. Před tím žádná taková příležitost nebyla.
  • Zadání kódu. Vývojáři hry měli vždy možnost jít na potrat. Pomocí příslušného kódu. Nyní je ale dostupný i pro běžné uživatele. A lze do něj snadno vstoupit.
  • Instalace modu. Pokud hráč stále používá starou verzi hry (což je nepravděpodobné), bude muset nainstalovat příslušný mod, který pomáhá řídit proces těhotenství.

Všechny výše uvedené metody mohou uživateli pomoci při hledání odpovědi na otázku, jak jít na potrat v The Sims 4. Nyní se na každý z nich podíváme podrobněji.

je možné podstoupit potrat u sims 4

Návštěva nemocnice

Jedná se o nejjednodušší metodu, která se objevila v hračce relativně nedávno. Stojí za zmínku, že metoda není vůbec bezplatná. Za to budete muset zaplatit 5000 Simoleonů (herní měna). Na potrat si tedy budete muset nejprve vydělat. A postup bude takový:

  1. Na ovládacím panelu „sim“ (znak) vyhledejte mobilní telefon.
  2. Přejděte na kartu „Go“, vyberte položku „Nemocnice“.
  3. Jakmile se dostaneme do nemocnice, klikneme na libovolného lékaře a vybereme položku „Další akce“.
  4. Nyní klikněte na položku „Ukončit těhotenství“. Pokud není dostatek peněz, nápis bude neaktivní.
  5. Pokud jsou peníze, proces začne okamžitě a skončí během vteřiny.
Zajímavé:  Jak přepnout do režimu první osoby v The Sims 4.

To je vše. Vaše SIM karta již není těhotná. Stojí však za zmínku, že tak depresivní věc, jako je potrat, vytváří smuteční náladu na dlouhou dobu. A nebude žádný způsob, jak se toho zbavit. Přejděme však k další odpovědi na otázku, jak v The Sims 4 jít na potrat.

Sims 4 potratový kód

Zadání příslušného kódu

Tato možnost je nejjednodušší. Musíte jen vědět, jak správně zadávat kódy v The Sims 4. Interrupční kód vám umožní provést tuto nepříjemnou operaci bez poškození duševního stavu „Simíka“. A to je dobře, protože vydělané peníze (mimochodem, získat je ve hře je docela těžké) nebudete muset utrácet za psychoterapeuta. Co je tedy třeba udělat, aby bylo těhotenství konkrétního Simíka ukončeno? Algoritmus akcí je jednoduchý.

  1. Nejprve klikněte na portrét požadovaného „Sima“.
  2. Nyní stiskněte kombinaci kláves „Ctrl+Shift+C“. Tato akce spustí konzoli.
  3. Do konzole zadejte „testingcheats true“. Tento příkaz vám umožní zadat kódy vývojáře.
  4. Nyní zadejte text „pregnancy.terminate“.

To je vše. Bříško těhotné SIM karty okamžitě zmizí. Stejně jako toxikóza a další nepříjemné věci. Navíc to žádným způsobem neovlivní náladu postavy. Nyní si promluvme o používání modů pro The Sims 4.

Sims 4 potratový mod

Pomocí mod

Tato možnost je vhodná pro ty, kteří stále používají starou verzi hry. Nebo z nějakého důvodu nefungují kódy vývojáře. Nejprve však musíte najít požadovaný mod na nějakém zdroji a stáhnout jej. V The Sims 4 se mod pro potrat nazývá Pregnancy Mega Mod. Umožňuje vám nejen provádět potraty, ale také všemi možnými způsoby řídit proces těhotenství: změnit pohlaví dítěte, hrát si s genetikou, zmeškat termíny, počít dítě „in vitro“ a mnoho dalšího. Tento mod najdete na fórech věnovaných této hračce. Co byste měli udělat po úspěšném stažení modu? Zde jsou pokyny pro další kroky:

  1. Spusťte spustitelný soubor modu.
  2. Klikněte na „Další“ a vyberte adresář s hrou pro instalaci.
  3. Klikněte na „Instalovat“ a počkejte na dokončení procesu instalace.
  4. Zavřete okno instalačního programu a spusťte hru pomocí zástupce.
  5. Načítáme správnou rodinu.
  6. Klikneme na požadovaného „Sima“, v položce „Další akce“ hledáme možnosti řízení těhotenství.
Zajímavé:  Jak usmažit dítě v The Sims 4.

To je veškerá moudrost. Nyní můžete s těhotnými SIM kartami dělat, co si vaše srdce přeje. S těhotenstvím můžete experimentovat a dosáhnout přesně těch výsledků, které potřebujete. Nyní si to shrňme.

Závěr

Takže jsme se podívali na otázku, jak jít na potrat v The Sims 4. Ukázalo se, že to není tak obtížné. Tuto možnost hráčům poskytuje i samotná hračka. Nejprve si na to ale musíte vydělat. Je tedy mnohem jednodušší zadat kód vývojáře. Takto je to mnohem rychlejší. Pokud potřebujete nejen potrat, ale také kontrolu průběhu těhotenství (a další možnosti), měli byste si nainstalovat příslušný mod.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»