News

Jak přimět Simíky, aby se do The Sims 4 zamilovali

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Отношения

Tento článek vynechává informace z The Sims, The Sims 3, The Sims 4.
Přidáním můžete pomoci The Sims Wiki.

Отношения

The Sims 4 Snímek obrazovky 10

Отношения — obecné seznámení mezi dvěma postavami. Kdykoli dojde k interakci dvou postav, zlepší nebo zhorší svůj vztah, který je založen na reakci každé postavy. Tyto stejné vztahy jsou založeny na „vztahových bodech“, které určují úroveň vztahu mezi nimi (přátelství, nepřátelství, láska atd.). Úroveň vztahů, stejně jako věk, životní forma a charakter, určují počet dostupných interakcí.

Vztah mezi dvěma postavami může být přátelský, nepřátelský nebo romantický. K dosažení určité úrovně vztahu je nutné provést konkrétní akce, které by přispěly k získání romantické úrovně vztahu, nepřátelského nebo přátelského.

  • 1 The Sims
  • The Sims 2
    • 2.1 Vztahy
      • 2.1.1 Typy vztahů
      • 2.1.2 Kompatibilita
      • 2.1.3 Rodina
      • 2.2.1 Typy vztahů

      The Sims [ ]

      Tato sekce stojí za rozšíření. Můžete pomoci The Sims Wiki tím, že do ní přispějete.

      V základní hře The Sims pouze jeden vztahový panel s minimálními a maximálními hodnotami od -100 do 100. V The Sims: Žhavé rande tento panel byl přejmenován na panel krátkodobých vztahů a byl přidán dlouhodobý vztah. Tato aktualizace nebyla součástí The Sims: Deluxe Edition, nicméně to bylo přeneseno do následujících rozšiřujících balíčků v The Sims 2.

      Pokud obě postavy komunikují denně, stanou se přáteli, ale s minimálně 50/85 vztahovými hodnotami vůči sobě. Pokud hodnota jedné z postav klesne pod 50, vztah bude přerušen.

      The Sims 2 [ ]

      Vztah [ ]

      TS2 typy vztahů

      Pod portrétem postavy jsou indikátory krátkodobých (nahoře) a dlouhodobých (dole) vztahů. Krátkodobé vztahy snadno vznikají a také snadno zanikají, zatímco dlouhodobé jsou mnohem důkladnější. Vztahy mezi postavami nejsou vždy vzájemné.

      Vpravo je ikona typů vztahů. Celkem jich je 18.

      Typy vztahů [ ]

      • První známost: nemá žádnou ikonu. Tyto dvě postavy se právě potkaly a neinteragovaly dostatečně na to, aby měly určitou úroveň vztahu. Úroveň každodenních vztahů se bude blížit nule, i když tato úroveň může být pozitivní i negativní.
      • Úvod: nemá žádnou ikonu. Úroveň vztahů mezi postavami, které ve vztahu nejsou ani přátelé, ani nepřátelé. Takové vztahy mohou existovat i mezi dětmi a jejich rodiči.
      • Nepřátelství: Má ikonu „ “. Dvě postavy se stanou nepřáteli, pokud má každá z nich denní úroveň vztahu -50 nebo nižší. Nepřátelství lze zlomit pozitivními interakcemi.

      V konzolových verzích hry The Sims 2 Existuje další typ vztahu:

      • Úhlavní nepřítel: nemá žádnou ikonu. K udržení takových vztahů musí postavy mezi sebou udržovat vztah -15 nebo méně.
      • Дружба: Má ikonu „ “. Pokud má každá z těchto dvou postav ve vztahu k sobě denní úroveň vztahu „50“.
      • Silné přátelství: Má ikonu „ “. Pokud má každá ze dvou postav ve vztahu k sobě úroveň dlouhodobého vztahu 50, vytvoří si silné přátelství, až budou mít příště pozitivní interakci.
      • Přátelé navždy: Má ikonu „ “. Tato úroveň vztahu se objevila v „The Sims 2: Koníčky» Tento typ vztahu lze navázat, když je mezi dvěma postavami již dlouhou dobu nastolena úroveň „silného přátelství“. Postavy se nesmí vzájemně ovlivňovat, aby se staly „navždy přáteli“. Tyto vztahy se tak rychle nezhroutí, a proto se snáze udržují.
      • Vášeň: Má ikonu „ “. Vyskytuje se mezi postavami, když je denní úroveň vztahu 70 nebo vyšší, kvůli romantickým interakcím.
      • milovat: Má ikonu „ “. Vyskytuje se mezi postavami, jejichž úroveň dlouhodobého vztahu je 70 nebo vyšší v důsledku romantických interakcí.
      • Soucit: Má ikonu „ “. Tato úroveň je dostupná pouze v rámci určité věkové skupiny a vyskytuje se pouze mezi nimi. Sympatie mohou vzniknout pouze mezi teenagery. Chcete-li získat úroveň sympatie, jeden z milenců musí navrhnout randění (stát se párem) s jinou postavou.

      Kompatibilita [ ]

      Vztahy mezi postavami nemusí být vždy jednoduché, zvláště pak romantické interakce. Existuje tedy systém kompatibility, který pomáhá postavám s podobným vkusem a podobnými aspiracemi budovat vztahy rychleji. Postavy mohou být chuťově zcela totožné nebo povahově zcela odlišné. Následující věci mohou pomoci zlepšit vztahy:

      • postava se k sobě hodí;
      • životní cíl

      S přídavkem «Noční život»postavy získaly schopnost rychle budovat romantické vztahy pomocí fetiš a brzdových světel.

      • Neutrální: nemá žádnou ikonu. Vznikají mezi postavami, jejichž charaktery nejsou ani podobné, ani opačné. Pokud mají postavy dobrý vztah, mohou do této fáze dosáhnout zvýšením úrovně kompatibility z jeviště chutě jsou různé.
      • Částečně podobné: Má ikonu » » (jeden zlatý blesk). Pokud mají postavy podobné fetiše nebo jsou kompatibilní z hlediska znamení zvěrokruhu nebo aspirací, budou si částečně podobné. S takovými postavami je snazší mít vztahy než s těmi, kteří mají jiný vkus.
      • Velmi podobný: Má ikonu „ “ (dva zlaté blesky).
      • Chutě jsou stejné: Má ikonu „ “ (tři zlaté blesky).
      • Chutě se liší: má ikonu „ “ (přeškrtnutý jeden zlatý blesk). Se Simíky s odlišným vkusem je těžké se seznámit, ale s vynaložením úsilí se mohou romanticky zapojit a jejich kompatibilita stoupne na úroveň

      Rodina [ ]

      Postavy, stejně jako v reálném životě, mohou mít rodinu. Každá postava, která má svůj vlastní předmět touhy, se vzájemnou úrovní dlouhodobé

      • Zapojení: Má ikonu „ “.
      • Manželství: Má ikonu „ “.

      Domácí mazlíčci [ ]

      Typy vztahů [ ]

      Vztah mezi mazlíčky a postavami je také obdařen určitou hierarchií. Takže kočky a psi mají svůj vlastní a jedinečný systém úrovní vztahů. Kočky mají pouze jednu úroveň krátkodobých vztahů, zatímco psi dvě — krátkodobé a dlouhodobé vztahy.

      • Můj: Má ikonu » » (jedna růžová tlapka). Krátkodobá vztahová úroveň, ekvivalentní psu hejna, stejně jako něco mezi tím přátelství и silné přátelství u postav. Kočky nemají vážnější vztahy, na rozdíl od psů: hostitel. Nastane, když poměr dosáhne hodnoty «50» nebo vyšší.
      • Stádo: Má ikonu „ “ (dvě oranžové tlapky). Úroveň krátkodobého vztahu, ekvivalentní kočce můj, stejně jako něco mezi tím přátelství и silné přátelství u postav. Nastane, když poměr dosáhne hodnoty «50» nebo vyšší.
      • Mistryně: má ikonu „ “ (černá tlapka ve zlatém kruhu). Úroveň dlouhodobého vztahu nastává, když vztah dosáhne hodnoty „70“ nebo vyšší.

      Postavy mají domácí mazlíčky

      • Pet Friend: Má ikonu „ “ (jedna modrá tlapka). Krátkodobá vztahová úroveň, ekvivalentní přátelství.
      • Nejlepší přítel: má ikonu „ “ (dvě zelené tlapky). Úroveň dlouhodobého vztahu, ekvivalentní silné přátelství.
      • Mistryně: má ikonu „ “ (černá tlapka ve zlatém kruhu). Úroveň dlouhodobého vztahu nastává, když vztah dosáhne hodnoty „70“ nebo vyšší.

      The Sims 3 [ ]

      Tato sekce stojí za rozšíření. Můžete pomoci The Sims Wiki tím, že do ní přispějete.

      The Sims Středověký [ ]

      Když se postavy setkají, stanou se z nich „známí“. Mohou se stát přáteli, pokud se mají rádi a tráví spolu dostatek času. Na panelu vztahů můžete sledovat vztahy postav s ostatními, navíc na stejném panelu můžete sledovat nepřátele panovníka, pokud nějací jsou; Přátelé mohou zůstat v kontaktu prostřednictvím poštovních holubů, setkávat se v hospodě nebo v Jámě soudu při sledování poprav.

      Přátelství je skvělý začátek milostného vztahu. Tím, že se postavy přibližují, rozšiřují vůči sobě rozsah svého jednání. Takže i když je postava fyzicky přitahována jinou, přátelství se musí nejprve rozvíjet. Nehledě na to, že v The Sims Středověk Neexistují žádné formální námluvy, postava bude potřebovat určitý čas, aby lépe poznala svůj předmět zbožňování. Jakmile postava stráví dostatečné množství času namlouváním, objeví se v nabídce akcí položka „Požádat o ruku“ a poté „Zahraj si svatbu. » — «vyberte místo.» Pokud je například jedna z postav stoupencem jakobitské víry, pak se postavy budou moci zasnoubit v jakobitské katedrále.

      Po zásnubách přichází na řadu výběr místa svatby. Pokud je jedna postava z páru věřící, můžete mít svatbu v kostele. Pro světštější oslavu si můžete vybrat jakoukoli jinou budovu v království.

      V manželství získávají postavy velké množství výhod. Šťastný pár samozřejmě dostane svatební dar (v inventáři jedné z nich se objeví mnoho knih) a hrdinové příjmy se zvýší, rozpočty obou hrdinů se spojí a přestěhují se do nového domova. Gratulujeme a přejeme hodně štěstí!

      Náhodou si postavy uvědomily, že možná neměly zavázat svůj život? Pokud sňatek ještě není uzavřen, můžete jednoduše vybrat „anulovat“, aby obě postavy šly svou cestou. Pokud pár ani po svatbě není šťastný, jdou postavy za členem kléru požádat o rozvod.

      Když se vztah postav dostatečně sblíží, existuje šance, že budou mít dítě. Těhotenství, stejně jako v životě, ovlivňuje zdraví ženy, proto dbejte na to, aby dostatečně odpočívala a dobře jedla. Na konci těhotenství mají postavy dítě a ve vzácných případech hned dvě najednou, tedy dvojčata.

      Po narození dítěte musí být matka nějakou dobu s dítětem. Až dítě vyroste, stane se plnohodnotným členem rodiny.

      Zajímavé:  Jak zlepšit dovednosti v Sims 4 pomocí příkazového centra.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»