News

Jak rozvíjet upírské schopnosti v The Sims 4

Ikona kanálu Star Expert

THE SIMS 4 VAMPIRES: ROZVÍJENÍ SCHOPNOSTÍ *** Přihlásit se k odběru: http://bit.ly/2ppbQst KONTAKTUJTE MĚ: VK: https://vk.com/nikitakirg EMAIL: KIRGMEGA@GMAIL.COM VK PUBLIC: https:// vk .com/kirg_official SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/play-952778727 *** Štítky: Kultura videoher, Lets play, Návod, The Sims 4: Vampires, Simulace života (žánr videohry), Upíři The Sims, Simíci 4 upíři, Sims Upíři, The Sims (videohra), Sims 4 upíři pojďme si hrát, upíři, upíři, Sims 4 upíři, sims 4 upíři, upír, další upíři, hraní, Sims 4 vamp, stáhněte si Sims 4 upíři, pojďme hrát sims 4 upíři, recenze Sims 4 upíři, hra Sims 4 upíři, Sims 4 upíři v ruštině, upíři ts4, upíři sims4, pojďme hrát,

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Čím se můžete stát v The Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou!

Čím se můžete stát v The Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou!

The Sims 4 letos oslavili šest let. Během této doby bylo pro hru vydáno mnoho doplňků s novými městy, věcmi a samozřejmě povoláními. Není těžké pochopit, jak se stát detektivem nebo politikem: zavolejte na službu zaměstnanosti, vyberte si povolání a jděte do práce. Zde je návod, jak se stát streamerem, čarodějem schopným vzkřísit mrtvé, jak se stát předmětem vzdechů milionů fanoušků nebo utopit zlé sousedy v těle mořské panny. Dnes o tom budeme mluvit.

Jak se stát čarodějem (mágem) v Sims 4

S přídavkem World of Magic dostali hráči možnost žít v jakési obdobě světa Harryho Pottera. Magie, hůlky a lektvary nejsou jedinými inovacemi v mystickém DLC. Nové talenty, souboje, kouzelná zvířata a koště pro pohyb po světě zpestří život vašeho Simíka.

Zajímavé:  Jak vrátit novorozence, pokud mu byly odebrány orgány v The Sims 4.

Čím se můžete stát v The Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou!

Existuje několik způsobů, jak se stát mágem v Sims 4:

  1. V režimu vytváření postavy vyberte „Přidat okultní postavu“ a poté klikněte na „Přidat čaroděje“. Dále si standardně vybereme oblečení, postavu a postoupíme ke studiu magie.
  2. S již připravenou postavou se vydáme do města Glimmerbrook a vybereme nejbližší oblast s portálem na mapě. Přejdeme na portál a klikneme na „Přejít do kouzelného světa“. Dále si vybereme učitele magie. Od obyčejných kouzelníků je odlišíte speciálními symboly nad jejich hlavami. Pojďme se seznámit a klikněte na „Zeptejte se, jak používat magii“. Souhlasíme s tréninkem a začínáme sbírat magické koule, za což vám váš mentor dá možnost kouzlit.
  3. Jedeme do Glimmerbrooku a potkáváme kouzelníka opačného pohlaví. Dovedeme vztah k romantickému vrcholu a pošleme ho k početí dítěte. Dále může být čaroděj vykopnut ze dveří, protože dítě již obdrželo magický gen a bude se moci naučit magii.

Čím se můžete stát v The Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou!

Jak se stát „čistokrevným“ čarodějem (mágem) v Sims 4

Čarodějští Simíci jsou rozděleni do tří skupin: čistokrevní, ubývající a staří. Vlastně mohou tuto vlastnost získat pouze od narození. Čím lepší rodokmen mág, tím více výhod a užitečných vlastností získá během svého výcviku a pozdějšího života.

Čím se můžete stát v The Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou!

  1. Blednutí: nejjednodušší druh, který patří dětem od jednoho kouzelnického rodiče. Jsou nejslabší ze všech čarodějů a dostávají méně zkušeností a talentových bodů. Takoví Simíci rychle hromadí přebytečnou magii, což může způsobit, že se stanou prokletí.
  2. Čistokrevná: třetí generace dětí. Například: dědeček byl kouzelník, otec a matka jsou čarodějové a jejich dítě bude ve skutečnosti čistokrevné. Takové děti se rychleji učí kouzla a lektvary, získávají další talentové body a hromadí přebytečnou magii pomaleji.
  3. Ancients: speciální generace pro nejtrpělivější hráče. Děti čtvrté generace dostávají tento druh narození. Od pradědečka dál. Nepromíchávejte krev, pamatujete si výraz „bláďa“. Ancient Family získává ještě více talentových bodů, umožňuje vám rychle rozvíjet magické schopnosti a snížit hromadění přebytečného náboje o 50 procent.
Zajímavé:  Jak zbourat dům v The Sims 4.

Jak se stát upírem v Sims 4

Možnost vytvořit si ve hře vlastního Edwarda Cullena se objevila s doplňkem Vampires. Váš Simík získá nové speciální schopnosti a jedinečný druh jídla – krev. Abyste se stali pánem noci, budete se muset setkat s upírem, spřátelit se a požádat ho, aby vás otočil. Nebo se neobtěžujte a vytvořte si novou postavu s hotovým rysem.

Čím se můžete stát v The Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou!

Je lepší umístit upíra do Forgotn Hollow, kde je vždy noc a slunce náhodně nezabije vašeho Simíka. Buďte opatrní při cestách do jiných měst a nedomlouvejte se na rande s ostatními hrdiny, pokud je méně než půlnoc.

Čím se můžete stát v The Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou!

Jak se stát mořskou pannou ve hře Sims 4

Příležitost stát se mořskou pannou se objevila s doplňkem Island Life. Existuje několik způsobů, jak svést Simíky a utopit je v hlubinách moře, komunikovat s rybami a stát se majitelem luxusního rybího ocasu.

  1. Vytvořte si mořskou pannu v novém editoru Sim. Ze seznamu okultních postav vyberte mořskou pannu. Dále si můžete upravit dvě podoby svého hrdiny: jednu jednoduchou zemi, druhou moře, s ocasem a žraločími zuby.
  2. Bereme hotového Simíka a jedeme na ostrov Mua Pel’am a tam prozkoumáváme jeskyně a hledáme mořské řasy. Jíme a transformujeme. Nebo si kupte tuto mořskou řasu z obchodu s odměnami za 500 bodů.
  3. Zrodit námořnickou postavu je obtížnější než kterýkoli jiný okultní hrdina. Pokud je váš Sim člověk a jeho partner mořská panna, existuje 50procentní šance, že budete mít dítě s rybím ocasem.

Čím se můžete stát v The Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou!

Sledujte parametr Vlhkost, díky kterému mohou mořské panny používat svá kouzla. Po každém použití schopností se vykoupejte, zaplavte si v oceánu, napijte se vody a umyjte si ruce, to vašeho Simíka zachrání před nepříjemným zápachem a nepohodlím „Dehydratace“.

Zajímavé:  Jak zakázat režim ladění v Sims 4.

Jak se stát slavným streamerem v Sims 4

Stát se streamerem se stalo ještě dostupnější díky doplňku Path to Glory.
Kupujeme videosystém „Více zhlédnutí“. S jeho pomocí bude váš Simík nahrávat a upravovat video. Vyberte téma pro video a nahrajte ho. Zpočátku bude kvalita videa buď špatná, nebo průměrná, vše závisí na vašem šarmu a schopnostech mediální produkce. Čím lepší kvalita videa, tím více diváků a tím vyšší reputace.

Čím se můžete stát v The Sims 4: čarodějem, mágem, upírem, streamerem nebo mořskou pannou!

Zvyšováním dovedností mediální produkce se váš začínající streamer naučí, jak upravovat videa, slepovat několik dohromady a zlepšovat je pomocí úpravy videa. Taková videa přinášejí větší reputaci, a tím i pozornost inzerentů.

Po získání dostatečného množství reputace začněte přijímat objednávky od podnikatelů a inzerovat jejich produkty za dobré peníze.

Studujte módní trendy a natáčejte na ně svá videa. Musíte pochopit, že trendy se aktualizují téměř každý den, takže se snažte dokončit práci včas.

Provádějte videovysílání. Díky nim získá váš Simík obrovskou reputaci a zrychlený nárůst slávy. Připravte si kávu předem a vezměte si do inventáře několik krabiček s jídlem. Stream můžete na pár hodin opustit, abyste si ulevili nebo vyřešili naléhavý problém. Odkládejte to příliš dlouho a nezískáte publikum zpět.

A tímto končíme průvodce „Kdo se z vás může stát v The Sims 4: čaroděj, mág, upír, streamer nebo mořská panna!“ Doufáme, že tento průvodce byl pro vás užitečný, vyhledejte další průvodce pro všechny hry na našem webu!Přejeme vám příjemnou hru Sims 4!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»