News

Jak přimět dítě, aby se setkalo v The Sims 4

Pokud se vám těhotenství nelíbí, ale přesto chcete rozšířit rodinu svých Simíků, adopce je schůdnou alternativou. V The Sims 4 můžete adoptovat děti a přidat se tak ke své rodině. Někdo, kdo s vámi není biologicky příbuzný, se může stát součástí vaší rodiny a získat nový život. Tento průvodce adopcí Sims 4 vás naučí, jak adoptovat děti.

Adopce přes PC/telefon

Každý Simík, který je mladší nebo starší, může zahájit proces adopce výběrem možnosti „Rodina“ -> „Adoptovat“ na svém počítači nebo telefonu.

Objeví se panel s potenciálními kandidáty na adopci (chlapci a dívky) a vy si můžete vybrat, koho váš Simík adoptuje.

K adopci jsou k dispozici tři kategorie dětí: kojenci, batolata a děti do 10 let.

Vlastnosti adopce

Najednou může být adoptováno pouze jedno dítě, takže adopce se nerovná narození dvojčat nebo trojčat.

Adopce stojí 1000 XNUMX Simoleonů a adoptivní rodič okamžitě opustí stránky, aby si vyzvedl své nové dítě. Pokud adoptujete dítě, objeví se po dokončení adopce v kočárku na pozemku, podobně jako když Simík porodí, a objeví se vyskakovací okno, které je představí.

Budou mít již křestní jméno a ve výchozím nastavení jim bude přiděleno příjmení adoptivního rodiče, ale pokud chcete, můžete kterékoli z nich změnit.

Stejně jako ve skutečném životě budete mít pár dní volna, abyste se spojili se svým pěstounem a stali se nejlepšími přáteli.

Zajímavé:  Jak se inspirovat v The Sims 4.

Moodlets a rodina

Adopce poskytuje náladovku Ready Baby (štěstí + 3 na 24 hodin), přičemž Simík zdůrazňuje své štěstí, že přijde o nepříjemnou část těhotenství.

Pokud je osvojitel ženatý, bude jeho manžel uznán za druhého rodiče dítěte. Nicméně, pokud se pár pokusí o adopci během zasnoubení nebo randění, bude osvojitel považován za osamělého rodiče.

Je možné v The Sims 4 adoptovat teenagera?

V The Sims 4 nemůžete adoptovat teenagera. Tato možnost není dostupná. Pro adopci jsou k dispozici pouze tři věkové kategorie: kojenci, batolata a děti.

Proč nemohu v Sims 4 adoptovat dítě?

Pokud nemůžete adoptovat dítě v The Sims 4, ujistěte se, že simík adoptuje mladý dospělý nebo starší. Teenageři nemohou adoptovat. Možnost adoptovat dítě není k dispozici, pokud je v rodině již osm Simíků.

Pokud jsou některé z vašich herních souborů poškozeny, některé herní funkce mohou přestat fungovat. Přejděte do knihovny Origin a obnovte soubory hry, abyste problém vyřešili.

Jaké bude dítě?

Nebudete moci předem vědět, jaké dítě dostanete. V této možnosti si nemůžete vybrat dovednosti a schopnosti adoptované osoby, ale počet kandidátů bude omezen na 12 možností. Při výběru dítěte tedy můžete doufat jen v náhodu.

Vyměnit/rozdat dítě

Někdy v reálném životě rodiče vracejí své adoptované děti do dětského domova. To s dětmi v The Sims 4 nemůžete. Vaše děti s vámi zůstanou, pouze pokud se o ně nepřestanete starat. Pak je sociální služba skutečně odebere. Už na vlastní pěst.

Hra má ale poměrně dost funkcí, aby se dítě necítilo zapomenuté — chůvy, komorníci, rodinní příslušníci, školky, školy a různé kroužky — čas uteče a dítě bude mít doma velmi málo času na úkoly, večeři a spát až do rána.

Zajímavé:  Jak se přestěhovat do cizího domu Sims 4.

Vracet děti ze spárů sociálních služeb je těžké.

Slova na rozloučenou k rodičům

Ujistěte se, že dbáte na potřeby svého dítěte. Pokud je zanedbáte, zmizí a už je nikdy neuvidíte. Pokud je váš Simík příliš zaneprázdněn na to, aby se staral o své děti, můžete si najmout komorníka, který vám pomůže.

Pokud najdete chybu, vyberte část textu a stiskněte Ctrl + Enter.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»