News

Jak najít urnu v The Sims 4

Zajímá vás, kde jsou ve hře Sims 4 hřbitovy? Základní hra žádné nemá, ale dvě rozšíření mají hřbitovy. Čtěte dál a zjistěte, kde ve hře Sims 4 najít hřbitovy, a naučte se, jak si vytvořit svůj vlastní hřbitov na jakémkoli pozemku!

Doporučený obrázek hřbitova

Jak vypadají hřbitovy v The Sims 4?

The Sims 4 má několik scénických slov, ale pouze dvě z nich obsahují funkční hřbitovy a dvě mají ozdobné hrobky. Hřbitovy v Sims 4 jsou světové rysy, Takže žádný z nich není postaven na hodně, protože neexistuje žádný specifický typ komunitního pozemku pro hřbitovy. Dva světy s funkčními hřbitovy jsou Mt.Komorebi a Bridleton Bay, který nabízí hřbitov pro domácí mazlíčky, zatímco dekorativní náhrobky lze nalézt v The Magic Realm a Forgotten Hollow.. Podívejme se, kde tyto hřbitovy najdete a jak si je můžete sami vytvořit!

Více o SNOOTYSIMS: Hráli jste The Sims 3? Pokud ano, musíte znát Lolitu Goth, nebo jste s ní měli alespoň strašidelné setkání při hraní Goths!

lolitagothsims3 snootysims

Jak najít hřbitov?

Protože hřbitovy nejsou postaveny na pozemcích, Simíci, kteří plánují hřbitov navštívit, musí zamiřte do sousedství kde se nachází, a prozkoumejte oblast, abyste našli hřbitov. Jedna věc, kterou můžete udělat, abyste si pomohli najít hřbitov, jakmile se dostanete do sousedství, je použít bezplatný režim fotoaparátu a Oddálit rozhlédnout se po okolí. Nyní se podívejme, do jakých čtvrtí zamířit a hledat hřbitovy.

Zajímavé:  Jak úplně odemknout cas v The Sims 4.

1. Brindleton Bay Graveyard – hřbitov Deadgrass Isle

Hřbitov

Pokud máte Sims 4: Kočky a psi, máte přístup ke speciální Brindleton Bay hřbitov pro domácí mazlíčky. Chcete-li ji navštívit, musíte zamířit Ostrov Deadgrass, jelikož hřbitov je na samotě. Chcete-li to najít, přejděte na na opačném konci ostrova, daleko od místa, kde se nachází muzeum, doky a maják. Projděte se trochu a uvidíte opuštěný hřbitov domácích mazlíčků v lese, skrytý před zvědavýma očima. Můžete dokonce potkat psa duch — Kapitáne Whitakere!

2. Mt. Komorebi hřbitov – Senbamachi

Hřbitov

Pokud máte Sims 4: Snowy Escape, máte také přístup k Senbamachi hřbitov v Mt. Komorebi. Ačkoli existují některé náhrobky, se kterými můžete komunikovat, jména mrtvých zde pohřbených jsou záhadou. Tento hřbitov najdete při procházce v sousedství Senbamachi, podél turistických stezek na volném prostranství. Když se tam dostanete, můžete truchlit, dávat obětiny a komunikovat s náhrobky, abyste uctili mrtvé.

3. Dekorativní hřbitovy

Hřbitov

Hra obsahuje několik dalších hřbitovů, ale žádný není funkční, což znamená, že s hrobkami nelze interagovat. Je zde několik ozdobných náhrobků Zapomenutá dutina a hřbitov pro kouzelníky Kouzelná říše poblíž hlavního ostrova, který je zcela nedosažitelný. Ty jsou ve hře jen kvůli strašidelnému efektu a moc se s nimi dělat nedá, ale možná pořídíte nějaké hrůzostrašné fotky!

4. Vytvořte si svůj vlastní funkční hřbitov ve hře Sims 4!

Diskutujte s komunitou SnootySims:

Co si myslíte o tomto příspěvku? Naprosto rádi bychom slyšeli váš názor! Neváhejte zanechat komentář a podělit se o své myšlenky. Pokud náhodou narazíte na nefunkční odkaz nebo si všimnete jakýchkoli zastaralých modů nebo vlastního obsahu, upozorněte nás. Jsme malý tým nadšenců pro Simíky, kteří se snaží ze všech sil, a někdy nám může uniknout malá škytavka. Vaše zpětná vazba pro nás znamená celý svět a vaší podpory si nesmírně vážíme. Díky moc!

Zajímavé:  Jak otočit objekty o 4 stupňů v The Sims 45.

Zanechat komentář Zrušit odpověď

Sledujte SnootySims na sociálních sítích:

Přidejte se k nám na naší cestě za objevováním nejnovějšího a nejlepšího vlastního obsahu pro Sims 4 a také zůstaňte informováni o novinkách a fámách kolem velmi očekávaného Sims 5!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»