News

Jak změnit upírské schopnosti v Sims 4

Ze všech simulačních her se mnohé nemohou rovnat nekonečnému množství funkcí, které série má Sims , speciálně v The Sims 4. Součástí atraktivity hry je mnoho skrytých drahokamů Projekt Simíci. 4 a cheat kódy.

Z různých cheatů ve hře Projekt Sims 4 některé umožňují hráčům přeměnit postavy na upíry. Kromě toho existují různé kódy, které dávají postavám upírů speciální schopnosti a vlastnosti. Cheat konzole pro Sims 4 lze použít stisknutím kláves CTRL + SHIFT + C na klávesnici.

Tyto kódy však lze použít pouze s určitými znalostmi třetích stran, které ve hře nejsou. Takže pro fanoušky The Sims 4 kteří chtějí prozkoumat všechny různé možnosti se svými upírskými schopnostmi, zde je seznam mnoha různých kódů a toho, co dělají.

Proměna v upíra

Kód stats.set_statcommodity_BecomingVampire2160 promění Simíka v upíra během několika dní. Pro okamžité výsledky použijte příkaz traits.equip_trait a poté do konzole zadejte kód trait_OccultVampire. Pokud budou chtít hráči někdy vrátit svého Simíka do normálu, stačí jednoduše zadat příkaz traits.remove_trait a poté zadat kód trait_OccultVampire.

Také v The Sims 4 Existují různé typy upírů, každý s jinou hodností. Kód stats.set_stat rankedStatistic_Occult_VampireXP 202 promění Simíky v menší upíry. Kód stats.set_stat rankedStatistic_Occult_VampireXP 1058 promění Simíky v upíří mistry. Nakonec kód stats.set_stat rankedStatistic_Occult_VampireXP 1593 maximalizuje hodnocení Sims Vampire.

Upíří síly

Kód bucks.unlock_perk BatForm true 40961 dává upířím simům schopnost vzít na sebe podobu netopýra. Kód bucks.unlock_perk Hallucinate true 40961 dává Vampire Sims možnost používat halucinace. Kód bucks.unlock_perk VampiricStrength_Level3 true 40961 dává upířímu Simíkovi sílu a moc upíra.

Kód bucks.unlock_perk AlluringVisage_3 true 40961 dává upířím simům sílu upířího kouzla a přitažlivosti. Kód bucks.unlock_perk VampireRun true 40961 dává upířím simům sílu super rychlosti. Kód bucks.unlock_perk ManipulateLifeSpirit true 40961 umožňuje upírským simům ovládat životní duchy. Nakonec kód bucks.unlock_perk ResistanceSolis_Level3 true 40961 dává Vampire Sims dokonalou odolnost vůči slunci.

Zajímavé:  Jak začít s mechanikou v The Sims 4.

Vlastnosti upírů

Příkaz traits.equip_trait a poté kód RegainedHumanity obnoví upírů jejich lidskost, takže se ostatním lidským Simíkům zdají přirozenější a s větší pravděpodobností jim bude dovoleno pít. Tato vlastnost s kódem TheMaster dává upírům nadpřirozenou kontrolu a nyní budou moci velení na potomky vždy fungovat. A konečně, vlastnost vybavená kódem TrueMaster dává Simíkům ještě lepší schopnosti ovládat mysl s větším výdejem energie.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»