News

Jak otočit objekty o 4 stupňů v The Sims 45

Vím o pravém tlačítku myši a šipkách < a >, pokaždé se otočí pouze o 45 stupňů.

Hlasujte pro nejlepší odpověď

A pomocí herních nástrojů se otáčejí pouze pod určitým úhlem (45, 90, 135, 180 atd.). Teoreticky byste mohli hledat mody, které by vám umožnily toto omezení obejít, ale velmi pochybuji, že takové existují.

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

OMSP – tilt itemy a sims 1.26 – 1.67

OMSP - Tilt Items and Sims

Chcete-li otočit objekt do jednoho z daných úhlů, stačí najít plošinu, umístit na ni objekt a bude otočen přibližně o 90, 75, 45 nebo 15 stupňů.
Objekty lze otáčet jako obvykle pomocí šipek «».
V závislosti na počátečním směru OMSP a objektu, který na něj umístíte, se může objekt otáčet různými směry.

Drobné problémy, se kterými se můžete setkat:
1) Lze pozorovat „plovoucí“ stíny ve vzduchu;
2) Některé předměty mohou při naklonění „spadnout“ na podlahu. K vyřešení tohoto problému můžete použít funkci původního One More Slot Please!, která je podporována i v Tipsy OMSP: po stisknutí Ctrl-Shift-levé tlačítko myši můžete zvednout objekt do zvolené výšky;
3) Interakce Simíků s takovými objekty nebude vždy správná, ale autor tvrdí, že většinou bude vše v pořádku a jako důkaz poskytuje toto video.

Zajímavé:  Jak zlidštit upíra v The Sims 4.

Pět souborů, první čtyři obsahují samostatně OMSP pro naklánění o 90, 75, 45 a 15 stupňů, respektive soubor TIPSYOMSPALL.package — vše v jednom archivu.

Pro verzi hry 1.26 — 1.67

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»