News

Jak utopit Simíka v Sims 4

2) postavíš věž, skočí z ní do bazénu, ale není tam žádný žebřík, kterým by se dostal ven, výsledek je stejný, plavání ho unaví a zemře.

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jsem Černá Luna [300K]
Před 8 lety

Jedna z nejjednodušších smrtí ve hře. Aby se postava utopila v kaluži, stačí ji přivést do bezvědomí, jinými slovy, aby stupnice elánu byla prakticky na nule, přičemž se zbarví jasně červeně a na boku stupnice se objeví „baterie“. , když na něj najedete, napíše se, Jak dlouho bude trvat, než postava ztratí vědomí? Navíc v tomto stavu můžete poslat postavu plavat do bazénu, hra nepřekáží, takže postavy s nízkou energií by se neměly koupat, snadno se mohou utopit.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Topí se

Smrt utonutím

Duch - Utonutí

Smrt utonutím — typ smrti v seriálu The Sims. Utonutí je jednou ze dvou příčin smrti, na kterou mohou zemřít postavy všech věkových kategorií bez výjimky, od dětí až po seniory (druhou takovou příčinou je požár). Stejně jako smrt hladem trvá velmi dlouho, než nastane.

  • 1 důvodů
  • 2 Bony Death
  • 3 duchové
  • 4 Pozoruhodné utopené postavy
  • Galerie 5
  • 6 Zajímavá fakta
  • 7 zdrojů
Zajímavé:  Jak hrát The Sims 4 na maximální nastavení.

Příčiny [ ]

Postava se může utopit, pokud plave v bazénu nebo jiné vodní ploše na nejnižší úrovni síly. Obvykle k takové smrti dochází na žádost hráče, protože samotné postavy se, pokud je to možné, vždy snaží dostat z vody a utíkat před smrtí. Bez možnosti dostat se z bazénu se tedy postava dříve nebo později utopí. V The Sims и The Sims 2 K tomu stačí hráči odstranit všechny schody z bazénu. V The Sims 3 и The Sims 4 postavy mohou vylézt na stranu bez žebříku, takže aby je hráč utopil, musí bazén něčím chránit: postavy pak budou plavat dál, a když jejich síla klesne na minimum, zemřou na přepracování. také v The Sims 3 hráč může pomocí cheatů uměle snížit nutriční potřeby postavy — kvůli hladovění se utopí (v tomto případě bude za příčinu smrti považováno utonutí). V The Sims 4 postava může zemřít, pokud skočí do exotického rybníka Zvezda, který obývají dravé ryby.

Bony Death [ ]

Když se topí, objeví se Bony Death uprostřed bazénu. V důsledku toho se k ní příbuzní utonulé nemohou přiblížit a požádat ji, aby postavu nebrala do světa mrtvých, což je možné u jiných typů smrti. Utopenou postavu tak lze obvykle přivést zpět k životu pouze prostřednictvím vzkříšení.

Nicméně z tohoto pravidla do The Sims 2 Existují dvě výjimky. Pokud je doplněk nainstalovánThe Sims 2: Koníčky“, postava, která si dříve přála, aby džin podvedl smrt, může nezávisle požádat Kostlyavayu, aby ho ušetřil. Pokud je nastaveno na «The Sims 2: Stěhování do bytu“, velmi dobrá čarodějnice nebo čaroděj, který dosáhl alespoň 9. úrovně magických dovedností, může seslat kouzlo „Smertus izgnathus“, díky kterému zmizí Kostěná smrt (kouzlo nemusí dosáhnout Smrti, pokud stojí uprostřed bazénu která je příliš velká).

Zajímavé:  Kam zadávat kódy v The Sims 4.

duchové [ ]

В The Sims 2 duchové utopených lidí jsou světle modré. Všude za sebou zanechávají pořádné louže, které musí živé postavy utřít. Někdy se takoví duchové mohou nastěhovat do vany a zapnout vodu.

В The Sims 3 duchové jsou také modří. Voda z nich kape, ale žádné kaluže se neobjevují. Duchové postav, které zemřely při provádění triku „Grave Full of Water“ byly totožné s duchy obyčejných utopenců před vydáním aktualizace hry na verzi 1.50. Náhrobek postavy, která se utopila obvyklým způsobem, se nijak neliší od náhrobku někoho, kdo se utopil při potápění.

Někdy, když hráč pošle utopenou postavu, která byla nedávno vzkříšena v laboratoři, plavat, buď odmítne, nebo dostane náladu utopenců.

V «The Sims 3: Domácí mazlíčci»zvíře, jehož hladina energie při plavání v bazénu klesne co nejníže, bude automaticky přesunuto na pevninu. Zároveň bude mít náladovku „Drowning“, která kvůli štěnici nezmizí ani mimo nádrž. Když nálada vyprší, zvíře se utopí, ale použije se animace smrti stářím. Duch utopeného zvířete bude mít stejnou modrou barvu jako duch utopeného zvířete, ale nebude vydávat žádné speciální zvuky ani efekty, které dělají postavy duchů.

В The Sims 4 Topící se postavy získávají vlastnost Topící se, díky které se bojí vody. Takoví duchové jako in The Sims 2, nechat za sebou louže.

Pozoruhodné utopené postavy [ ]

  • Přeskočte Brocka z Novoselsku. Manžel Brandi Brockové, otce Dustina, Beaua a nenarozeného dítěte. Skipova smrt je popsána jako „podezřelá smrt v bazénu“.
  • Willow Nigmopoulos z Kitezhgradu. Sestra Gertrudy Necronomicon. Byla pohřbena na svém pozemku.
  • Hazel Dente. Útržky jeho plavek lze najít ve filtru Hazelina prázdného bazénu.
  • Kirsten Remington z Riverside. Dcera Jaspera a Eileen Remingtonových.
  • Eric Darling ze Sunset Valley. Manžel Agnes Tolstopyatko.
  • Thespian Clown ze Sunset Valley (skutečnost, že se utopil, je zvláštní, protože Thespian se bál vody).
  • Opal Swarley ze Sunset Valley.
Zajímavé:  Jak vložit výchozí oblečení do The Sims 4.

Galerie [ ]

Topení v The Sims

Utopit se The Sims

Utopený náhrobek v The Sims 3

Náhrobek utopeného muže
The Sims 3

Zajímavosti [ ]

  • Postava s oceněním «Lungs of Steel» [TS3:RO] se nemůže utopit v oceánu, ale přesto může zemřít v bazénu.

Prameny [ ]

  • Smrt, duchové a vzkříšení v The Sims 3 — DaraSims

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»