News

Jak můžete dostat dítě ze sirotčince Sims 4?

Ahoj. Ve hře Sims 4 mi sociální pracovníci odebrali dítě, jako bych si ho nevšímal. Řekněte mi, existuje způsob, jak to vrátit?

ПоР»ÑŒÐ · овРn, Ðμл Noe

Takovou možnost hra nenabízí. Můžete jen podvádět a snažit se zatím nepustit rodiče z pokoje, oploceného ze všech stran nábytkem a odstraněných dveří, abyste se mohli začít maximálně starat o své děti. Pak se může objevit hláška, že se děti vrátily ze školky. Také, pokud stále máte minulé uložení, můžete je načíst. Pokud jste hru po odebrání dítěte již opustili, můžete zkusit přejít do složky pro uložení hry a smazat poslední uložení. Tyto uložení se nacházejí v Dokumentech, je tam složka „Electronic Arts“, v ní „The Sims 4“ a tam „uložení“. Dalším způsobem je použití cheatů: pozvěte své dítě po telefonu. Poté otevřete konzolu pomocí klávesové zkratky „Ctrl+Shift+C“. Dále zadejte „testingcheats true“ bez uvozovek, tím se otevře vývojářské kódy. Nyní napište do konzole také bez uvozovek „cas.fulleditmode“. Nyní klikněte pravým tlačítkem na toto dítě a vyberte „Přidat do rodiny“. Poté můžete použít příkaz, opět bez uvozovek, „testingcheats false“ k deaktivaci vývojářských kódů.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Zajímavé:  Jak si vybrat náladu v The Sims 4.

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Přijetí

Přijetí, přijetí je událost ve hře, která umožňuje dětem (novorozencům, batolatům a dětem) stát se součástí rodiny. Adopce se od těhotenství a porodu liší tím, že nové děti nejsou geneticky spřízněné se svými adoptivními rodiči. Osvojené děti jsou však plnohodnotnými členy rodiny. Adopce je k dispozici v mnoha hrách v sérii The Sims, včetně her v hlavní sérii.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»