News

Jak jít na událost v The Sims 4

Podobně jako u svátků existují události, na které můžeme jít v reálném životě, abychom oslavili památku. V The Sims 4: Roční období se vaši Simíci mohou také účastnit událostí, plánovat je a mít specifické aktivity, které můžete vytvářet. Na události lze v Sims 4 pohlížet také jako na večírky, poskytují vám způsob, jak mohou vaši Simíci vzájemně komunikovat a rozvíjet své vztahy.

V této příručce se podíváme na různé události, které můžete v Sims 4 očekávat. S funkcí Kalendář můžete vytvářet vlastní události v konkrétní dny sezóny, je to pro vás dobrý způsob, jak něco udělat. kreativní a mít určitá témata podle vašich představ. Pojďme se podívat na události, které můžete od této funkce očekávat.

Jak zkontrolovat události

Podobně jako v případě kontroly svátků v průběhu sezóny lze události kontrolovat prostřednictvím funkce Kalendář. V levé dolní části obrazovky je ikona kalendáře, která vám poskytne dny v týdnu a také ty nadcházející. Ikony vám poskytují informace o nadcházejícím počasí, svátcích a událostech.

Kalendář Sims 4

Kalendář Sims 4

Kromě svátků lze události kontrolovat pomocí specifických ikon, které uvidíte v kalendáři. Levá strana nabídky kalendáře vám poskytne podrobnosti o události včetně jejího trvání a také o aktivitách, kterých se budete moci zúčastnit. Vaše společenské akce se mohou konat doma a naštěstí v Sims 4 už policie nepřijde, pokud bude párty trochu moc hlučná. Musíte také vzít na vědomí, že Simíci pořádající události musí vědět, koho zvou, takže nějaká předchozí interakce s ostatními simíky bude prospěšná.

Jak vytvořit vlastní událost

Až budete připraveni naplánovat si vlastní událost, podívejte se do Kalendáře a vyberte si konkrétní den. Na levé straně stránky je tlačítko Přidat událost, které byste měli vidět ve spodním seznamu. Je to podobné, jako když si vytváříte vlastní svátky.

Zajímavé:  Jak navštívit trh Puerto Lamante v The Sims 4.

Vyberte aktivitu: Odtud uvidíte seznam různých společenských událostí, kterých se mohou vaši simíci zúčastnit. Úspěšné události vám mohou poskytnout odměny, takže můžete události považovat také za výzvy.

Výběr společenské události

Výběr společenské události

Jsou zde uvedeny různé společenské události a získání dalších rozšiřujících balíčků vám také může poskytnout více typů. Cílené události vám poskytují odměny, takže jakmile si vyberete svou událost, stačí kliknout na tlačítko se šipkou a podívat se, jak pozvat své simíky.

Pozvat Simíky: Dalším krokem je pozvat Simíky do vašeho domu. Jsou vyžadováni minimálně 2 hosté a vezměte na vědomí, že váš Simík musí komunikovat s jinými Simíky, aby je bylo možné použít jako hosty. Před vytvořením party by pro vás bylo nejlepší nechat své simíky smísit se s ostatními simíky, zvláště pokud chcete konkrétní hosty.

Pozvání Simíků

Během akcí existují role, jako je bavič, kuchař a mixolog. Dokážou zapůsobit na ostatní simíky svým talentem, aby se nenudili, simíci mohou také jíst a pít, když jsou vyzváni. Můžete pozvat simíky, o kterých víte, že mají tyto dovednosti, nebo si můžete najmout náhodného simíka a také si vytvořit nové přátele.

Role událostí

Vyberte místo a čas: Jakmile budou pozváni všichni Simíci, budete muset vybrat místo a čas události. Mohou to být domácnosti, které jste vytvořili, nebo to mohou být pozemky, které můžete komunitě přiřadit. Pokud pozvete více simíků, může být lepší mít větší pozemek s více stoly a židlemi.

Čas a místo

Výběr času vám umožní uspořádat večírek okamžitě nebo během stanovené doby. Pamatujte však, že byste si měli dávat pozor, zda je váš Simík v práci, nebo ne, jinak může událost promeškat. Necháte-li svého Simíka naplánovat událost na pozdější dobu, budete se moci v případě potřeby připravit.

Zajímavé:  Jak přidat Simíka do The Sims 4, pokud není žádné speciální tlačítko.

Seznam událostí

Jaké akce tedy může Simík pořádat? Existují specifické události, které jsou dostupné, když vlastníte základní hru, a existují další specifické události, které můžete také získat, kdykoli získáte konkrétní rozšíření. Zde je seznam různých událostí, které v The Sims 4 najdete.

událost Popis Stát EP
Narozeninová oslava Narozeninové oslavy se konají jen jednou za rok a jsou to událost, kterou byste si neměli nechat ujít! Přineste dort, dárek a úsměv. Všechno nejlepší k narozeninám! § 100 Základní hra
Večeře s oslavou Uspořádejte neuvěřitelný večer plný kulinářských lahůdek a povídání u stolu. Najměte si renomovaného kuchaře nebo předveďte své vlastní dovednosti! § 100 Základní hra
Domácí párty Ať se mluví o městě. Nechte své sousedy závidět vaší pomazánkou a skvělými nápoji. Možná dokonce pár z nich pozvat! § 100 Základní hra
Svatba Svatba nedělá manželství, ale může pomoci nastartovat věci správným způsobem. § 1,000 Základní hra
Black and White Bash Nic není nikdy černobílé, kromě vašeho vlastního Black & White Bash! Pobavte své přátele ve vysokém stylu – černá kravata nebo bílá kravata, malé černé šaty nebo lily-bílé šaty, vaši hosté budou oblečeni jako devátí a připraveni na párty. § 500 Základní hra (Deluxe)
Kostýmní párty inkognito Každý může uspořádat večírek, ale kostýmní večírek — dobře, to přiměje lidi mluvit. A smát se. A když se vám smějí, koho to zajímá? Už jste inkognito, pamatujete? § 250 Základní hra (Deluxe)
Weenie Roast Sejděte se se svými kamarády z kempování a užijte si noc jídla a konverzace u ohně! § 100 Outdoor Retreat
Strašidelná párty Staňte se majitelem své vlastní Strašidelné párty, kde jsou kostýmy de rigueur v prostředí plném děsivé výzdoby. Připravte si ďábelskou gastronomii, abyste uspokojili touhy questů, zatímco oni se zabývají vyřezáváním dýní. Ti, kdo jsou příliš vyděšení na to, aby si pomohli do Spooky Candy Bowl, mohou vždy požádat jiného účastníka večírku o pamlsek. jen se nenech oklamat! § 250 Strašidelné věci
Taneční párty Vyrazte do města se svými přáteli! Naplánujte si taneční noc v místním nočním klubu nebo na vzdálených místech. Vytvořte nezapomenutelné okamžiky a protancujte celou noc! § 20 Dát se dohromady
Datum hraní batolete Uspořádejte velkou párty pro nejmenší! Pozvěte všechna batolata, která vaše ratolest zná, k zábavě, hře a obecné zábavě. Zatímco děti běhají sem a tam, opékejte nějaké jídlo a vyměňujte si rady ohledně rodičovství s ostatními pečovateli. § 100 Batolecí věci
Benefiční večírek Charitativní benefiční večírky jsou vrcholné akce zralé s hobnobbingem, které přitahují různé společenské osobnosti, které chtějí pozitivně vystupovat na veřejnosti. Samozřejmě jde o to vychovat simoleony pro dobrou věc. § 500 Oslavte se
Fan Set And Greet Být slavný znamená přitahovat fanoušky a komunikovat s nimi. Uspořádejte Meet & Greet a dejte tak perfektní příležitost pobavit se se svými brzy věrnými následovníky! § 250 Oslavte se
Lampoon Party Lampoon Party jsou setkání temné strany společnosti. Zločinci, nezbedníci a darebáci se na toto nervózní večírek hodí. Nominujte Čestného hosta a pak je opečte zlými vtipy a příběhy z jejich minulosti. Všichni se jistě skvěle pobaví! § 500 Oslavte se
Kava Party Získejte doslovnou chuť ostrovní tradice pořádáním vlastní Kava Party! Použijte speciální Kava Bowl, abyste si namíchali svou vlastní várku a pozvedli přípitek svým přátelům, starým i novým. Upozornění: Nadměrná konzumace Kava může vést k prodloužené a extrémní úrovni relaxace. EXTRÉMNÍ. RELAXACE. § 100 Ostrovní život
Sudová párty Podobné jako u jiných domácích večírků, ale o 99 % více soudku. Vzpomínky budou vytvořeny a brzy zapomenuty. Uhodit jednu z těchto stran je téměř zaručeno špatným životním rozhodnutím, ale jaksi nezbytným obřadem. § 100 DiscoverUniversity
Horolezecký výlet Máte na to, abyste vedli expedici na vrchol hory Komorebi? Zdokonalte své lezecké dovednosti, zabalte si nějaké vybavení a jídlo a zkontrolujte horské podmínky. Ne každý se dostane na vrchol. Ti, kteří jsou dobře připraveni a dosáhnou vrcholu, budou odměněni úchvatnými výhledy a chlubením se. § 200 Zasněžený útěk
Zajímavé:  Jak koupit noční klub v The Sims 4.

Tipy na akce

Večírek začne v přesně stanovený čas, kdy máte dorazit. Existují různé cíle, kterých musíte během konkrétní události dosáhnout, abyste získali své odměny. Pokud vytváříte událost, bylo by nejlepší, kdybyste se předem připravili. Naplánujte si akci na později, abyste mohli upravit okolí plánovaného místa.

Událost Sims 4

Některé události mají specifické požadavky založené na typu události, jako jsou narozeninové dorty pro narozeninovou oslavu nebo jídlo a prostor pro stůl na večírku. Zde je několik časů, které můžete sledovat při vytváření událostí.

Vaši hostitelé vám pomohou dosáhnout vašich cílů, takže se je snažte přimět k tomu, aby dělali konkrétní úkoly, které jsou uvedeny v cílech. Časovač bude blikat červeně, pokud vám téměř vyprší čas, a uvidíte, zda byl váš hlavní cíl splněn nebo ne.

Události lze považovat za minihry, abyste dosáhli konkrétních typů cílů. Je to pro vás dobrý způsob, jak uspořádat nějaké oslavy, které se mohou propojit i s různými ročními obdobími hry. Možnost nastavit a ozdobit své okolí může pomoci oživit vaši událost. Své výtvory můžete sdílet s funkcí galerie hry. Doufáme, že vám tento průvodce pomohl s různými událostmi ve hře. Můžete se také podívat na naše další průvodce, například níže:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»