News

Jak pořídit snímky obrazovky v Cas Sims 4

Jak pořídit snímek obrazovky v Sims 4
s aplikacemi i bez nich

The Sims je série her, která dokáže vygenerovat spoustu situací. Postavy se setkávají a stávají se přáteli, hádají se a ubližují, zamilují se a vdávají. Pokud jste se připoutali ke svým hrdinům, pravděpodobně budete chtít tyto okamžiky zachytit. Mnoho uživatelů nahrává obrazovku pomocí fotoaparátu telefonu, ale kvalita obrazu je v tomto případě nízká. Podíváme se na několik způsobů, jak pořídit snímek obrazovky v The Sims 4: jak pomocí univerzálních programů, tak pomocí vestavěných funkcí hry.

Stáhněte si PhotoSCREEN právě teď!

Jedním kliknutím vytvořte snímky obrazovky, upravte je a uložte. Je to zdarma!
Nainstalujte program a vyzkoušejte jej ještě dnes:

Pro Windows 11, 10, 8, 7 a XP

  1. Univerzální způsob, jak pořídit snímek obrazovky v Sims
  2. Snadné způsoby, jak pořídit snímek obrazovky ve hře Sims
  3. Kombinace kláves
  4. Funkce nůžek
  5. Herní konzole Xbox Game Bar
  6. Kde najít snímky obrazovky z The Sims po uložení
  7. Shrnutí

Univerzální způsob, jak pořídit snímek obrazovky v Sims

Snímky obrazovky jsou aplikace, které umožňují pořizovat snímky obrazovky. S jejich pomocí můžete zachytit okno s jakýmkoli spuštěným softwarem: ať už je to kancelářský program, prohlížeč nebo počítačová hra. Použití aplikace pro snímky obrazovky je nejrychlejší způsob, jak pořídit snímek obrazovky v Sims 4. Podobných softwarů je mnoho, zaměřme se na jedno z nejlepších řešení.

Zajímavé:  Jak nakupovat zboží pro obchod v Sims 4 com.

PhotoSCREEN je program pro Windows, který pořizuje snímky obrazovky. Všestrannost je silnou stránkou softwaru. Kromě The Sims vám aplikace pomůže promítnout jakékoli hry z knihovny Steam nebo Origin. Nezáleží na tom, zda má videohra tuto možnost na prvním místě. S PhotoSCREEN máte právo zachytit jakýkoli snímek: dokonce i hlavní nabídku, dokonce i editor vytváření postav. Každý by přece měl vědět, jak moc jste se zlepšili ve schopnosti dělat atraktivní Simíky!

jak pořídit snímek obrazovky v sims 4

PhotoSCREEN má vestavěný grafický editor, který vám umožní zanechat poznámky k obrázku

PhotoSCREEN je bezplatná aplikace. Můžete jej používat neomezeně dlouho a snímek se uloží bez ikony vývojáře. Podívejme se, jak pořídit snímek obrazovky pomocí programu PhotoSCREEN:

  1. Stáhněte si software z našich webových stránek. Stažení distribuce je zdarma. Instalace je jednoduchá: každý uživatel to zvládne.
  2. Program spustíme z ikony na ploše. V případě potřeby lze klávesové zkratky znovu přiřadit rozbalením PhotoSCREEN v zásobníku, kliknutím pravým tlačítkem myši na zástupce a výběrem Nastavení. Dále budete muset kartu otevřít Klávesové zkratky a změnit přiřazení kombinací podle vašeho uvážení.
  3. Otevřete Sims 4. Ve výchozím nastavení je kombinace zodpovědná za vytvoření snímku celé obrazovky Shift + Print Screen. Používáme jej k zachycení snímku ze hry. Pokud chcete vyfotit konkrétní oblast, klikněte Print Screen. Zobrazí se rámeček, který zvýrazní oblast snímku obrazovky.
  4. Po použití jedné z klávesových zkratek se zobrazí okno náhledu. Můžete přidat text, něco nakreslit nebo zvýraznit oblast pomocí rámečku. Po dokončení úprav klikněte na ikonu diskety. Snímek obrazovky bude uložen do paměti počítače.

Dojem ze snímku obrazovky zhoršují prvky rozhraní. Patří mezi ně tzv. plumbob — zelený krystal nad hlavami Simíků. Chcete-li odstranit plumbob, použijte klávesovou zkratku Ctrl + Shift + C. To pomůže otevřít herní konzoli. Zadejte (nebo zkopírujte ze schránky) příkaz titulkové efekty vypnuty, klikněte vstoupit.

Zajímavé:  Kde najít glamour stůl v The Sims 4.

Snadné způsoby, jak pořídit snímek obrazovky ve hře Sims

Podívejme se na 3 další způsoby, jak uložit snímek postavy v The Sims 4. Výběr zahrnuje metody, které nevyžadují instalaci softwaru třetí strany: vše, co potřebujete, je ve funkčnosti Windows a samotné hře.

Kombinace kláves

Nejjednodušší je použít klávesovou zkratku C. Tato metoda je pro sérii považována za tradiční, takže si ji fanoušci franšízy pravděpodobně pamatují. Snímky pořízené tímto způsobem se ukládají do adresáře DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4.

Klíčová kombinace

Funkce ukládání snímků obrazovky je v sérii The Sims již tradičně přítomna

Pokud klíč С z nějakého důvodu nefunguje (například jste omylem přeřadili tlačítko), existuje běžnější způsob, jak pořídit snímek obrazovky v Sims. Klikněte Print Screen na klávesnici spusťte libovolný grafický editor (stačí standardní Malování), vložte obrázek pomocí kombinace Ctrl + V. Poté může být obrázek uložen ve formátu, který vám vyhovuje.

Funkce nůžek

Nástroj nůžky je miniprogram zabudovaný do systému Windows 10, který vám umožňuje pořizovat snímky obrazovky oblasti vaší obrazovky. Chcete-li jej spustit, otevřete vyhledávání aplikací (ikona lupy vpravo od nabídky Start) a začněte psát «Nůžky». Operační systém sám nabídne potřebný software.

jak pořídit snímek obrazovky v sims 4

Nepříjemnou nevýhodou Scissors je nedostatek kombinací klávesových zkratek

Po spuštění The Sims 4 otevřete nůžky. V okně Režim můžete vybrat způsob snímání:

  1. Volitelný tvar vám pomůže nakreslit libovolný obrys, podél kterého bude zachycena plocha obrazovky.
  2. Obdélník umožňuje určit čtvercový nebo obdélníkový rám. Vše, co se do něj dostane, skončí na finálním snímku obrazovky.
  3. okno zachytí obrázek v otevřeném programu.
  4. Celá obrazovka pořídí úplný snímek obrazovky monitoru.

Jakmile pořídíte snímek obrazovky, můžete přidat kresbu pomocí značky a uložit obrázek na pevný disk. Chcete-li to provést, klikněte na ikonu diskety, vyberte formát a adresář pro uložení.

Zajímavé:  Jak přepnout do režimu mapy v The Sims 4.

Herní konzole Xbox Game Bar

Windows 10 má vestavěný snímek obrazovky. Pojďme zjistit, jak pomocí něj vytvořit snímek obrazovky v Sims. Nejprve spustíme hru. Po načtení uložení použijte klávesovou zkratku Win + G. Objeví se několik oken. Nejvíce nás zajímá ten tzv rekord. Ikona fotoaparátu pořídí snímek obrazovky. Poté jej můžete publikovat na Twitteru, přenést do schránky nebo otevřít po cestě C:UsersUsernameVideosCaptures.

Herní panel Xbox

Xbox Game Bar pořizuje snímky obrazovky a nahrává video

Kde najít snímky obrazovky z The Sims po uložení

Nainstalovali jste PhotoSCREEN, ale zdá se vám, že se snímky obrazovky neukládají? Řekneme vám, kde pořízené záběry najdete. Program vždy přenese obrázek do schránky: lze jej zkopírovat do grafického editoru nebo do dialogu v messengeru. Můžete také nastavit publikování obrázku na serveru: v tomto případě nebude do schránky odeslán samotný snímek, ale odkaz na něj. Karta s obrázkem se okamžitě otevře v prohlížeči, pokud je v nastavení aktivována příslušná funkce.

jak pořídit snímek obrazovky v sims

PhotoSCREEN umožňuje vybrat nejen cestu uložení, ale také formát obrázku

Adresář, kam program uloží snímek obrazovky do vašeho počítače, lze změnit. Chcete-li to provést, otevřete rozhraní nastavení ze zásobníku nebo zástupce na ploše a přejděte na kartu Uložit možnosti. Zaškrtněte políčko vedle Také uložit do počítačea kliknutím Zvolte, přiřadit novou cestu pro snímky obrazovky.

Shrnutí

Mluvili jsme o 4 způsobech, jak pořídit snímek obrazovky v Sims 4 pomocí univerzální aplikace a vestavěné funkce. Každá metoda funguje, takže si můžete vybrat řešení podle svého vkusu. Software PhotoSCREEN si zaslouží zvláštní pozornost, protože vám umožní pořídit fotografii v jakékoli části hry: například v konstrukčním režimu nebo v nabídce nastavení, pokud taková potřeba nastane. PhotoSCREEN je software třetí strany, takže není v rozporu s odstíny a dalšími úpravami pro The Sims. Software je kompatibilní se všemi hrami: toto je nejlepší způsob, jak například zachytit obrazovku v Genshin. Pokud si chcete program vyzkoušet, můžete si jej stáhnout z našich stránek zcela zdarma.

Zajímavé:  Jak najít vědce v Sims 4.

Uložte si tento článek, abyste jej neztratili:

Jak pořídit snímek obrazovky v Sims 4

Jak pořídit snímek obrazovky v Sims 4

Vývojáři The Sims přidali do čtvrtého dílu spoustu novinek. Zároveň se zvýšila celková úroveň realističnosti, zlepšila se hratelnost a zlepšila se kvalita grafiky. Série ale láká uživatele nejen tímto. Každou vteřinu nastanou v The Sims různé situace, které vyžadují pozornost a kontrolu. Často chcete zachytit nějaké elegantní okamžiky (svatba Simíků, narozeniny, koupě domu, setkání s kolegy nebo novými sousedy a mnoho dalšího). V takových chvílích přijdou na pomoc snímky obrazovky. Vytvářejí obraz znatelně lepší kvality než běžný snímek obrazovky monitoru pomocí telefonu. V našem průvodci najdete odpovědi na všechny otázky týkající se snímků obrazovky v The Sims 4.

Nejjednodušší způsob

Fanoušci antologie z The Sims 2 si pamatují úžasné tlačítko „C“. V novějších verzích byla zachována tradice používání tohoto „kouzelného“ klíče. Používá se k pořizování snímků obrazovky pomocí nástrojů Sims ve hře. Takové fotografie končí ve složce „Screenshots“, která se nachází podél cesty Documents/Electronic Arts/The Sims 4. Výhodou této metody je, že pro uložení snímků obrazovky nebudete muset opouštět hru – vše je rychlé a bezpečné . Vývojáři jsou samozřejmě skvělí, protože metoda opravdu funguje, ale jedinou nevýhodou je, že funkčnost tohoto řešení je extrémně omezená, takže „super fotky“ nebudou fungovat.

Kouzlo Print Screen

Někteří uživatelé také aktivně používají tlačítko „Print Screen“ na klávesnici. Umístí snímek obrazovky do schránky. Chcete-li uložit obrázek, musíte otevřít libovolný grafický editor a vložit jej pomocí nabídky nebo klávesové zkratky „Ctrl + V“. Tímto způsobem můžete upravit snímek obrazovky a uložit jej v požadovaném formátu, což je nepochybná výhoda výše popsané metody. Zde je však spousta nevýhod: ne všechny klávesnice mají možnost používat takový klíč a schránka není nekonečná, takže nemůžete uložit několik snímků obrazovky najednou.

Zajímavé:  Jak dát štěně do The Sims 4.

Zvláštní programy

Výborný natáčecí program je Fraps. Dokáže automaticky ukládat obrázky a videa do složky předem vybrané uživatelem a také zobrazovat počítadlo snímků za sekundu (FPS). Rozhraní programu je jednoduché a na pár kliknutí ho zvládne opravdu každý. Fraps se skládá ze čtyř záložek: Obecné, FPS, Filmy, Snímky obrazovky. Jsou nezbytné pro doladění utility, ale běžný uživatel se v těchto džunglích nemusí nořit. Po nastavení klávesových zkratek a složky pro ukládání obrázků se můžete bezpečně pustit do hry a fotit vše, co potřebujete, kolikrát chcete.

Kde najdu hotové snímky obrazovky?

Mezi způsobem pořizování screenshotů a jeho umístěním existuje určitý vztah. Programy například obvykle ukládají všechny soubory (i dočasné) do svého kořenového adresáře. Poté budete muset kliknout pravým tlačítkem myši na ikonu programu, vybrat „Vlastnosti“ a přejít do adresáře. Zde hledáme složku s názvem „Uložit“ nebo podobnou. Jdeme tam a najdeme požadované prvky. Mimochodem, výhodou takových programů je výsledná kvalita obrázků — jsou opravdu dobré. Pomocí „hrubé“ metody, tedy klávesy „C“, budete muset přejít do adresáře „Documents/Electronic Arts“. Uvnitř čeká složka s verzí Sims, kam jdeme. Najdeme poslední cíl — složku „Screenshots“. Prvky lze nyní volně exportovat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»