News

Jak koupit noční klub v The Sims 4

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Noční klub

Nesmí být zaměňována s

Noční klub (pův. Bar) je typ veřejného lotu prezentovaného ve hře The Sims 4. Noční kluby, jak název napovídá, jsou aktivnější v noci. Od barů a koktejlových barů se liší tím, že postavy více tančí, než pijí nebo mluví.

Pokud je adresář nainstalován «Bowling Night», pak můžete nainstalovat bowlingovou dráhu v nočním klubu.

Aby byl areál typu „Noční klub“, musí být vybaven: barem, 3 stoly, 6 židlemi, toaletou, umyvadlem, stereo systémem, odpadkovým košem a 3 barovými stoličkami.

MOD SIMS 4 | NOČNÍ KLUB od WickedWhims | Recenze modu WickedWims

Ikona kanálu Creative Genius

Recenze modu WickedWhims, respektive funkcí modu nočního klubu. Miluju mody pro sims 4 a mody pro dospělé mě neděsí a často takové mody instaluji do sims. Tento mod se také často nazývá woohoo mod v The Sims, dobový mod v The Sims 4 atd. Myslím, že toto je mod pro realismus v The Sims. Užijte si sledování! ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ ⋆⋆⋆ ⋆⋆⋆⋆ ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ ✩ Skupina kanálů na VK.com/redskych — https://v.com/redskych

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Zajímavé:  Jak přestěhovat svou ženu do domu Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»