News

Jak jít na představení v dramatickém klubu Sims 4

Dramatický kroužek pro školáky v The Sims 4 Cesta ke slávě

Dramatický kroužek pro školáky v The Sims 4 Cesta ke slávě

Pokud vaše dítě neustále dělá scény, možná to není neřest, ale volání. V doplňku Path to Fame je kromě herecké kariéry pro dospělé Simíky také dramatický klub pro začínající umělce.

Dramatický kroužek je otevřen studentům mladších a starších středních škol. K tomu musí dítě na telefonu vybrat možnost „Zúčastnit se mimoškolních aktivit“ a teenager musí vybrat „Najít práci“. V obou případech bude mezi návrhy i Činoherní klub. Výuka probíhá v králikárně každý všední den od 15:30 do 17:30.

zápis do dramatického kroužku pro děti v The Sims 4 Cesta ke slávězápis do dramatického kroužku pro děti v The Sims 4 Cesta ke slávě zápis do dramatického klubu pro teenagery v The Sims 4 Cesta ke slávězápis do dramatického klubu pro teenagery v The Sims 4 Cesta ke slávě

Činoherní klub je kariéra, kde k postupu potřebujete pravidelně navštěvovat kurzy ve studiu, zlepšovat kreativitu, šarm nebo herecké dovednosti doma a plnit každodenní úkoly. Během hodin narazíte na karty náhod, které ovlivňují produktivitu Simíků nebo jejich slávu.

Je důležité poznamenat, že postup na úroveň 4 je k dispozici pouze studentům středních škol, takže i ty nejtalentovanější děti budou muset nejprve dospět, aby se staly juniorským umělcem.

Naučte se text nové role v The Sims 4 Path to Glory

Naučte se text nové role v The Sims 4 Path to Glory

Po zlepšení vašich hereckých dovedností v mládí si váš budoucí skvělý divadelní a filmový umělec bude moci vybrat hereckou kariéru s větší jistotou, aby dosáhl hvězdných výšin. Za úspěšné dokončení studia ve školním divadle získá váš Simík nezapomenutelnou cenu.

Zajímavé:  Jak zvednout předmět z podlahy v Sims 4.

Pamětní cena za absolvování dramatické školy v The Sims 4 Cesta ke slávě

Pamětní cena za absolvování dramatické školy v The Sims 4 Cesta ke slávě

  • Dospívající mohou komunikovat s jevištními značkami, ale děti nikoli
  • Teenager může plně upgradovat svou kariéru v dramatickém klubu za 1 pracovní týden
  • Účast v dramatickém klubu sama o sobě neposkytuje žádná privilegia v kariéře herce kromě již zlepšených dovedností

zkouška na roli v The Sims 4 Path to Glory

zkouška na roli v The Sims 4 Path to Glory

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Dramatický kroužek

Dramatický kroužek — kariéra pro děti a teenagery, dostupná v «The Sims 4: Cesta ke slávě». Týká se mimoškolních aktivit. Postavy, které si ve třídě vedou dobře, mohou získat cenu dramatického klubu.

Kariérní žebřík [ ]

Přihlaste se do dramatického kroužku! Členstvím v dramatickém klubu budete účinkovat v místních produkcích a budete mít možnost zdokonalit své herecké umění. Pláč na požádání přijde vhod jak při představeních, tak v trapných životních situacích. Překvapte své spolužáky a rodiče svou schopností hrát jakoukoli roli! Jen se snažte na pódiu neudělat ostudu, jinak vás tato vzpomínka bude pronásledovat do konce života.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»