News

Jak se dostat do světa kouzel Sims 4

Stáhnout Jak se stát čarodějem ve hře Sims 4 „World of Magic“: kódy a poctivé metody

Jak se stát čarodějem v Sims 4 The World of Magic začal hráče zajímat s vydáním nové herní sady. Na rozdíl od většiny ostatních typů nadpřirozených tvorů v sérii The Sims je stát se čarodějem jen začátek vaší magické cesty, nikoli konečný cíl.

Díky tomu jsou kroky, které musíte udělat, abyste mohli začít prozkoumávat všechny funkce nové herní sady, poměrně jednoduché a nezaberou mnoho času.

Jak se stát čarodějem ve hře Sims 4 World of Magic: čestný způsob

Začněme poctivým způsobem, jak se stát čarodějem v The Sims 4 World of Magic. Mudrci jsou jediní, kdo může udělit magickou moc ostatním Simíkům. K tomu se budete muset zúčastnit rituálu známého jako Rite of Ascension. A můžete je najít v Království kouzel, kam se dostanete průchodem portálem v novém městě Glimmerbrook.

Zajímavé:  Jak uložit spiknutí do jednoho souboru v The Sims 4.

Jak se dostat do Království kouzel?

Říše kouzel se skládá ze čtyř rozpadajících se ostrovů, zdánlivě volně plujících v prázdnotě vesmíru. Můžete mezi nimi cestovat pomocí portálů, jako je ten, který vás sem přivedl z Glimmerbrooku.

Naštěstí, pokud je to vaše první cesta sem a právě hledáte způsob, jak se stát čarodějem v The Sims 4 World of Magic, pak už jste na správném ostrově. Portál z Glimmerbrooku vás zavede na nádvoří před impozantním sídlem, kde sídlí mudrci.

Zamiřte dovnitř a najdete tři zkušené čaroděje: El Faba (mistr Zlomyslné magie), Simeon Sylvester (mistr praktické magie) a Morgyn Amber (mistr Nezkrotné magie). Aby byli tito mudrci snadněji rozpoznatelní, každý z nich měl nad hlavou pestrobarevnou runu, která odpovídala škole magie, kterou představovali.

Jak přesvědčit mudrce, aby z vás udělali čaroděje?

Chcete-li přesvědčit mudrce, aby z vás v The Sims 4 udělali čaroděje, představte se kterémukoli z nich. Jakmile se s nimi setkáte, můžete na ně kliknout a vybrat přátelskou akci „Zeptejte se, jak používat magii“. Po krátkém rozhovoru začne malý quest.

Přijetím úkolu se spustí (velmi jemný) časovač. Než začnete, stojí za to se ujistit, že potřeby vašeho Simíka (zejména ráznost) jsou splněny.

Sphere Hunt

Vaším úkolem je nasbírat sedm magických koulí a vrátit je mudrcům. K tomu vám bude dána schopnost je vidět a přijímat. Tato schopnost je aktivní pouze po dobu osmi hodin ve hře. Ale nebojte se: najít koule není těžké. Jsou rozptýleni po celém magickém světě.

Vypadají jako purpurově modré koule s vířícím růžovým jádrem. Najdete je téměř na každém ostrově a je docela těžké je minout. Kliknutím na jeden z nich si ho můžete vyzvednout. Nasbírané míčky budou přidány do inventáře vašeho Simíka. A jakmile nasbíráte všech sedm, bude čas vrátit se k Mudrcům.

Zajímavé:  Jak přidat Simíka do The Sims 4, pokud není žádné speciální tlačítko.

Dokončete Rite of Ascension, abyste se stali čarodějem v The Sims 4

Dejte nasbírané magické koule kterémukoli z mudrců, aby dokončili úkol a automaticky dokončili Rite of Ascension.

Nemusíte přenášet nasbírané koule na mudrce, který pro vás začal pátrání. Každý mudrc je přijme, pokud jste se mu již představili. Také stojí za to vědět, že vaše magická škola není určena specializací Mudrce, s nímž komunikujete v rámci questu. Místo toho si můžete vybrat cíl později.

S jedním jednoduchým kouzelným kouzlem se váš Simík stane plnohodnotným čarodějovým učedníkem s vlastní knihou kouzel a stromem dovedností. Můžete je vidět na kartě „Potřeby“ na panelu „Symologie“.

Panel potřeb vašeho Zaklínače vypadá velmi odlišně od běžného Simíka a obsahuje nové funkce jedinečné pro Zaklínače: měřič nabití, měřič hodnosti, sledovač talentových bodů a panel výhod (který poskytuje přístup do knihy kouzel).

Do inventáře také dostanete Glimmerstone, který vám umožní rychle cestovat do Říše kouzel odkudkoli ve hře.

Můžete se začít učit kouzla a recepty na lektvary vyhledáním rady od mudrců nebo čtením knih, které jsou v knihovnách. Navštivte Caster’s Alley a kupte si ingredience na lektvar, koště, známého a hůlku.

Jak se stát čarodějem v Sims 4: cheaty

Jednodušší způsob, jak se stát čarodějem v Sims 4, je používat cheatové kódy. Samy o sobě jsou jakýmsi kouzlem. Proto můžete použít cheat kód, abyste ze svého Simíka okamžitě udělali kouzelníka. Nebojte se: použití tohoto cheatu vám dá skrytou vlastnost Sorcerer a vše ve hře bude fungovat stejně.

Jak se stát čarodějem v Sims 4 pomocí cheatů:

  1. Otevřete cheat konzolu stisknutím kláves Ctrl + Shift + C. Konzola se objeví v levém horním rohu obrazovky;
  2. Zadejte kód vývojáře testy jsou pravdivépovolit ladění cheatů;
  3. Přepněte se na postavu, ze které chcete udělat čaroděje, a zadejte následující cheat: Traits.Equip_Trait Trait_Occult_WitchOccult.
Zajímavé:  Jak se dostat na internet v The Sims 4.

Pokud cheat zadáte správně, všimnete si, že se kolem olovnice postavy objeví stříbrný pruh, který naznačuje, že aktivní Sim je nadpřirozená bytost. Nyní jste přesně stejný kouzelník jako ti, kteří zcela dokončili úkol mudrců.

Jako vždy si pamatujte, že ladicí cheaty nemají vždy dobrý vliv na hru. Existuje riziko, že jejich použití způsobí pád simulace, proto si vždy hru nejprve uložte.

Jak udělat čaroděje v editoru tvorby postav?

Pokud chcete rychle začít jako čaroděj, existují dva způsoby, jak přeskočit Rite of Ascension a získat magické schopnosti, aniž byste museli čekat. Jako většinu typů kouzelných tvorů v The Sims 4 lze v Create a Sim vytvořit čaroděje.

Chcete-li začít vytvářet průvodce, klikněte na „Přidat postavu“ v levém dolním rohu obrazovky a z rozbalovací nabídky vyberte „Přidat okultní Simíka“.

Z prvního vyskočí druhé vyskakovací menu, které vám ukáže celou řadu nadpřirozených tvorů, které nainstalované doplňky nabízejí. Klikněte na «Přidat čaroděje». Do vaší rodiny přibude nová postava s magickými schopnostmi.

Na rozdíl od většiny ostatních tvorů v The Sims 4 nemají kouzelníci „temnou podobu“, aby skryli svou pravou povahu před neosvícenýma lidskýma očima. To znamená, že stačí upravit pouze jeden vzhled.

Pán kouzel může vypadat jako normální lidský Simík, pokud je to to, co chcete. Jeho vzhledu ale můžete přidat i trochu plíživosti, a to díky široké škále nových nadpřirozených barev očí.

Bohužel není možné proměnit stávajícího Simíka v čaroděje při vytváření editoru postav. Pokud tedy chcete importovat postavu ze své knihovny nebo galerie a udělat z ní kouzelníka, máte dvě možnosti. Udělejte to ve hře pomocí metody hledání s koulemi popsanými výše nebo použijte cheaty pro okamžitý efekt.

Zajímavé:  Jak získat dalšího psa v The Sims 4.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Magický svět

Magický svět

Kouzelná říše

Hra

The Sims 4: Svět kouzel

Magický svět (pův. Kouzelná říše) — tajná oblast obsažená v herní sadě «Svět kouzel» ke hře The Sims 4. Lze se k němu dostat průchodem portálem v Glimmerbrooku nebo pomocí kamene světla, který mohou aktivovat pouze čarodějové. Oblast tvoří částečně zničené město ležící na plovoucích ostrovech v temné propasti, s jedinečným denním a nočním cyklem. Pokud existuje doplněk «roční období» Na světě bude vždy trochu zatažené počasí.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»