News

Jak zvednout předmět z podlahy ve hře Sims 4

Ve hře The Sims 4 je stejně jako v předchozích dílech série hodně spojeno se stavbou. Hráči tráví mnoho hodin zdobením domova svého Simíka. Jako u každé hry, Projekt The Sims 4 má svá omezení. Například předměty ve hře mají své vlastní zóny umístění a nelze je pokládat na sebe, s výjimkou speciálních předmětů.

Jak vyzvednout předmět v The Sims 4

Používání cheatů

Pro aktivaci všech funkcí editoru musíme použít speciální cheat kódy. Je jich poměrně dost a každý z nich může povolit nebo zakázat určité funkce. Nejprve musíme otevřít konzoli (zde by se měly zadávat cheaty). Chcete-li to provést, musíte současně podržet tři klávesy na klávesnici — Ctrl+Shift+C a poté se otevře řádek kódu.

DŮLEŽITÉ! Po otevření řádku kódu zadáme bb.moveobjects a opětovným stisknutím Ctrl+Shift+C jej zavřeme. Nyní lze všechny položky vzájemně kombinovat, ale jak přesunout položku nahoru nebo dolů? Tato funkce byla dostupná po vydání dalšího patche pro hru v prosincové aktualizaci.

Cenný kód „MoveObjects on“ je velmi podobný podobným cheatům z předchozích dílů, ale v nejnovější verzi byl výrazně přepracován. Díky MoveObjects můžete přesouvat objekty vodorovně i svisle (dříve to nebylo možné). Aby bylo možné takto manipulovat s objekty, bylo nutné nainstalovat samotný kód MoveObjects přímo do hry.

Jak vyzvednout předmět v The Sims 4

Vlastnosti interakce s objekty

Nyní již není potřeba instalovat mody třetích stran. Důležité funkce používání kódu MoveObjects:

  • K otočení kamery lze použít „9“ a „0“ a také Ctrl+9 a Ctrl+0.
  • Aby měl hráč úplnou volnost pohybu při pohybu objektu, je nutné v nastavení zakázat přichycení k buňkám budovy a také použít klávesu „ALT“.
Zajímavé:  Jak přidat další oblečení do The Sims 4.

Úplně stejným principem můžete předměty zvedat výše a vrstvit je na sebe. To vám umožní vytvářet víceúrovňové fontány, hory ležících knih nebo umisťovat předměty na stoly a jiné rovné povrchy a vytvářet tak iluzi skutečného života.

Pro stabilní provoz The Sims 4 je lepší používat MoveObjects výhradně pro dekorativní předměty v interiéru, nikoli pro funkční předměty na webu. Pokud toto pravidlo ignorujete, pak poté, co umístíte interaktivní objekt, nezapomeňte zkontrolovat provoz kolem něj, aby k němu váš Simík mohl jít.

Ovlivňuje cheat MoveObjects místnosti a domy v galerii? Samozřejmě, že ano. Pokud se hráč rozhodne nainstalovat dům z galerie pomocí režimu City Management, pak při použití MoveObjects všechny objekty zmizí. Chcete-li běžně používat cheaty (v našem případě zvedání a spouštění předmětů), musíte domy umístit pouze z režimu nákupu nebo výstavby.

Jak vyzvednout předmět v The Sims 4

Existuje další způsob, jak použít všechny položky pomocí kódu MoveObjects. Chcete-li to provést, musíte cheat ve své hře předem povolit. To znamená, že aktivujeme cheat a teprve poté nainstalujeme dům z galerie.

Pokud vložíte svůj dům do galerie s interiérem, který byl vytvořen pomocí cheatu MoveObjects, měli byste to uvést v popisu. Pro mnoho lidí to bude důležité, protože budou moci tento kód použít i v případě, že si stáhnou váš dům z Galerie.

Celkový

Nyní víte, jak zvedat a spouštět předměty v The Sims 4, díky čemuž budou pokoje a byty ještě reálnější. Na stole a poličkách nyní může být opravdu hodně předmětů, které dodají realističnosti dění. Chytrým vrstvením objektů na sebe můžete získat úplně jiné objekty, které hráč zpočátku nemá k dispozici.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»