News

Jak hrát za psa v The Sims 4

Nemůžete ovládat domácí mazlíčky v The Sims 4? Nebo je to možné? Hrát jako domácí mazlíček? A?

Koupím s Taťánou Molkovou
Bylo by skvělé za ně hrát
snad to tak bude i v budoucnu
Ale zatím je to nemožné
Ale díky Sims 4 alespoň za přidání mazlíčků
Jen si pamatuji, když to nebylo doma, jako teď, třeba do práce, teď je túra, a já si stahuji addony, váží 16 giga

Můžete hrát za zvířata, ale musíte to nakódovat, to se mi osvědčilo.

Donia EmiraStudent (136) před 5 lety

Správa psů a koček

Ahoj fanoušci her! Jsme nadšeni, že konečně oznamujeme vydání rozšiřujícího balíčku The Sims 4 Cats & Dogs. Je to neuvěřitelná úleva, že o tom konečně můžu mluvit. Jedna z prvních otázek položených komunitními hráči byla: «Mohu ovládat psy a kočky?»

Správa psů a koček

To je dobrá otázka, protože i my jsme si tuto otázku kladli dávno předtím, než jsme na hře začali pracovat. Toto je jeden z nejdůležitějších aspektů rozšíření z pohledu designu, takže bychom se rádi ponořili trochu hlouběji do diskuse na toto téma. Hned na začátku se náš tým rozdělil na dva tábory a již byl připraven na kreativní bitvu. Moji kolegové (včetně mě!) měli (a stále mají) na tuto problematiku velmi vyhraněné názory. Věděli jsme, že je to neuvěřitelně důležité. V The Sims 2 jste nemohli ovládat domácí mazlíčky. V The Sims 3 — můžete. Hráli jsme staré hry, četli fóra a prováděli průzkumy na toto téma, abychom problém přiblížili ze všech úhlů.

Zajímavé:  Jak vložit více než 10 figurín do The Sims 4.

Hodně jsme přemýšleli a nakonec náš kreativní ředitel řekl velmi důležitou věc. Otázkou není, zda chovat domácí mazlíčky nebo ne. Otázkou je, co uděláme s kteroukoli z těchto možností a proč by jedna z možností měla být lepší? Co tím získáme? co ztratíme?

Než budeme pokračovat, vraťme se a prozkoumáme další aspekty. Mám psa a měl jsem psy téměř celý svůj dospělý život. O víkendech trávím většinu času soustředěním se na mého corgiho, broskev. Bereme ji s manželkou na pláž, jdeme spolu nakupovat a čteme si na dvorku, aby mohla ležet na sluníčku. Velmi nám na ní záleží.

Správa psů a koček

Nejsem jediný v týmu, kdo je blázen do svých koček a psů. Při diskuzi o přírůstku jsme se snažili pochopit samotnou podstatu našich mazlíčků a zjistit, proč je tak milujeme. Proč se nám smějí? Proč nás zlobí? Proč je neustále fotíme? Zjistili jsme, že nás velmi přitahuje to, čím jsou naši mazlíčci zvláštní. Jak spí na zádech. Jak pořád štěkají na stejné lidi. Jak poslouchají zvuk s vědomím, že je čas jít na procházku.

Věděli jsme, že naše kočky a psi v rozšiřujícím balíčku The Sims 4 Cats & Dogs musí být ke svým Simíkům zodpovědní, všímaví a zapálení. Jejich majitelé. Jeho přátelé. Věděli jsme, že chceme, aby mazlíčci překvapili, dělali nečekané věci a byli skutečně naživu. Vedla nás myšlenka, že kočky a psi budou pro vaše simíky jakýmisi simíky.

Vraťme se k managementu. Je třeba zvážit spoustu faktorů, technických, designových, ale zkrátka: pokud chtějí hráči ovládat každý aspekt života svých koček a psů, pak pro nás bude těžké zavést prvek překvapení. Když jsme zvážili naše možnosti, uvědomili jsme si, že hra by byla zábavnější, kdybychom hráčům nedovolili vybrat si kočky a psy, ale místo toho přidali další způsoby interakce s nimi. Když jsme učinili toto rozhodnutí, dostali jsme více možností pro kočky a psy, než máme pro Simíky!

Zajímavé:  Jak povolit doplněk v Sims 4 na pirátské verzi.

To neznamená, že budou divoké a neovladatelné. Vůbec ne. Uvedu několik příkladů, ale nejprve mi dovolte položit několik otázek: Jak zvládáte psy a kočky v reálném životě? Jak je přimějete, aby za vámi přišli, když je chcete pohladit nebo posadit, když se chovají špatně?“ Odpověď na špičce jazyka lze použít i ve hře. Když vaši mazlíčci uspokojí potřeby, chovají se určitým způsobem, aby se pokusili dát vašim Simíkům vědět, co potřebují, a ano, uživatelské rozhraní vám také napoví. Můžete se dokonce zeptat, co potřebují!

Když se chovají špatně, můžete je vycvičit a naučit je, aby to nedělali. Když chcete, aby byl váš mazlíček poblíž, můžete mu zavolat. Jak už to ale u všech správných psů a koček bývá, s největší pravděpodobností už budou chodit vedle vás nebo chrápat na pohovce vedle vás. Pokud chcete mít potomka, můžete to dát svému psovi vědět. Pokud chcete, aby vaše kočka spala v určité posteli, můžete jí to říct.

Stručně řečeno, budete mít dostatek kontroly. Tvrdě jsme pracovali na vytvoření, implementaci a testování řady řešení a obsahu, abychom měli jistotu, že máte kontrolu, kterou potřebujete. Navíc jsme přidali jedinečné chování a vlastnosti pro kočky a psy, které budou součástí vašich příběhů po mnoho let.

Myslíme si, že The Sims 4 Cats & Dogs je dosud nejlepším rozšiřujícím balíčkem, a to kvůli svobodě, kterou jsme získali tím, že jsme se rozhodli nedávat plnou kontrolu nad domácími mazlíčky. Někteří z vás s tímto rozhodnutím možná nebudou souhlasit, ale nebojte se, The Sims 4 Cats & Dogs bude brzy k dispozici a v nadcházejících měsících budeme mít o čem diskutovat. Brzy budete souhlasit, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí, jaké jsme kdy udělali!

Zajímavé:  Jak porodit dvojčata v běžných Sims 4.

Sdílet s přáteli:

  • Nainstalujte soubory v Sims 4
  • Jak nainstalovat doplňky sims3pack
  • Jak nainstalovat doplňky balíčku

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»