News

Jak porodit dvojčata v běžných Sims 4

Porod dvojčat v The Sims 4 bude pravděpodobněji zajištěn, pokud Simka rodí doma a ne v nemocnici. Je větší šance mít doma dvojčata.

Protože děti se rodí vedle postele, a pokud je v domě několik postelí, nikdy nevíte, na co vývojáři přišli. Možná je trik v postelích. Aby nábytek nebyl prázdný, Simka porodí. Jiné možnosti nejsou.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
irishenka [41.4K]
Před 9 lety

The Sims 4 vyšel teprve nedávno a na internetu je stále velmi málo informací o tajemstvích hry. Vím však, že v The Sims 4 se dvojčata rodí velmi často, můžete si koupit odměnu za „plodnost“, pak se zvýší šance na narození dvojčat (nebo možná trojčat).

přidat do oblíbených odkaz děkuji
Irishenka [41.4K]

Podle některých údajů je známo, že sledování dětského kanálu déle než 2 hodiny zvyšuje porodnost dvojčat. — před 9 lety

komentovat
Peres vetik [921K]
Před 9 lety

The Sims 4 si každým dnem získává na popularitě a tato hra má mnoho fanoušků a fanoušků, kteří jsou z ní nadšení.

Zdá se mi, že narození dvojčat v této hře je zcela nepředvídatelné a nebude možné jej vypočítat, ale pravděpodobnost se zvýší, pokud se porod uskuteční v osobním domě, nikoli ve zdravotnickém zařízení, a pak šance na dvojčata se zvýší.

Děti se často rodí poblíž postýlky a s největší pravděpodobností, pokud je postýlek několik, čekáte dvojčata.

Všechno bude samozřejmě nepředvídatelné, ale vždy musíte doufat v nejlepší výsledek událostí a vaší dachy.

Zajímavé:  Jak obnovit složku mods v Sims 4.

A i když není dostatek informací o tom, jak porodit dvojčata, ti, kteří jsou touto hrou zaneprázdněni.

Jak porodit dvojčata v běžných Sims 4

Článek je celý věnován tomu, jak zvýšit plodnost Simíků a mít hodně dětí (dvojčata, trojčata, čtyřčata, pětičata, ozubená kola). Právě v The Sims 4 můžete ovládat počet Simíků, kteří se narodí do vaší rodiny. Možnost mít jedno, dvě nebo dokonce tři děti je cool.

Díky funkcím hry mohou hráči ovládat vše se stane jejich simíkům : práce, osobní život, přátelství, nepřátelství. Na přání můžete dokonce ovlivnit smrt Simíka nebo nehodu.

Jak mít hodně dětí v Sims 4

Když pár plánuje dítě v Sims, dívka, stejně jako ve skutečném životě, podstoupí test, aby zjistila, zda se nestal „zázrak“. Hra zpravidla zajišťuje narození pouze jednoho dítěte, ale existují výjimky.

Pokud chcete ovlivnit narození několika dětí, měli byste se uchýlit k některým trikům. Nejjistějším způsobem je použití speciálních kódů. Pokud jste zvyklí dělat vše poctivě, pak i pro vás existují mechaniky, jak dosáhnout požadovaného výsledku. Níže si povíme o několika z nich.

Kódy pro těhotenství s více dětmi

Chcete-li zaručit jednoznačné narození dvojčat nebo dokonce trojčat, použijte cheat kódy. Tento proces je samozřejmě postupný, ale se správným algoritmem může Simík porodit 7 dětí najednou. Ale ve skutečnosti nebudete mít více než 6 dětí, protože to není ve hře zajištěno — ukázalo se, že rodina by se měla skládat z 8 lidí.

Před použitím cheatu uložte, abyste mohli vše vrátit později.

  1. Abyste mohli zadat kód, musíte nejprve zjistit identifikační číslo Simíka a to je pro každou postavu jiné. Otevřete konzolu a zadejte následující příkaz sims.get_sim_id_by_name . Tam, kde je napsáno „jméno“, zadejte jméno Simíka.
  2. Jakmile provedete tyto úskoky, Simovo číslo je vaše. Doporučujeme zaznamenat na papír nebo do poznámek. Pro aktivaci cheatů zadejte testingcheats true.
  3. Pak hned těhotenství.vynutit_počet_potomků – tento kód je pro počet sim. Zadejte číslo postavy a počet dětí, které chcete mít.
Zajímavé:  Kde je panel editoru klubu v The Sims 4.

Například: chcete získat čtyři děti a Simův autentizátor je 123456789, pak by příkaz měl vypadat takto — těhotenství.force_offspring_count (123456789) (4). Maximálně sedm miminek.

Hra to koncipovala tak, že cheat lze zrušit při odjezdu do porodnice. K tomu byl vytvořen další kód: sims.add_buff buff_pregnancy_inlabor . To způsobí, že Sim půjde na nucené práce.

Odměny a věci, které vám pomohou získat spoustu dětí

Pokud jste stále naprosto upřímní nebo chcete zažít celou chuť hry, pak je tu pro vás několik dalších funkcí. Chcete-li zvýšit svou plodnost, potřebujete odměnu. To zase nevyžaduje instalaci DLC. Můžete si ho koupit za body štěstí svého Simíka. Hromadí se, jak se vám líbí vaše postava.

  • Pokud máte herní balíček Spa Day, doporučujeme vám poslat svého Simíka do lázní, abyste zvýšili plodnost. V tomto případě nebudete muset utrácet body štěstí.
  • Pokud máte doplněk City Life, jste šťastným majitelem několika dalších funkcí pro zvýšení plodnosti.
  • Aplikujte vlastnost ley line na oblast, která se bude přímo podílet na početí a pravděpodobnost, že budete mít dvojčata nebo trojčata, se výrazně zvýší. Experimentujte s touto příležitostí a úspěch vás nevyhnutelně předběhne.
  • Pravděpodobnost, že budete mít trojčata, můžete zvýšit sledováním kreslených filmů nebo pořadů pro děti v rádiu.

Okamžitě vám řekneme, že žádná z výše popsaných metod nezaručuje, že porodíte více než jedno dítě, ale stojí za to vyzkoušet. Několikanásobně zvýšíte pravděpodobnost porodu, což také není špatné.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»