News

Jak chovat psy v The Sims 4

Ve hře The Sims 4: Cats & Dogs můžete chovat své mazlíčky, abyste měli kolem svých simíků velkou a šťastnou rodinu zvířat. Nebo, víte, pro trochu extra zisk. Bez ohledu na vaše uvažování to bude chvíli trvat, než vyprodukujete vrh domácích mazlíčků. Zde je návod!

V první řadě se budete muset se svým mazlíčkem přátelit. Rozvíjejte s nimi své přátelství, dokud nebudete oba na úrovni „Přítel“. Hlaďte je, mluvte s nimi, obejměte je, dělejte, co chcete, abyste se tam dostali. Jakmile tam budete, odemkne se vám možnost Přátelské řeči „Povzbudit k páření s. “ Toto je to, co chcete vybrat, abyste je povzbudili k páření s konkrétním zvířetem. Toto zvíře bude muset být opačného pohlaví než váš mazlíček a musí být aktuálně na pozemku.

Jakmile budete mít na výběr, co chcete, je čas je přimět k chovu! Vyberte je a váš malý chlupatý kamarád přiběhne ke konkrétnímu psovi nebo kočce. Přehraje se krásná animace a nyní budete muset počkat den, abyste zjistili, zda to fungovalo. Pokud ne, můžete je znovu povzbudit. Pokud ano, brzy budete mít v The Sims 4: Kočky a psi problém!

Twinfinite podporuje naše publikum. Když nakupujete prostřednictvím odkazů na našich stránkách, můžeme získat malou provizi pro partnery. Přečtěte si více

Zajímavé:  Jak porozumět lamím chřipce nebo zimnici Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»