News

Jak porozumět lamím chřipce nebo zimnici Sims 4

Přepracování herních nemocí / GTW Health Overhaul v4.4 (27.02.2024. XNUMX. XNUMX)

Mod „Recycling of Game Diseases“ od Adeepindigo recykluje pouze ty nemoci, které se objevily ve hře s doplňkem „Get to Work!“. Objevuje se zimnice, lamí chřipka, nafouklá hlava, jiskřící oči, větry a chichotání, pálení žaludku, svědění olovnice a trojité ohrožení. Nejsou přidány žádné další nemoci.

Všechny nemoci budou mít tři fáze vývoje a některé z nich mohou vést i ke smrti postavy! Ale není třeba se bát, mod také nabízí možnost zakoupit léky, jako jsou léky na snížení horečky, léky na nachlazení, léky proti nevolnosti a mast proti svědění. Pokud léky nepomáhají, vždy můžete navštívit lékaře. Chcete-li to provést, vyberte nabídku „SimHealth“ v části „Rodina“ vašeho telefonu a domluvte si schůzku.

Tento mod, stejně jako Healthcare Redux, má několik modulů, které lze nainstalovat pouze v případě, že nemáte nainstalovaný Healthcare Redux:

* MODULE_Allergies — modul, který přidává alergie a možnost proti nim očkovat;

* MODULE_Injury – modul, který přidává zranění a možnost je vyléčit odesláním postavy do centra sportovní traumatologie;

* MODULE_Pregnancy — modul, který rozšiřuje těhotenský systém a přidává možnost chodit na prenatální a prenatální vyšetření;

* OPTIONAL_DeathDisabled je modul, který můžete nainstalovat bez ohledu na to, zda máte Healthcare Redux. S tímto modulem vaše postavy nezemřou na nemoci ve hře.

Všechny moduly lze nalézt v příslušných archivech. Stačí rozbalit potřebné moduly a nainstalovat je spolu s hlavním modem.

Ohledně kompatibility s jinými mody:

* Healthcare Redux od Adeepindigo — mody jsou kompatibilní, ale jak již bylo řečeno, neinstalujte doplňky pro „Přepracování herních chorob“;

Zajímavé:  Jak si vzít první plátek na svatbě v The Sims 4.

* Soukromá praxe od SimRealist – mody jsou kompatibilní, ale „Přepracování herních chorob“ musí být umístěno ve složce Mods výše než „Soukromá praxe“;

* Less Sickness od Bienchen — mody nejsou kompatibilní;

* Cooler Sicknesses od Nies – mody jsou kompatibilní a na rozdíl od Reworking Game Sicknesses, Niesův mod funguje na NPC, ale tento mod je nyní součástí Private Practice.

Aby mod fungoval, potřebujete doplněk „Get to Work!“. Modul Alergie vyžaduje doplněk Seasons, Eco-Friendly Living nebo sadu Not a Speck of Dust.

Ruský překlad z Jane_Moriarty: Stáhnout (GD) (Origamika)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»