News

Kde se věci kupují v obchodech v The Sims 4?

V simulátoru života The Sims 4 inventář postava se nachází na herním panelu v pravém dolním rohu (ikona boxy). Toto místokde jsou uloženy sběratelské předměty předmětů, knihy, jídlo a další drobnosti. Spravujte své věci и zdrojeabyste svým Simíkům usnadnili život.

  1. Jak najít všechny prvky v Sims 4
  2. Proč můj Simík nemůže začít stavět raketu?
  3. Co dělat s popelem ve hře Sims 4
  4. Jak se stát herním streamerem v Sims 4
  5. Užitečné tipy a závěry

Zavazadlo Simíka lze otevřít kliknutím na ikonu krabice a výběrem požadovaného předmětu. V inventáři můžete vidět všechny nasbírané sběratelské předměty, suvenýry z cestování, knihy, jídlo, pití, léky, doplňky a další předměty, které může postava použít nebo prodat. Zde se také můžete seznámit s charakteristikami položek, jejich cenami a popisy. Inventář Simíka lze také použít k převodu předmětů na jiné Simíky, jejich umístění do domu nebo na pozemek nebo k jejich zabalení při stěhování. Inventář je užitečný pro sledování sběratelských předmětů a správu majetku vašeho Simíka.

podrobnosti

  • V inventáři Simíka můžete vidět všechny předměty, které s sebou postava může nosit.
  • Budou zde vystaveny sběratelské předměty, jako jsou fosílie nebo umělecká díla.
  • Inventář také obsahuje knihy, jídlo a další předměty, které může postava používat ve svém každodenním životě.

Proč v The Sims 4 hoří záchod?

Záchod se v The Sims 4 občas vznítí kvůli selhání instalace upgradu kompostovacího koše. Pokud máte hmyzí farmu, můžete hmyz krmit kompostem ze záchodu. Pokud to však neuděláte, nahromaděné teplo z kompostování může způsobit požár.

Zajímavé:  Jak přivolat smrt v The Sims 4.

Užitečné rady

Pokud máte problém s hořící toaletou, ujistěte se, že máte nainstalovaný správný upgrade kompostéru. Vaše hra tak bude pro vaše Simíky realističtější a bezpečnější.

Kam vložit doplňky v Sims 4

Chcete-li nainstalovat doplňky do The Sims 4, otevřete svou knihovnu a vyberte hru. Poté klikněte na Doplňky a zobrazte svůj stávající obsah. Pokud se dodatečný obsah, který jste si zakoupili, nenainstaloval automaticky, klikněte na ikonu Stáhnout.

Důležitá poznámka

Další obsah vám dává možnost rozšířit funkce hry a přidat nové prvky, postavy a příběhy. Vezměte prosím na vědomí, že instalace doplňků může vyžadovat další místo na vašem zařízení.

Kde je ladění v Sims 4?

Chcete-li povolit režim ladění v The Sims 4, otevřete výzvu konzoly pomocí kombinace kláves ctrl a zadejte boolProp testingCheatsEnabled true nebo testingCheats true. Chcete-li režim deaktivovat, jednoduše zadejte false místo true.

Závěry

Režim ladění vám dává větší kontrolu nad vaší hrou. Své Simíky můžete upravovat, měnit jejich vlastnosti a mnoho dalšího, díky čemuž je hra zábavnější a zajímavější.

Kde koupit vybavení v Sims 4

Chcete-li si zakoupit vybavení v The Sims 4, přejděte k počítači a vyberte Objednat – Cestovní vybavení – Koupit lezecké vybavení. Náklady na vybavení jsou nízké — pouze 450 Simoleonů. Po zakoupení bude vybavení přidáno do inventáře Simíka.

Nuance

Gear umožní vašim Simíkům dělat nové věci sport и činnosti, která jim zpestřuje každodenní život. Ujisti seže vaše postavy mají vždy potřebné vybavení pro všechna dobrodružství.

В závěr, řízení inventář a dodatky k The Sims 4, vy může hru výrazně obohatit proces a udělat to víc fascinující a rozmanité. Nezapomeňte sledovat pro aktualizace a instalace potřebného obsahabyste ze hry vytěžili maximum.

Zajímavé:  Jak obnovit byt v The Sims 4.

Kde je bazar v The Sims 4?

Ve městě zvaném „Copperdale“ je útulný obchod s názvem „New Tea Party“:

pití čaje

Zde můžete vytvořit trendy image pro propagaci a prodej:

Uvnitř obchodu

A samozřejmě se hezky bavte se sklenkou čaje dle vlastního výběru, který si můžete koupit u pokladny na přepážce:

čaj

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Sametové tlapky [430K]
více než před rokem

S příchodem doplňku High School se ve hře Sims 4 objevily nové lokace.

Všechny tyto novinky najdete ve městě zvaném Copperdale, toto městečko se nachází na malebném místě přímo na břehu nádherného jezera. Je zde mnoho krásných míst. Tento doplněk byl vytvořen pro zábavu teenagerů. Je zde škola, luxusní knihovna, sídlo ředitele a antikvariát.

V second handu se prodává oblečení a s pomocí majitele nakoupíte zajímavé věci, které rozzáří váš šatník. Mimochodem, majitelka je velmi přátelská žena, je vždy připravena pomoci při vytváření nového vzhledu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»