Dům

Jak adoptovat dítě z dětského domova v The Sims 4

V reálném životě je adopce dítěte obrovským krokem. Dosažení konečného cíle vyžaduje měsíce a někdy i roky papírování, kontrol a schůzek se správnými lidmi. V The Sims 4 však můžete adoptovat dítě na pár kliknutí.

Funkce procesu

Přestože je celý proces přijetí v The Sims 4 jednoduchý, je několik věcí, kterým byste měli věnovat pozornost:

  • Budete potřebovat 1000 Simoleonů. Pokud takové peníze nebudou, pak si malý zázrak z dětského domova neodnesete.
  • Nemůžete pochopit, s jakým potomkem skončíte. V této variantě si nemůžete vybrat dovednosti a schopnosti svého budoucího dítěte a počet kandidátů bude omezen na 12 možností. Při výběru dítěte tedy můžete doufat jen v náhodu.

Upozorňujeme, že seznam dětí je denně aktualizován a pokud nebude mít žádné z dětí zájem, můžete počkat do druhého dne.

Podrobné pokyny

Jakmile spustíte The Sims 4, musíte si nainstalovat počítač nebo notebook. Pokud neexistuje žádný typ tohoto zařízení, použijte telefon.

Abyste mohli adoptovat dítě v The Sims 4, musíte:

  1. Sedněte si k počítači/notebooku nebo nechte starší postavu vytáhnout mobil.
  2. Klikněte levým tlačítkem na „Najmout službu“ (pokud jde o telefon) nebo „Rodina“ (pokud jde o počítač). Jak adoptovat dítě ve hře Sims 4
  3. Před vámi se objeví několik karet. Vyberte „Adoptovat dítě“. Jak adoptovat dítě ve hře Sims 4
  4. Otevře se seznam dostupných dětí k adopci s různým pohlavím a věkem. Vyberte si ten, který se vám nejvíce líbil. Pamatuj si to Na jeden hovor můžete vzít do rodiny pouze jedno dítě.Jak adoptovat dítě ve hře Sims 4
  5. Než dítě dorazí do domu, můžete mu dát nové jméno nebo nechat staré jako připomínku jeho minulosti. Jak adoptovat dítě ve hře Sims 4
  6. Jakmile si vyberete kandidáta k adopci, chvíli počkejte. Jako mávnutím kouzelného proutku se ve vašem domě objeví nový malý Simík, jehož měřidlo vztahu je z jedné třetiny vyplněno rodiči. Jak adoptovat dítě ve hře Sims 4
Zajímavé:  Jak se naklonit nad domem v The Sims 4.

Vezměte prosím na vědomí, že po adopci bude dítě uvedeno jako váš syn/dcera, aniž by vzbudil sebemenší pochybnost o nepokrevní vazbě.

Závislá a závislá

Možná jste se již setkali s úkolem „přijmout jako závislou osobu“ nebo „přijmout jako závislou osobu“.

To jen znamená, že musíte vzít budoucí dítě z dětského domova.

Jak to udělat, jsme podrobně popsali výše.

Video průvodce adopcí Sims 4

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Přijetí

Přijetí, přijetí je událost ve hře, která umožňuje dětem (novorozencům, batolatům a dětem) stát se součástí rodiny. Adopce se od těhotenství a porodu liší tím, že nové děti nejsou geneticky spřízněné se svými adoptivními rodiči. Osvojené děti jsou však plnohodnotnými členy rodiny. Adopce je k dispozici v mnoha hrách v sérii The Sims, včetně her v hlavní sérii.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»