Přírůstky

Jak povolit doplněk v Sims 4

Pokud jste fanouškem hry The Sims 4 pak pravděpodobně jste přemýšleli více než jednou Ojak k tomu zakoupit doplňky игрыnebo jak je nainstalovat do existující hry. V tomto článku to řekneme OJak udělej toa O, Kde může najít a stáhněte si tyto doplňky.

  1. Základní informace o The Sims 4 a jeho doplňcích
  2. Jak nainstalovat doplňky v Sims 4 na pirátskou verzi
  3. Kde stáhnout doplňky pro Sims 4
  4. Jak aktualizovat Sims 4 bez smazání hry
  5. Jak nainstalovat doplňky pro Sims 4 — Univerzita
  6. Užitečné tipy, závěry a závěry

Základní informace o The Sims 4 a jeho doplňcích

Za prvé, stojí za zmínku, že The Sims 4 je k dispozici ke stažení jak na PC, tak na různé herní konzole. Základní verze hry, která byla dříve placená, je však nyní zdarma. Pokud ke hře potřebujete doplňky, budete si je muset zakoupit samostatně.

Jak nainstalovat doplňky v Sims 4 na pirátskou verzi

Pokud používáte pirátskou verzi hry a chcete si nainstalovat doplňky, pak je nejjednodušší počkat na repack s novým doplňkem, stáhnout si ho a hru přeinstalovat. Není třeba se obávat ztráty postupu ve hře – zálohujte složku Saves a po přeinstalaci ji vraťte do složky se soubory hry.

Kde stáhnout doplňky pro Sims 4

Abyste si mohli stáhnout doplňky pro The Sims 4, musíte přejít do složky „Dokumenty“, poté do Electronic Arts a poté do The Sims 4. Poté vyberte složku Mods (nebo přejděte do C:UsersUsernameDocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Mods) . Do této složky musíte umístit všechny stažené soubory s příponou .package a .ts4script.

Zajímavé:  Jak nainstalovat The Sims 4 se všemi doplňky.

Jak aktualizovat Sims 4 bez smazání hry

Pokud chcete aktualizovat svou hru Sims 4, aniž byste smazali její soubory, přihlaste se ke svému účtu a ze své knihovny vyberte panel The Sims. Pokud je k dispozici aktualizace, v levém dolním rohu panelu se zobrazí šedá šipka. Klikněte pravým tlačítkem na vyhrazený panel hry a vyberte Aktualizovat.

Jak nainstalovat doplňky pro Sims 4 — Univerzita

Pokud si chcete nainstalovat rozšiřující balíček Sims 4 University, klikněte pravým tlačítkem na obrázek základní hry The Sims 4 a klikněte na „Zobrazit podrobnosti o hře“. V závislosti na zakoupené sadě vyberte příslušnou kartu — „Doplňky“, vyberte požadovanou sadu a klikněte na tlačítko „Stáhnout“.

Užitečné tipy, závěry a závěry

  • Nákup doplňků pro The Sims 4, všimněte si prosím věnovat pozornost jejich systémovým požadavkům.
  • Stahování doplňků pro The Sims 4 k dispozici prostřednictvím oficiálních stránek EA nebo prostřednictvím internetových obchodů.
  • pamatovatže instalace doplňků pro pirátskou verzi hry může narušit chod jejích souborů.
  • Pokud doplněk nefunguje správně způsob, zkuste aktualizovat hru na nejnovější verze nebo přeinstalujte doplněk.
  • Stahování dalšího obsahu může také ovlivnit celkový výkon počítače, tak mají v mysliže systém musí splňovat příslušné požadavky.
  • В celý, instalace doplňků pro The Sims 4 ne je komplexní proces, ale vyžaduje určité Znalost a péče ze strany uživatele.

В závěr, instalace doplňků pro The Sims 4 dává hráč příležitost ponořit se do ještě vzrušujícího herního světa s různými novinkami příležitosti a postavy. Pro maximum pohodlí и zařízení, doporučuje se používat pouze oficiální online obchody a pečlivě sledujte proces instalace doplňků.

  • Jak říkáte lidem, kteří milují filmy?
  • Proč postava ze Sims 4 nezemře stářím?
  • Když Simíci dosáhnou puberty
Zajímavé:  Jak zakoupit doplněk pro The Sims 4.

V současné době stále více fanoušků simulátoru The Sims 4 zajímá, zda je možné stáhnout doplňky do hry samostatně. Odpověď je jednoduchá: ano. Majitelé PC a konzolí mají možnost stáhnout si jednotlivé doplňky v závislosti na svých preferencích a funkcích deklarovaných vývojáři. Stojí za zmínku, že základní verze hry se stala zdarma, ale to neznamená, že všechny doplňky lze nyní získat zdarma. Pro využití všech jeho funkcí je stále nutné zakoupit každé nové rozšíření zvlášť. Zároveň zakoupením všech doplňků pro tuto hru získá nové prvky, které vám umožní ponořit se do fascinujícího světa The Sims 4 a vytvořit jedinečné postavy.

Všechna práva vyhrazena © 2013-2024.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»