Kde

Kde najít mimozemšťany v The Sims 4

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Mimozemský únos

Mimozemský únos

Sim byl unesen

Mimozemský únos (pův. Mimozemský únos) je událost, která se může stát The Sims, The Sims Bustin’ Out, The Sims 2, The Sims (konzole)«The Sims 3: Roční období«A»The Sims 4: Pusťte se do práce!» K únosu dochází, když postava používá dalekohled. Potřeby postavy, která je na vesmírné lodi, se budou neustále měnit a samotná postava se po pár hodinách vrátí se vzpomínkou na únos a možná i těhotná.

  • 1 The Sims
  • 2 The Sims Bustin’ Out
  • The Sims 3
  • The Sims 4
  • The Sims 5
  • 6 The Sims (na konzolích)
    • 6.1 The Sims 2 (na konzolích)
    • 6.2 The Sims 2: Trosečník
    • 6.3 Domácí mazlíčci The Sims 2
    • 6.4 The Sims 2 (Nintendo DS)

    The Sims [ ]

    Bella unese

    В The Sims Mimozemský únos je možný pouze v případě, že postava použije akci „Look“ na dalekohledu společnosti: „Star Trek Horrorwitz Home Telescope“. Pokud postava použije v noci dalekohled, je malá šance, že bude postava unesena. Objeví se modrá koule a postava zmizí.

    Když je na mimozemské lodi, všichni členové rodiny na místě budou plakat v oblasti únosu. Během únosu zůstanou jeho potřeby statické a jeho charakter se změní stejně jako jeho zájmy. O pár hodin později se postava unesená mimozemšťany vrátí a okamžitě začne přemýšlet o mimozemšťanech a jejich lodích.

    The Sims Bustin’ Out [ ]

    В The Sims Bustin’ Out unesená osoba se asi za 2 hodiny vrátí se změněnou postavou. Změny postavy mohou být pozitivní nebo negativní. Únos může změnit statistiky, kde se postava může radikálně změnit v určitých charakterových vlastnostech, například: když je postava úhledná, stane se nedbalou.

    The Sims 2 [ ]

    C-11-1-

    В The Sims 2 pokud se budete příliš dlouho dívat dalekohledem, postava bude unesena. Pokud je unesenou postavou zralý muž, vrátí se vždy těhotná, dokud jí nezbývá 5 dní stáří a v době únosu má méně než 8 členů rodiny. Po 3 dnech se postavě unesené mimozemšťany narodí hybrid (napůl člověk, napůl mimozemšťan), druhý rodič (otec) se bude jmenovat Kytice Levkoeva a je ve hře NPC. Pokud je životním cílem postavy „Znalosti“, pak obdrží pozitivní vzpomínku na únos, zatímco ostatní postavy (které mají jiný životní cíl než „Znalosti“) na něj obdrží negativní vzpomínku. Pokud byla postava unesena více než jednou, dostane po každém únosu samostatnou vzpomínku. Šance, že budete uneseni, je velmi nízká, asi 0,05 % na cyklus animace.

    Potřeby postavy budou během pobytu na mimozemské vesmírné lodi značně kolísat. Po několika hodinách se nad ulicí objeví UFO a bez okolků hodí unesenou postavu na ulici. Ostatní postavy se přijdou podívat.

    Kromě toho»The Sims 2: Noční život„Postava, která byla alespoň jednou unesena, může být unesena při použití taneční koule střední nebo vysokou rychlostí, i když je to teenager, když je unesena poprvé. Každý tanec v kouli spustí pouze jeden únos, ale šance na únos je mnohem vyšší než u dalekohledu.

    Mimozemský únos

    V «The Sims 2: Koníčky«Všechny dalekohledy mají možnost být uneseny mimozemšťany.» A pokud má vaše postava aspiraci na znalosti, může si vybrat aspiraci na přivolání mimozemšťanů, což zvyšuje šanci, že se mimozemšťané objeví.

    Pokud jste nainstalovali doplněk «The Sims 2: Univerzita“, pak může mladistvý, který byl unesen, požádat o stipendium, jehož výše je § 1500.

    Mimozemšťané jsou pro historii Kitezhgradu velmi důležití (zejména bratři Know-It-All), ale v Novoselsku hrají menší roli — kromě případu Belly Goth a rodiny Gongadze.

    Pokud chcete, aby byla vaše postava unesena, použijte „boolprop testingcheatsenabled true“ a poté klikněte na jakýkoli dalekohled a vyberte „být unesen“. Tento kód nebude fungovat, pokud máte nainstalované doplňky «Noční život«»Seasons» nebo «Obchod» Také to nepovede ke vzpomínkám na únos, ale stále povede k těhotenství u dospělých mužů.

    UFO je založeno na hře Sim City 3000

    The Sims 3 [ ]

    Neočekávaný nárůst hmotnostiÚnos Moodlelu

    Mimozemšťané se vracejí do «The Sims 3: Roční období» Postavy mohou prozkoumávat meteority a v důsledku toho je mohou unést mimozemšťané. Dostanou negativní «Abduction» moodlet na 10 hodin. Existuje 2% šance, že budete v noci uneseni. Dalších +13% bude přidáno, pokud se postava dívá dalekohledem a dalších +38% bude přidáno za každou postavu v rodině, pokud má v zavazadle meteority.

    Před únosem se na obloze objeví barevné jiskry. Poté budou všechny akce zrušeny a nahrazeny akcí, kterou nelze zrušit: „Sezónní značení půdy“. Během této akce bude postava chodit směrem k jiskrům a zvědavě si je prohlížet. Krátce na to se objeví UFO, modrý paprsek nasaje postavu do talíře. Na rozdíl od The Sims 2, během únosu se potřeby nemění. Po návratu, spolu se zmíněným moodletem, bude mít postava negativní myšlenky na mimozemský únos a také bude plakat.

    Po únosu žena obdrží pouze moodlet „Unesená“. Ale muž poté, co zmizí náladovka „Unesená“, obdrží náladovku „Neočekávané přibírání na váze“. Po vypršení nálady „Neočekávaný zisk“ postava porodí mimozemšťana.

    The Sims 4 [ ]

    Moodlet v TS4 (mužské těhotenství po únosu)

    В The Sims 4 postavy se mohou vydat do vesmíru a přinést si s sebou unikátní vzorky živých a mrtvých mimozemšťanů. Navíc s dodatkem „Pracovat!„Objevují se ovládaní mimozemšťané. Stejně jako dříve jsou postavy uneseny v noci pomocí vlečného paprsku. Postava běží prozkoumat místo, které nelze vrátit zpět, je vtažena dovnitř a pak UFO odletí pryč, jako tomu bylo v The Sims 2. Po nějaké době se objeví unesená postava s moodletem. Pokud postava pracuje jako vědec, pak se pravděpodobnost únosu velmi zvyšuje. Vědec také dokáže vymyslet desku, která dokáže mimozemšťany přilákat, nebo jim naopak zabránit v jeho únosu. Po únosu může otěhotnět pouze muž.

    Těhotná postava se může pravidelně zdát, že má blízko břicha modrou záři.

    The Sims (konzole) [ ]

    The Sims 2 (konzole) [ ]

    В The Sims 2 (konzole) Mimozemský únos funguje jako v Bustin’ Out, kromě toho, že unesené postavy budou zvracet a křičet na ostatní bez zjevného důvodu. Aby byla vaše postava unesena, musíte mít vysokou logiku a mít dobrou náladu. Poté se postava musí chvíli dívat dalekohledem a pak jste uneseni.

    The Sims 2: Trosečník [ ]

    В The Sims 2: Trosečník existuje ostrov zvaný Crystal Islands. Je plná obřích zelených krystalů a spousty kamenů a je jediným místem ve hře, kde může být postava unesena mimozemšťany. Aby byly postavy uneseny, musí mít rádiové letadlo a vysílač, pak musí použít tyto položky: „Zavolejte o pomoc“. Postavy musí umístit vysílač a odeslat SOS. Poté UFO vsaje postavu do sebe. Pak postava spadne, vzpomene si na sebe a bude křičet do nebe a pak spadne do nejbližší díry a zvrací. Někdy se postavy vracejí se sklenicemi mimozemského jídla.

    Domácí mazlíčci The Sims 2 [ ]

    V «The Sims 2 Domácí mazlíčci“, postavy mohou být uneseny, pokud používají dalekohled a nad postavou je mrak, který ukazuje UFO. Zhruba po hodině hráč uslyší podivné zvuky a uvidíme postavu, jak se snaží držet dalekohled. Postava to neudrží a bude vtažena do UFO. O několik hodin později se postava vrátí s pamětí oznamující, že «(JMÉNO) se vrátilo z cesty do vesmíru.»

    The Sims 2 (Nintendo DS) [ ]

    Ve verzi pro Nintendo DS budete uneseni, pokud půjdete do pouště a budete čekat. Po únosu se objevíte na podlaze hotelového pokoje a budete mít potíže s pohybem, což lze vyřešit spánkem.

    Zajímavosti [ ]

    • Těhotní muži v The Sims 2 bude nosit těhotenské oblečení, ale v The Sims 3: Roční obdobíbudou stále nosit své běžné každodenní oblečení.
    • V «The Sims 3: Roční období„Těhotný muž může zaznamenat zelenou záři v blízkosti břicha, která brzy zmizí.
    • V «The Sims 4: Pusťte se do práce!„Dokonce i starší muži mohou po únosu otěhotnět.

    Mimozemšťané Sims 4

    Mimozemšťané Sims 4

    Mimozemšťané The Sims 4 jsou stejné postavy jako běžní Simíci ve hře. Vyznačují se mimozemskými odstíny pleti modrými, zelenými a bělavými tóny, mají také tmavé oči a špičaté uši. Tato okouzlující stvoření žijí ve skryté lokalitě Sixam. I když lze mimozemšťana vidět v obyčejném městě, převlékají se za Simíky a pouze speciální Simíci mohou určit podstatu.

    Chcete-li to provést, můžete hrát za mimozemšťana, nemusíte je hledat ve městě a přidávat je do své rodiny, stačí přejít do editoru postav a vytvořit si vlastní. Budete mít na výběr z 9 barev pleti, bohužel, nemají vlasy, a proto jsou všichni úplně plešatí a jejich oblečení je speciální skafandr. Ale mimozemské osobnosti mají speciální tetování a mimozemský make-up, který nemůže svého majitele potěšit.

    Mimozemšťané Sims 4Mimozemšťané Sims 4

    Mimozemšťané v The Sims 4 mohou vařit, chodit do práce, woohoo a vykonávat všechny pozemské činnosti stejně jako běžné postavy, ale také mají své vlastní charakteristické rysy. Když se děti narodí, dostanou neobvyklou kolébku, která může levitovat ve vzduchu. A když mimozemští Simíci odejdou do jiného světa, zůstane po nich mimozemská urna a náhrobek.

    Mimozemský únos v The Sims 4

    Aby vás mimozemšťané unesli v The Sims 4, musíte nainstalovat satelitní parabolu, kliknout na ni a poté vybrat možnost „navázat kontakt s mimozemšťany“ – tím se zvýší šance na únos.

    Pokud náhle uvidíte létající talíř nad vaší ulicí nebo přímo vedle vašeho domu, s největší pravděpodobností bude vaše postava unesena. Tento muž se pak může vrátit těhotný a porodit mimozemské dítě.

    Mimozemšťané Sims 4 Mimozemšťané Sims 4
    Mimozemšťané Sims 4Mimozemšťané Sims 4

    Mimozemšťané v The Sims 4 mají svůj vlastní svět zvaný Sixam. Tento svět se nachází ve skryté oblasti, do které není moc snadné se dostat, ale stojí za to. Sixam má pohádkovou přírodu, mezi kterou uvidíte dovezené stromy, houby, rostliny a mimozemšťany.

    Okolí tohoto světa obsahuje nejen přírodu, ale také unikátní bary a kavárny, kde si můžete popovídat s mimozemskými přáteli.

    Mimozemšťané Sims 4Mimozemšťané Sims 4

    Aby se váš Simík dostal na planetu Sixam, musí být vědec a zlepšit své dovednosti, poté bude postava schopna vymyslet generátor červích děr a projít portálem přímo do zázračného světa. Toto zařízení je přenosné a můžete si ho dát do zavazadla a nosit ho stále s sebou a také může cestovat nejen s ním, ale i s ostatními Simíky.

    Mimozemšťané Sims 4Mimozemšťané Sims 4

    Na planetě Sixam nefungují mobilní telefony. A pokud otočíte slovo Sixam vzhůru nohama, dostanete Maxis – název studia, které pracovalo na tvorbě her v sérii The Sims!

    Zajímavé:  Kde získat oheň v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»