Kde

Kde napsat životopis Simíka v The Sims 4

Otázky a odpovědi: Jak vytvářet a používat vzpomínky na Sims 4

Hráči Sims 4 opravdu postrádají původní schopnost vytvářet fotografické vzpomínky (práce se snímky obrazovky), ale nezmizely! Jsou ve hře, ale spojení s emocemi se změnilo! Není smazáno, vše je ve hře – tak jak to bylo! Nejsou potřeba žádné mody!

Jak přidat Memories do Sims 4?

Vzpomínky lze vytvářet v herním „Editoru snímků“. Editor a zároveň správce souborů pro snímky obrazovky je spojen se složkou se snímky obrazovky ve vašem počítači. Obvykle můžete najít screenshoty: Electronic ArtsThe Sims 4 Screenshoty.

Chcete-li přidat paměť pro své Simíky, postupujte takto:

  • Otevřete Editor snímků obrazovky.
  • Vyberte požadovaný snímek obrazovky a kliknutím na něj otevřete jeho podrobnosti.
  • Napište komentář (nepovinné, ale zábavné).
  • Pokud jste nejprve stiskli C a vytvořili snímek obrazovky, klikněte na tlačítko „Přejít do editoru“. Poté klikněte na „Přidat vzpomínku na. [emoci]“.

Jak si prohlédnu vzpomínky svých Simíků?

Bohužel se vzpomínky nepřidávají do žádného konkrétního alba, takže se k nim budete muset vracet v Editoru snímků. Vzpomínky poznáte podle malé ikony hlavy v levém dolním rohu snímku obrazovky. Ikona se objeví v barvě odpovídající paměťové emoce.

V režimu zobrazení můžete označit lidi a domácí mazlíčky, kteří jsou přítomni na snímku obrazovky. A také získejte novou interakci, aby si aktivní Simík zapamatoval tento okamžik.

Snímek konkrétního Simíka můžete odstranit tak, že najedete na jeho portrét a kliknete na křížek.

Zajímavé:  Kde najdete upíra v The Sims 4.

Snímky obrazovky z jiných uložení nebudou správně označeny pro funkci flashback, protože dotyčný Simík v dané hře neexistuje.

Znovu prožijte okamžik kliknutím na „Nechte svou postavu prožít vzpomínky“. To dá vašemu Simíkovi 4hodinový emotivní buff, který probudí emoce z paměti.

Kde najdu Screenshot Editor?

Existují dva způsoby, jak najít paměťový systém v Sims 4, ale vše závisí na editoru snímků vaší hry. Tato funkce odkazuje na všechny snímky obrazovky, které pořídíte, pokud zůstanou ve složce se snímky obrazovky vaší hry.

Možnost 1

První způsob, jak vstoupit do Správce snímků obrazovky, je kliknout na tlačítko vedle uživatelského rozhraní času a rychlosti hry. Najděte tlačítko s nápisem „Možnosti fotoaparátu“ a klikněte na něj, nyní byste měli vidět tři možnosti. Klikněte na Screenshot Editor.

Možnost 2

Druhá metoda je trochu složitější. Přejděte na kartu Snímek obrazovky v nabídce Nastavení hry a ujistěte se, že je povolena možnost Zpráva po snímku obrazovky. Kdykoli v tuto chvíli pořídíte snímek obrazovky, zobrazí se vyskakovací dialogové okno. V levém dolním rohu tohoto dialogového okna najdete tlačítko, které říká „Vstoupit do editoru snímků“. Tento dialog se nezobrazí po pořízení snímku obrazovky v režimu fotoaparátu (klávesa TAB) nebo když Simíci pořizují vlastní fotografie, například selfie.

Jak ovlivnit emoce fotografií?

V době pořizování snímku obrazovky (C) může mít Simík jinou emoci (náladu). Může být smutný z deště, nadšený z blesků, koketovat na večírku nebo šťastný doma.

Snímek obrazovky vytvořený pod vlivem této emoce obdrží v editoru odpovídající barvu ikony hlavy a v budoucnu bude mít na Simíka emocionální dopad.

Změní se i tlačítko pro přidání vzpomínky – bude emotivní.

Takže když je smutno a díváte se na fotku s radostí nebo vzrušením, zlepší to Simovu náladu!

Zajímavé:  Kde najít auto v The Sims 4.

Funkčnost tedy nikam nezmizela – změnily se v designu.

Celkový

Takže ano, The Sims 4 má ve skutečnosti vzpomínky na vaše postavy, ale je snadné ji přehlédnout, protože musíte vědět, kde hledat. Na rozdíl od předchozích her musí hráč přidávat a vybírat vzpomínky z obrovského množství snímků obrazovky, díky čemuž jsou jedinečnější a osobnější.

Doufáme, že vám tento návod pomohl, a pokud máte nějaké dotazy, neváhejte se jich zeptat v komentářích níže! .

Pokud najdete chybu, vyberte část textu a stiskněte Ctrl + Enter.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»