News

V tomto domě nikdo nežije Sims 4

Existuje nějaký způsob, jak se v Sims 4 dostat do domu, ve kterém nikdo nebydlí?

Když jsem ještě nevstoupil do hry s postavou. Než si vyberete postavu, jste v samotném městě.

Jiné odpovědi

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Proč můj Sim nemůže jít k nim domů? Jak vyřešit problémy s postavami v The Sims 4

The Sims 4 — Je to hra, ve kterém si hráč může vytvořit svůj vlastní znaky a řídit jejich životy. Občas se ale během hry objeví nějaké technické problémy problémykteré narušují radost ze hry. Tento článek se bude zabývat některými běžnými problémy a jejich rozhodnutí.

  1. Důvody, proč Simík nemůže vstoupit do jejich domova
  2. Jak udělat vchod do domu Sims 4
  3. Jak vyřešit problém, když Simík nemůže projít
  4. Co dělat, když váš Simík neprovádí žádné akce
  5. Co dělat, když váš Simík uvízl na místě
  6. Užitečné tipy a závěry

Při hraní The Sims se někdy stane, že postava nemůže vstoupit do svého domu. Může to být způsobeno závadou ve hře nebo tím, že Simík nemůže opustit své aktuální místo. Chcete-li Simíka vrátit domů, můžete použít jednoduchou metodu – zadáním příkazu „ResetSim“ a uvedením jména a příjmení své postavy v závorkách. Tento příkaz odstraní všechny závady, které vám mohou bránit ve vstupu do domu, a umožní vám rychle vrátit vaši postavu do jejího domova, bez ohledu na to, kde se právě nachází. Jedná se o jednoduchou a spolehlivou metodu, kterou již mnoho hráčů použilo.

Sim nemůže jít do jejich domu

Někteří hráči se potýkají s problémem, kdy jejich postava nemůže vstoupit do jejich domu. To může být způsobeno chybou ve hře, ale je také možné, že Simík prostě potřebuje být někde jinde. V této situaci je velmi užitečný příkaz resetSim, který vám umožní vrátit Simíka domů, ať je kdekoli. Chcete-li to provést, musíte zadat příkaz ‘ResetSim first name last name’ svého Simíka. Toto řešení umožní hráči okamžitě vrátit svou postavu do domu, pokud do něj nemůže vstoupit.

Zajímavé:  Jak zakázat nezávislost nehratelných Simíků v hlavním ovladači The Sims 4.

Sim nemůže projít

Dalším problémem, se kterým se mohou hráči The Sims 4 setkat, je situace, kdy postava zamrzne na místě a nemůže se pohybovat. Tento problém lze vyřešit restartováním postavy pomocí příkazu resetSim, který je nutné zadat do okna pro zadání cheatu. Pokud je vaše postava zamrzlá, nereaguje nebo se nemůže hýbat, měli byste ji zkusit restartovat pomocí tohoto příkazu.

Jak postavit schodiště pro vstup do domu

Pokud jste právě začali hrát The Sims 4 a nevíte, jak postavit schody pro vstup do vašeho domu, může to být trochu problém. Chcete-li vytvořit schodiště v Sims 4, musíte přejít do konstrukčního režimu, vybrat zeď, ze které bude schodiště začínat, a kliknout na ni. Zde vám budou nabídnuty různé možnosti (rovné, šroubové, štafle), ze kterých si můžete vybrat tu, kterou potřebujete. Poté bude vaše schodiště připraveno a Simíci budou moci volně vstupovat a vycházet z domu.

Jak odstranit základ

Pokud se vám nelíbí terén na vašem pozemku v The Sims 4 a chcete to změnit, možná budete muset odstranit základy. Chcete-li to provést, vyberte režim výstavby a poté klikněte na horní tlačítko „Demolovat“. Pokud potřebujete zbourat všechny budovy na místě, zvolte «Zbourat vše». Pokud chcete smazat pouze krajinu, zvolte «Demolish Landscape».

Užitečné tipy

  • The Sims 4 mohou občas zaznamenat technické problémy, které mohou narušit vaši hru. Nepropadejte panice, v takových případech můžete použít cheat kódy a příkazy, které mohou problém vyřešit.
  • Pokud se váš Simík nemůže dostat do domu, zkuste ho pomocí příkazu resetSim okamžitě vrátit domů.
  • Pokud je vaše postava zamrzlá, nereaguje nebo se nemůže hýbat, použijte k vyřešení problému příkaz resetSim.
  • Pokud máte problémy se svým terénem, ​​změňte jej pomocí příkazu Demolish Terrain.
  • Nezapomeňte také hru pravidelně ukládat, abyste neztratili postup a čas.
Zajímavé:  Jak chodit do školy se svým Simíkem v The Sims 4.

Závěry

Doufámeže vám tento článek pomohl některé vyřešit problémyse kterými jste se setkali v The Sims 4. Bez ohledu na to z tohoCo je za problém vynořil se, vždy máte možnost využít cheat kódy и týmyto vyřešit. Nezapomeňte si také uložit hru pravidelněaby nedošlo ke ztrátě pokrok a čas. A nezapomeňteco je v The Sims nejdůležitější 4 — je užít si hraní proces a vytvořte si svůj vlastní unikát světa!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»