Kde

Kde je národní park v gravitačních pádech v sims 4

Město Granite Falls. The Sims 4 Dovolená v Granite Falls

Jsou vaši Simíci také unavení a chtějí jet na dovolenou? Přichází každý po práci domů trochu vystresovaný? Pak na vás čeká Granite Falls. Vydejte se kempovat s novým herním balíčkem The Sims 4! vaši Simíci si mohou na pár dní odpočinout od své každodenní rutiny a obdivovat krásu přírody.

Jak na dovolenou v Granite Falls

Existují dva způsoby, jak jet na dovolenou: přes telefon nebo počítač.

1. Přes telefon.

Musíte přejít na kartu „Jet na dovolenou“ a poté vybrat funkci „Jet na dovolenou“ (chcete-li odpočívat sami) nebo „Jet na dovolenou s. “ (chcete-li vzít své přátele) .

2. Prostřednictvím počítače.

Vyberte kartu „Rodina“ a vše je stejné jako v telefonu.

Pokud se rozhodnete jet na dovolenou do nádherné izolace, pak se okamžitě ocitnete na mapě města Granite Falls. Kde si můžete vybrat pět míst k pobytu, o kterých vám povím příště.

Možná ale plánujete strávit dovolenou s veselou partou přátel, pak se po zvolení funkce „Jeďte na dovolenou s. “ objeví takové okno. Kde si můžete vybrat až sedm postav, které s vámi budou cestovat. Mějte na paměti, že nebudou platit za pronájem stránek, takže si budete muset vystačit s peněženkou.

Ať už pojedete na dovolenou jakkoli, na konci cesty vás čeká toto okénko, kde si můžete vybrat, jak dlouho budete ve vámi vybrané oblasti bydlet.

Zajímavé:  Kam nainstalovat dlaždice v Sims 4.

Radím vám, abyste nezapomněli, že váš šéf si může všimnout vaší nepřítomnosti v práci. K tomu máte v The Sims 4 vždy pracovní dny dovolené, které můžete využít dle libosti, kdykoli si budete přát.

Město Granite Falls. The Sims 4 Dovolená v Granite Falls

Kde můžete bydlet v Granite Falls?

Jak jsem řekl výše, je zde pouze pět pozemků, které si můžete pronajmout maximálně na sedm dní. Bohužel zde nedochází k výkupu pozemků, takže si můžete užívat pouze pronajatý dům nebo kemp. Nyní vám řeknu podrobněji o oblastech.

1. Tábor (111 § / za den.)

Dalo by se říci, že kemp je jedinou oblastí, kde se můžete cítit v souladu s přírodou. Samozřejmě, pokud nejste obklopeni tuctem přátel, pak je to již společná jednota s přírodou =)

Kupte si stany a další věci předem, pokud chcete, aby vypadaly tak, jak chcete, jinak nemusí mít dům lesníka všechny barvy.

2. Útulek „U jezera“ (893 § / za den.)

Tento dům je další, pokud půjdete proti směru hodinových ručiček z mapy zobrazené výše. Toto je největší dostupný dům. K dispozici je 1 manželská postel a 4 samostatné postele a 3 koupelny. I když je velký, líbí se mi víc další dům.

3. Lesní útočiště (§634/den.)

Co se mi na tomto domě obzvlášť líbí, je dvorek. No, co nadělám, miluji okna na celou stěnu =) Dům má 3 postele (1 dvoulůžkovou a 2 samostatné) a 2 koupelny. Ideální pro malou rodinnou dovolenou.

4. Útulek „U jezera“ (281 § / za den.)

Nejlevnější dům v tomhle městě, teda kromě kempu pod širým nebem. K dispozici je 1 manželská postel a 1 koupelna. Zvažte sprchu venku, možná proto je tento dům tak levný?

5.Dovolená v lese (397 § / za den.)

Zajímavé:  Kde najít čočky v The Sims 4.

A poslední dům, o něco dražší než ten předchozí. Možná kvůli potoku a lovnému místu hned vedle. A tak je dům podobný předchozímu a má 1 manželskou postel a 1 koupelnu.

Je na vás, moji milí čtenáři, abyste se rozhodli, kde budete žít. Mezitím přejdu k dalšímu bodu článku – popisu města.

Popis Granite Falls ve hře Sims 4

Město Granite Falls je rozděleno do dvou čtvrtí. Nejprve vám řeknu o prvním, obytném, který jsem popsal o něco dříve.

Po příjezdu do Granite Falls vás okamžitě přivítá místní ochránce přírody. Od něj se dozvíte informace o táboře a můžete se s ním i spřátelit.

Další čtyři předměty rozmístěné po této oblasti vám také pomohou dozvědět se více o tomto městě a také pomohou s každodenními potřebami vašich Simíků.

Jednou z hlavních výhod celého tohoto města je jeho krása. Příroda, prakticky nedotčená simíkem. Pravda, komáři mě někdy obtěžují, ale to je v pořádku. Hlavní je, že zde najdete pár nových kolekcí. Můžete si také udělat pár snímků obrazovky nebo fotek, které jsou v doplňku The Sims 4 Get to Work =)


Druhou oblastí je obrovská přírodní rezervace – prales Granite Falls. Místo je plné všech druhů rostlin, kamenů atd. Hlavní atrakcí je obrovský vodopád. Je zde také vchod do tajného místa.


Děkuji za pozornost, zanechte komentáře a přeji příjemný odpočinek vašim Simíkům =)

Článek a screenshoty připravil: Eradreg.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Zajímavé:  Kde získat energetické nápoje v The Sims 4.

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Žulové vodopády

Žulové vodopády

Hra

The Sims 4: Jeďte kempovat!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»