Jak

Jak zabít Simíka v The Sims 4

Podívejte se na našeho průvodce, kde se dozvíte všechny možné způsoby, jak zabít Simíka v Sims 4.

The Sims 4 je sociální simulační hra s několika virtuálními lidmi zvanými Sims. Zatímco se stáváte tvůrcem světa, musíte se na ně dívat a uspokojovat jejich potřeby. Ale jak se jejich počet zvyšuje, jejich správa může být o něco obtížnější. Protože Simíci mohou zemřít, vyžaduje to kontrolu populace! Je to podobné tomu, co řekl Thanos: «Plně vyvážené, tak jak má být všechno.» Zde je náš návod, jak zabít Simíka v Sims 4.

Jak zabít Simíka v Sims 4

Níže jsou uvedeny všechny možné způsoby, jak může Simík zemřít:

Smrt brouky

Simíka můžete zabít vypitím tří šťáv z brouků. Toto je nejrychlejší způsob, jak zabít Simíka.

Smrt na infarkt

To může být způsobeno tím, že je Sim velmi rozzlobený. Můžete to udělat tak, že se podíváte na naštvaný obrázek, zapojíte se do nepříjemných sociálních interakcí, budete se rvát a jíst vzteklé hořící špagety..

Zajímavé:  Jak obnovit hru Sims 4.

Smrt rostliny krávy

Pokud jste zapomněli krmit kořenové rostliny

silný>, všimnete si kousku dortu visícího z jeho úst. Když se přiblížíte k Cowplant, vyberte možnost „Jíst dort“ být sežrán samotnou rostlinou. Existuje 50% šance, že Simík útok přežije.

Smrt utonutím

Chcete-li to provést, musíte odstranit schody a dát kolem bazénu plot. Jakmile se váš Simík unaví, unaví se a utopí se v bazénu.

Smrt elektrickým proudem

Pokud je dovednost vašeho Simíka Hbitost nižší než 5, existuje šance, že by se mohl připálit nebo vážně usmažit. Poté, když se váš Simík pokusí opravit levné věci, jako je televize nebo trouba, bude zasažen elektrickým proudem a zemře.

Smrt zahanbením

Poté, co je Simík ponížen, musíte tuto náladu na chvíli udržet, aby k ní došlo. Svého Simíka můžete uvést do rozpaků tím, že se dostanete do nepříjemných situací. Patří mezi ně nalezení dalšího Simíka na záchodě nebo nepříjemný rozhovor.

Smrt v důsledku pádu z výšky

Pokud Simík nemá správné vybavení nebo potřebný výcvik, může zemřít.

Smrt ohněm

Můžete buď vařit na levném sporáku, nebo dát koberečky pod krb. Jakmile je oheň zapálen, nechte své Simíky vyniknout v ohni.

Smrt mouchami

Různí Simíci se mohou stát přáteli s mouchami tím, že budou žít ekologickým způsobem života. Pokud se to zvrtne, zjistíte, že se to hemží mouchami a sežerete zaživa.

Smrt květinami

S dovedností aranžování květin přidejte do svého aranžmá vůni Květu smrti. Buď ho můžete darovat někomu staršímu, nebo ho použít sami. Protože tato květina způsobuje stárnutí, můžete ji použít u dospělých, abyste urychlili jejich proces.

Zajímavé:  Jak spustit The Sims 4 v pirátském režimu v okně.

Smrt zmrznutím

Pomocí zařízení pro ovládání počasí můžete přivolat vánici nebo vstoupit do aktivní vánice bez vybavení. Jakmile tělo vašeho Simíka zmodrá, bude trvat asi hodinu, než zmrzne. Když se vydáte do sněhové bouře, nezapomeňte si vzít plavky nebo lehké oblečení.

Smrt hladem

Pokud váš Simík už nejí 48 hodin, může zemřít hlady. Ujistěte se, že máte svého Simíka v uzamčené místnosti bez jídla.

Smrt zabijáckým kuřetem

Když mluvíte s kuře, použijte podlost. nebo zlobivé interakce. Jakmile dosáhnou svého limitu, začnou útočit. Pokud jste nějak přežili útok, mluvit znamená, že zaútočí znovu.

Smrt králíka zabijáka

Tato metoda je podobná předchozí. Pokud jste přežili útok divoký králík, opakujte podlost nebo neplechu, abyste je vyprovokovali, aby na vás znovu zaútočili.

Smrt od smíchu

Poté, co si Simík s někým hravě popovídá, může být hysterický. Abyste se rozvinuli v hysterickou náladu, musíte si udržet velmi hravou náladu. Simíci pak mohou zemřít smíchy.

Smrt bleskem

Pokud je Simík několikrát zasažen bleskem, může zemřít. Můžete způsobit bouřku a postavit se světlu.

Smrt z postele pod zdí

Když Simík odpočívá nebo spí na posteli pod zdí, může ho to rozdrtit. Chcete-li to provést, musíte si koupit Tiny Living Stuff Pack.

Smrt z přepětí

Simíka můžete vyčerpat různými úkoly, abyste je vyčerpali. Jakmile Sim dostane náladu Nebezpečná únavadokončete ještě jeden úkol, abyste zemřeli na přepětí.

Smrt jedem

Zatímco vaši Simíci prozkoumávají divoké lesy, mohou je otrávit divocí štíři a pavouci.

Smrt Pufferfish

Pokud má váš Sim nižší kuchařské dovednosti a udělal nigiri z pufferfish, existuje 50% šanceže váš Simík může zemřít na otravu.

Zajímavé:  Jak najít pózy v Sims 4.

Smrt otravou párou

Jakmile váš Simík získá náladu Supreme Steaming, zůstaňte, dokud váš Simík nezemře v sauně.

Smrt slunečním světlem

Vzhledem k tomu, že upíři jsou nesmrtelní, mohou zemřít při dlouhodobém vystavení slunečnímu záření.

Smrt automatem

Musíte se otřást a přelézt automat, aby ho rozdrtil. přes sim.

Smrt na horečku vzteklých hlodavců

Pokud svému mazlíčkovi hlodavci nevyčistíte klec, začne kousat vaše Simíky. To nakonec způsobí horečku vzteklých hlodavců a váš Simík do tří dnů zemře.

Absorbován mateřskou rostlinou

Simíci mohou být sežráni a sežráni mateřskou rostlinou, když vyřeší záhadu StrangerVille.

Smrt kouzlením

Sesilatelé kouzel, kteří pokračují v kouzlení, když jsou jejich žetony nízké, mohou zemřít na přetížení.

Toto& # 8217; to je vše o tom, jak zabít Simíka v Sims 4. Pokud se vám tento návod líbil, podívejte se na naše další návody na jak se stát obětí mimozemského únosu, jak získat kouzelné fazole a jak přistupovat ke scénářům a hrát je v Sims 4 přímo zde v průvodci.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»