Jak

Jak zavřít dveře v The Sims 4

Tento článek vysvětluje, jak zabezpečit svůj domov dětmi v The Sims 4.

Zabezpečení vašeho domova před dětmi v The Sims 4 je nutností pro každého rodiče, ať už máte batole nebo ne. Dětská pojistka nejen pomůže udržet vaše děti v bezpečí, ale také pomůže zabránit vstupu nežádoucích návštěvníků do vašeho domova. V tomto článku vám poskytneme průvodce zabezpečením vašeho domova dětmi v The Sims 4, včetně toho, jak zamykat dveře a brány a dalších bezpečnostních technik.

Zamykání dveří a vrat

Dveře a brány jsou nejviditelnějším způsobem, jak zabránit útěkům malých dětí nebo vniknutí nežádoucích návštěvníků do vašeho domova. Chcete-li vybrat a zamknout dveře nebo bránu v The Sims 4, jednoduše vyberte dveře nebo bránu, klikněte na možnost Zámek a vyberte jeden z typů zámku; Otevřeno, Zavřeno nebo Zablokováno. Otevřený umožňuje vašim Simíkům volně procházet, uzavřený jim umožňuje vstoupit, ale ne vystoupit, a uzavřený evidentně nikomu nedovolí projít.

Ve hře The Sims 4 si také můžete v (bezpečné) oblasti pořídit dětský plot, který vytvoří neviditelnou bariéru, přes kterou se malé děti nedostanou. Blízký dospělý Sim může plot deaktivovat kliknutím na něj, čímž umožní batoleti projít, nebo lze plot stejným způsobem znovu aktivovat.

Bezpečnost miminka

Jak bylo uvedeno výše, dětský plot v (bezpečnostní) oblasti je účinný způsob, jak udržet malé děti v řadě, ale není to jediný způsob. Bohužel děti mají možnost utéct i z těch nejnebezpečnějších míst. Mohou vylézt na nábytek a dostat se na místa, kam by neměli. I když je tedy dětská pojistka důležitá, je také důležité dávat pozor na malé děti, když prozkoumávají váš domov.

Zajímavé:  Jak otáčet předměty v The Sims 4.

Kromě toho existuje mnoho zařízení, která nejsou chráněna před dětmi, jako jsou krby, bazény a vířivky. Aby se malé děti nedostaly příliš blízko k těmto předmětům, je nejlepší je držet dál od těchto oblastí nebo si zakoupit verze předmětů bezpečné pro děti.

Další metody

Zatímco zamykání dveří a bran a používání dětského plotu v (bezpečnostní) oblasti jsou skvělé způsoby, jak zabránit malým dětem v útěku, existuje několik dalších metod, které můžete použít k zabezpečení vašeho domova před dětmi.

Zamykání dveří nebo vrat tradičními způsoby, jako je použití klíče, je také skvělý způsob, jak zabránit nechtěným návštěvníkům ve vstupu do vašeho domova. Můžete také zabránit Simíkům ve vstupu nebo opuštění konkrétního místa pomocí možnosti Odmítnout v The Sims 4. Tato možnost se nachází na kartě Interakce a je skvělým způsobem, jak udržet vaše děti v bezpečí.

Zabezpečení vašeho domova před dětmi v The Sims 4 je důležitým krokem k zajištění bezpečí vašich dětí. Podle kroků v tomto článku můžete zajistit, aby byl váš domov co nejbezpečnější. Od zamykání dveří a bran až po zakoupení prostorového (bezpečnostního) plotu pro děti a zamezení Simíkům ve vstupu nebo opuštění určitých oblastí, můžete svým dětem poskytnout bezpečné a zabezpečené prostředí.

  • The Sims 4 Moje svatební příběhy jsou opraveny
  • Jak zabezpečit svůj dům před dětmi v The Sims 4
  • jak používat cheat na nemovitosti zdarma v The Sims 4
  • Jak opravit chybějící přebalovací pult The Sims 4 po aktualizaci miminka
  • Jak opravit chybu The Sims 4 se neotevře

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»